- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.661
10. Hfatya kadar izin yoktu ama şimdi aşırıya kaçmamak şartıyla herşey serbest:))
peki kanaman warmıydı cnm
cnm şimdi tehliken btti dimi???bnada bıraktrdı progestanı...
Benim kanamam yoktu ama bizim ki biraz zor bi bebek oldu aşılamayla hamile kaldığım için doktorum garantiye almak istedi be nedenle de implantasyon aşamasında ilişkiye izin yoktu şimdi de öncesinde de hiç kanamam olmadı çok şükür....
canım seninle aynıyız , benimkide aşılama,aşılamadan sonra bir iki kez önerdi ,o zamandan beride olmadı .. açıkcası doktorada sormadık yasakmı diye .ama genelde ilk 3 ay ve son 3 ay riskli dönem oluyor
Evet aynıyız bu arada baktım da bebeklerimiz de aynı bizde 12. haftanın içindeyiz.İnşallah riskli dönemi atlattık.İlk aşılamada mı oldu?
canım benim sicil biraz kalabalık.bu 5. aşılamam .4. aşılamamda 34 haftalık doğum yaptım ve oğlum 24 gün yaşadı, ilk 2 aşılamamda düşükle sonuçlanmıştı. Rabbim inş. buna ve tüm bebeklere hayırlı sağlıklı ömürler versin..
Canım ya çok zorluklar atlatmışsın.Benim de ikinci aşılamada tuttu. Tiroidle igili problemlerim vardı.İlk aşılamada yumurtalar gelişti ama rahim iç duvarı çok ince kaldı ve tutmadı.Çok şükür ki şimdi Allah yüzümüzü güldürdü inşallah bundan sonra da hepimizin bebekleri sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir....
canım benim sicil biraz kalabalık.bu 5. aşılamam .4. aşılamamda 34 haftalık doğum yaptım ve oğlum 24 gün yaşadı, ilk 2 aşılamamda düşükle sonuçlanmıştı. Rabbim inş. buna ve tüm bebeklere hayırlı sağlıklı ömürler versin..
Canım ya çok zorluklar atlatmışsın.Benim de ikinci aşılamada tuttu. Tiroidle igili problemlerim vardı.İlk aşılamada yumurtalar gelişti ama rahim iç duvarı çok ince kaldı ve tutmadı.Çok şükür ki şimdi Allah yüzümüzü güldürdü inşallah bundan sonra da hepimizin bebekleri sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir....
ne zorluklar atlatmışsınız allah kucaklarınıza almayı nasip etsin sağlıklı mutlu bebeklerimiz olur inşallah ..:Saruboceq:
kilo aldın mı canım sen?ne açıdan rahat bu külotbilmiyorumkismile
ne zorluklar atlatmışsınız allah kucaklarınıza almayı nasip etsin sağlıklı mutlu bebeklerimiz olur inşallah ..:Saruboceq:
ya bn napiiim sizce kanamm biteli bir ay oldu progestanıda bıraktrdı ilişkiye grmek doğru olurmu doktrada soramıorum erkek cnkü
ya bn napiiim sizce kanamm biteli bir ay oldu progestanıda bıraktrdı ilişkiye grmek doğru olurmu doktrada soramıorum erkek cnkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?