2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah saglikli ve hayirli evlat versin ins. Denizcm,
Bende de erkek kiza donmus gibi gorunuyor, haftaya kesinlesecek.
Benim kocam da bozulmustu kiz dendiginde, simdilerde kendini avutuyor kiz olusu kesin deil die.
Kizin olacagi kesin mi peki, yanilma payi birakmadi mi dr?

hadi gözünaydın canım herşey yolundaymış desene bizim kızlara arkadaş geliyor inşallahhihoyyyt
kızlar hamile kilotu aldınız mı ben geçen hafta almıştım iyiki de almışım çok rahat oluyomuş keşke daha erken alsaymışım almayanlara tavsiye ederim

Ayy hayırlısı olsun sağlıklı sıhattli kucağınıza almayı nasip etsin allah .Ben doktora geçen gittiğimde gerginlikten sormayı unuttum bu sefer sorucam inşallah.Çok acele ettiriyor.Muayene oluyorum sabahtan ama biri giriyo biri çıkıyor.Ne soracağımı bilemiyorum aceleden

kızlar hepinize teşekkür ediyorum evet bu sefer kesin dedi doktor teyzemiz sütlü huriye dedi kızıma bide baya baktı çünkü doyamadım kızıma baka baka cd de verdi

slm kızlar... Nasılsınız??
denizcim tebrikler kıızını saglıkla kucagına alırsın inşallah.. Bizde dün gittik ikili test için doktora.. Doktor sonucu haftaya alabilecegimizi söyledi.. Bu arada dün bize bi misafir geldi, cinsiyeti çin takvimine göre kesin tutturdugunu söledi, hastanede çalışıyo.. Eee dedim biz yaptık onu.. Yohk o öle sizin bildiginiz gibi yapılmıyo dedi, bizim kız oldu erkek ona göre

denizcim Allah analı babalı buyutsun,,bı an bende duraksadım kızım olavcak dıye bılıyorum sonra bana da erkek demesındoktorum.ben kıyafet bıle aldım elbısesı hata mayosu bıle varr anneannem almış :ecrin_bebek:

inş güzel sonuçlarının haberlerini alırız burdan..misafirinin takvimini merak ettim nasılmış banada yaparmısın?çok merak ediyorum...

yarın bende gidicem doktora inş güzel haberlerini alırım nolur dua edin bana... kontrol yaklaştıkça korkularım artıyor inşallah miniciğim iyidir....:enbuyukkk:

tebrik ederim denizcim inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın benim kızım 1,5 yaşında ve allala hergün şükrediyorum onu bana verdiği için.onunla ilgili çok güzel hayaller kuruyorum birlikte kuaföre gitmeyi alışveriş yapmayı arkadaşları çekiştirmeyi hayal ediyorum bence ilk çocuğun kız olması çok güzel ve özel en azından ben öyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…