- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.501
Biz geldikkk hihoyyyt
kızlar bebişim gayet sağlıklı her şeyi tam Allah a şükür doktor teyzemiz baya inceledi
üçlü tarama yapmayacakmış dörtlü yapacakmışız üçlüden daha kapsamlıymış sonuçları da daha net oluyormuş
boyu 13 cm yaklaşık ve 126 gram
EVET BOMBA HABER İSE BİZİM OĞLAN KIZ OLDU kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
eşim baya kötü oldu erkeğe kötü alıştırmış ben baya sevindim kız istiyormuşum meğer :asigim:
kızlar hepinize teşekkür ediyorum evet bu sefer kesin dedi doktor teyzemiz sütlü huriye dedi kızıma bide baya baktı çünkü doyamadım kızıma baka baka cd de verdi
canım sen içini ferah tut inşallah iyidir bebişinyarın bende gidicem doktora inş güzel haberlerini alırım nolur dua edin bana... kontrol yaklaştıkça korkularım artıyor inşallah miniciğim iyidir....:enbuyukkk:
sağol canım inşallah kucağımada alırım sonra bizde hayallere dalarız gerçi şimdiden hayal kuruyorum :asigim:tebrik ederim denizcim inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın benim kızım 1,5 yaşında ve allala hergün şükrediyorum onu bana verdiği için.onunla ilgili çok güzel hayaller kuruyorum birlikte kuaföre gitmeyi alışveriş yapmayı arkadaşları çekiştirmeyi hayal ediyorum bence ilk çocuğun kız olması çok güzel ve özel en azından ben öyle düşünüyorum.
canım sağol Allah gönlüne göre versin inşallahcanım yaa gözün aydınn maşallah bebişine
şaşırdım kıza döndü demek ne güzel benimkide döner mi acaba :))
sağlıkla gelsinler yeter ki
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktandenizcim tebrik ederim.prensesin hayırlı olsun canım.
hadi gözünaydın canım herşey yolundaymış desene bizim kızlara arkadaş geliyor inşallahhihoyyyt
kızlar hamile kilotu aldınız mı ben geçen hafta almıştım iyiki de almışım çok rahat oluyomuş keşke daha erken alsaymışım almayanlara tavsiye ederim
deniiiz çok sevindim canımm :sinifsinif:
allahım hayırlı ömürler versin eylül deniz hanımakaydirigubbakcemile3
ben de yarın öğrencem işşşallaaah:Saruboceq:
meraktan çatlamak üzereyim:1shok:
inş güzel sonuçlarının haberlerini alırız burdan..misafirinin takvimini merak ettim nasılmış banada yaparmısın?çok merak ediyorum...
canım seninde prensesin hayırlı olsun kaydirigubbakcemile2evet bi kızda benden DEFNE geliyo
12. haftada kız diyodu yine kız dedi
iri bi kız geliyo dedi
çok sağol canım kesinleşince daha güzel oldu ya çok sevindim inşallah sonuna kadar değişmez çünkü bu sefer kaptırdım kendimi kaydirigubbakcemile2Günaydınnn kızlarr.. vayy kızlar çoğalmış denizcim, bulutcum kızlarınız hayırlı olsun... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. benimde büyük ihtimalle kız... dr. 2 hafta sonra netleştirecekmiş göstermiyor ee utangaç olan kızdır diyorum ben.... hepimizin bebişleri sağlıklı hayırlı olsunda gerisi hiçç önemli değil...
günaydın kızlar
denizcim canım çok şaşırdım resmen:)))
hep erkek dedik ya alıştırmıştık kendimizi:))
hayırlı olsun canım arkadaşım
bulutcuğum senin kızında hayırlı olsun canım
sizin baştada kızdı sanırım
maşallah
Biz geldikkk hihoyyyt
kızlar bebişim gayet sağlıklı her şeyi tam Allah a şükür doktor teyzemiz baya inceledi
üçlü tarama yapmayacakmış dörtlü yapacakmışız üçlüden daha kapsamlıymış sonuçları da daha net oluyormuş
Öncelikle bebisin hayırlı olsun canım sağlıklı olduğunu duymak en güzeli tabii ama doktor bana da % 90 kız dedi ikili tarama testi sırasında ve ben de günlerdir alışveriş yapıyorum kızıma ama şimdi korktum biraz acaba minigimiz bize de bı sürpriz yapabilir mı ki....
EVET BOMBA HABER İSE BİZİM OĞLAN KIZ OLDU kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Onclikle kızın hayırlı olsun canım sağlıklı olduğunu
Biz geldikkk hihoyyyt
eşim baya kötü oldu erkeğe kötü alıştırmış ben baya sevindim kız istiyormuşum meğer :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?