- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.641
evet canım konuma bağlıymiş şimdi annemle konuştum oturma bira ayakta dur dedizemuszemus
kızlar içim sıkıldı ya(
şuana kadar doğumla ilgili
öyle abartılı şekilde bir korkum olmadı
dün arkadaşım normal doğum yapmış
sürekli çok zordu diyor
görümcem desen oda öyle bu konuyla ilgili bişey demesem bile
öyle kolay değil o işler diyor,dinlemek istemiyorum ama sürekli
ayrıntıya girerek anlatıyor,genel söylemek gerekirse kesip dikiyolar gibi
ayrıntıyı yazmayım
herkes yaptıysa bizde yaparız öyle değil mi kızlar ama ya
canım inşallah güzel haberlerle gelirsinkızlar ben gidiyorum
dua edin olur mu teyzeleri kuzum iyi olsun cinsiyetini de öğrenelima.s.
kızlar albüm ekledım annanesıyle benım ELİFİMİZE yaptıgımız cicileri koydum bi bakarmısınız ne tatlılarrrrkaydirigubbakcemile2
canım ikisininde zorluğu varBence hiç kafana takma herkesin her konu hakkında bir yorumu var zatenklava: Sezeryanda pek kolay bir olay değil sonuçta her ikisininde çeşitli avantajları/dezavantajları var.
canım ben semiz otunun yemeğini yapıyorumkızlar bu arada semiz otu çok çok faydalıymış ---- sanırım omega açısından.eee balık yiyemiyosak semizotu yesek telafi etmez mi acaba:)
Balık ben de yiyemiyorum hiç ya bi kez markette midem bulandı hala kötü geliyo şimdi. Ben de hergün bi avuç ceviz yiyorum ve haftada iki kez semizotu acaba yeterli oluyor mudur?
merhabalar kızlar cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar bebekleriniz tekrardan hayırlı uğurlu olsun...
size bi sorum olacak ben çok bel ağrısı çekiyorum sizlerdede varmı acaba??????
ben hamileliğimden beri içiyorum progestanı hatta iğnelerini vuruldum kaç kere pek şikayetim olmadı..
Bende 12. haftaya kadar progestan kullandım. Sonra bıraktım. Kanamam başlarda 2 defa olmuştu ama 12. haftaya kaadr devam edelm diyince bırakmamıştım ilacı.
cnm şimdi tehliken btti dimi???bnada bıraktrdı progestanı...
Bende 12. haftaya kadar progestan kullandım. Sonra bıraktım. Kanamam başlarda 2 defa olmuştu ama 12. haftaya kaadr devam edelm diyince bırakmamıştım ilacı.
progestanı bırakan arkadaşlar cinsel hayatınız nasıl şuan izin warmı doktrdan
Hayırlı olsun canım..Sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
Sizler cinsiyetleri birbir öğrendikçe ben meraktan çatlıyorum offf gel 14 Ağustos gelllllllllllllllll :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?