2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de sağlık ocağından arayıp gel kayıt yaptır demelerine rağmen hala gitmedimnaniknanik
çok üşeniyorum naapiimmirmirmirmir

ben de sağlık ocağından arayıp gel kayıt yaptır demelerine rağmen hala gitmedimnaniknanik
çok üşeniyorum naapiimmirmirmirmir

canım ben de daha kayıt yaptırmadım
canım ama yaptırmanın büyük faydası var sizin orayı bilmiyorum ama bizim ilde annelere özel 1 sene kullanım ömürlü 70 lt süt veriliyo

canım ben de daha kayıt yaptırmadım
canım ama yaptırmanın büyük faydası var sizin orayı bilmiyorum ama bizim ilde annelere özel 1 sene kullanım ömürlü 70 lt süt veriliyo

hadi yaaa sen nerdesin ki:roflol:
ya yaptırmak gerekiyo biliyorum ama dediğim gibi hiç evden çıkasım yok
ben internetten baktım ağustostaymişbilmiyorumkismile
yarın gitcem karar verdim şu anda:roflol:

hadi yaaa sen nerdesin ki:roflol:
ya yaptırmak gerekiyo biliyorum ama dediğim gibi hiç evden çıkasım yok
ben internetten baktım ağustostaymişbilmiyorumkismile
yarın gitcem karar verdim şu anda:roflol:

canım ben kocaelide oturuyorum
galiba belediyenin çalışmasıymış

hımm olabilir canımboshayallersmile
neyse olsun aşımızı yapsınlarda para onlara kalsınsırnaşık şey

hala iç dedimi cnm progestanı doktr.bende içiordumda bana bıraktrdı bu hafta artık.

bende ilk başlarda kullandım progestan ı ama tehlike yok demişti ve bıraktırdı. benim ilk 2 hamileliğim düşükle sonlandı onun için önlem amaçlı vermişti. ama normal seyrinde gidiyosa tehlike yoksa bırakman normal :) yerimseniben

inşallah yatmaktandır bugün doktordan iyi haberlerini alırım bebişimin:)

bende sizlerdenim balık yiyemiyorum doktoruma sölediğimde ilk önce yemeğe çalış dedi 1 hafta sonra gittiğimizde yiyemiyosan omega__3 diye bi ilaç verdi onu içmemi söledi...belki sizlere buda fikir olur doktorunuza sorun hangisinin daha faydalı olacağını

Bazı arkadaslar 14-16. Haftalarda olmasına rağmen acaba cinsiyetiogrenebilir miyim yazmışlar bebeğin konumuna bağlı tabii ama ben 12. haftanın içindeyim ve
Erum iki kez baktı % 90 kız dedi sizin dahA da kesı. Olur tabii....

senin gibi 12. haftada öğrenenleri görünce bi hevesleniyorum anlatamam inş bende hemencik öğrenebilirim..:Saruboceq::dance:

Slm cnm, ben de 2 dusuk yaptim ve gebeliklerim 6 haftalik civarinda son buldu, arastirma sonucunda pihtilasma problemim oldugu anlasildi, hergun bir doz heparin vuruyorum.
Senin dusuk sebeplerin neydi?

evet canım konuma bağlıymiş şimdi annemle konuştum oturma bira ayakta dur dedizemuszemus

Slm cnm, ben de 2 dusuk yaptim ve gebeliklerim 6 haftalik civarinda son buldu, arastirma sonucunda pihtilasma problemim oldugu anlasildi, hergun bir doz heparin vuruyorum.
Senin dusuk sebeplerin neydi?

cnm benim bi problem yoktu
yani araştırıldı ama bişey bulunmadı.
ilki 10 gün kadar kanamam sürdü ve 8. haftada düştü.
2. si kanaam başladı 6. haftadaydı düştü.
yani çok kanamam oluodu öyle düşüodu.
şimdi normal seyrinde gidio Allah a binlerce şükür :Saruboceq:

allahım sıcak dayanılcek gibi değil klimayı açıncada sürekli hapşuruk krizine giriyorum ne yapcem bilmiyomsempatiksalakcinni

ben yarın sağlık ocağına gidip kaydımı yaptıracağım ve tetanoz aşısının ilk dozunu olacğımm..tetanoz aşısı gerekliymiş arkadaşlar özellikle sezeryan yapcaklar için ama ne olur ne olmaz ilerleyen zamanlarda belki zorunlu sezeryan olmak zorunda kalırız.ilk dozu gebeliğin 16.haftasında 2.dozu 20.haftasında yapılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…