2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım seninle aynıyız , benimkide aşılama,aşılamadan sonra bir iki kez önerdi ,o zamandan beride olmadı .. açıkcası doktorada sormadık yasakmı diye .ama genelde ilk 3 ay ve son 3 ay riskli dönem oluyor

ya bn napiiim sizce kanamm biteli bir ay oldu progestanıda bıraktrdı ilişkiye grmek doğru olurmu doktrada soramıorum erkek cnkü

canım seninle aynıyız , benimkide aşılama,aşılamadan sonra bir iki kez önerdi ,o zamandan beride olmadı .. açıkcası doktorada sormadık yasakmı diye .ama genelde ilk 3 ay ve son 3 ay riskli dönem oluyor

Evet aynıyız bu arada baktım da bebeklerimiz de aynı bizde 12. haftanın içindeyiz.İnşallah riskli dönemi atlattık.İlk aşılamada mı oldu?

Evet aynıyız bu arada baktım da bebeklerimiz de aynı bizde 12. haftanın içindeyiz.İnşallah riskli dönemi atlattık.İlk aşılamada mı oldu?

canım benim sicil biraz kalabalık.bu 5. aşılamam .4. aşılamamda 34 haftalık doğum yaptım ve oğlum 24 gün yaşadı, ilk 2 aşılamamda düşükle sonuçlanmıştı. Rabbim inş. buna ve tüm bebeklere hayırlı sağlıklı ömürler versin..

Canım ya çok zorluklar atlatmışsın.Benim de ikinci aşılamada tuttu. Tiroidle igili problemlerim vardı.İlk aşılamada yumurtalar gelişti ama rahim iç duvarı çok ince kaldı ve tutmadı.Çok şükür ki şimdi Allah yüzümüzü güldürdü inşallah bundan sonra da hepimizin bebekleri sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir....

evet çok zor günler hala da atlatılmış sayılmaz ama insanız işte hayat devam ediyor .inş. sağlıcakla tamamına erer ve kucağımıza aldığımız günleride görürüz inş..

ne zorluklar atlatmışsınız allah kucaklarınıza almayı nasip etsin sağlıklı mutlu bebeklerimiz olur inşallah ..:Saruboceq:

Selam hamişlerrrr...Bende 2011 Ocakta doğum yapacağım allah nasip ederse internet hesabına göre 20 Ocak gösteriyor sat 15 Nisan..Tüm Hamişlerimize hayırlı olsun diyorum.Rabbim sağlıkla sıhatle ,hayırlısı ile tamamına erdirsin ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..:ecrin_bebek:hihoyyyt

biz geldiiiiikhihoyyyt
bebişimin keyfi yerindeymiş teyzeleri
11cm ve 92 gr olmuşuz
veeeeeeeeeeee SÜRPRİİİZZZZZZZZZZZZ
ERKEKMİİİİŞŞŞŞgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsuhihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…