- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.481
ayyyy denizcimm gözünüzaydın bebişiniz sağlıklıymışşş...vayyy beee sana da mı kız geliyorr ama kesinmi gösterdi mi doktor
Biz geldikkk hihoyyyt
kızlar bebişim gayet sağlıklı her şeyi tam Allah a şükür doktor teyzemiz baya inceledi
üçlü tarama yapmayacakmış dörtlü yapacakmışız üçlüden daha kapsamlıymış sonuçları da daha net oluyormuş
boyu 13 cm yaklaşık ve 126 gram
EVET BOMBA HABER İSE BİZİM OĞLAN KIZ OLDU kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
eşim baya kötü oldu erkeğe kötü alıştırmış ben baya sevindim kız istiyormuşum meğer :asigim:
Biz geldikkk hihoyyyt
kızlar bebişim gayet sağlıklı her şeyi tam Allah a şükür doktor teyzemiz baya inceledi
üçlü tarama yapmayacakmış dörtlü yapacakmışız üçlüden daha kapsamlıymış sonuçları da daha net oluyormuş
EVET BOMBA HABER İSE BİZİM OĞLAN KIZ OLDU kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
eşim baya kötü oldu erkeğe kötü alıştırmış ben baya sevindim kız istiyormuşum meğer :asigim:
slm kızlar... Nasılsınız??
denizcim tebrikler kıızını saglıkla kucagına alırsın inşallah.. Bizde dün gittik ikili test için doktora.. Doktor sonucu haftaya alabilecegimizi söyledi.. Bu arada dün bize bi misafir geldi, cinsiyeti çin takvimine göre kesin tutturdugunu söledi, hastanede çalışıyo.. Eee dedim biz yaptık onu.. Yohk o öle sizin bildiginiz gibi yapılmıyo dedi, bizim kız oldu erkek ona göre
Biz geldikkk hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?