2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

offffffffff o balık konusuna hiç girmeyin arkdaşlar ben de yemiyorummmmmm.napıyııımmmmmmm bu sıcaklar da balık nasıl yenir yaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi kış olsa severim yerim de ama maalesef yiyemiyorum..ceviz yiyorum ondan aldığım omegayla idare etmek zorunda kalıyorummm.bilmiyorum napcam.ton balığını severdim onu bile yiyesim yok.doktorum ton balıklı salata yap ye dedi forumlarda da civa içeriyor yenmemesi gerek felan deniyor anlamadım valla

evet canım konuma bağlıymiş şimdi annemle konuştum oturma bira ayakta dur dedizemuszemus

Doğru söylüyosun canım ben kendim çok hareketliyim bebğim de öyle:)Ne zaman muayeneye gitsek hoplayıp zıplıyo maşallah hatta en son gittiğimizde resmen amuda aklkmıştı doktorum da çok güldü:))

Bence hiç kafana takma herkesin her konu hakkında bir yorumu var zatenklava: Sezeryanda pek kolay bir olay değil sonuçta her ikisininde çeşitli avantajları/dezavantajları var.

kızlar bu arada semiz otu çok çok faydalıymış ---- sanırım omega açısından.eee balık yiyemiyosak semizotu yesek telafi etmez mi acaba:)

Balık ben de yiyemiyorum hiç ya bi kez markette midem bulandı hala kötü geliyo şimdi. Ben de hergün bi avuç ceviz yiyorum ve haftada iki kez semizotu acaba yeterli oluyor mudur?

Bence hiç kafana takma herkesin her konu hakkında bir yorumu var zatenklava: Sezeryanda pek kolay bir olay değil sonuçta her ikisininde çeşitli avantajları/dezavantajları var.
canım ikisininde zorluğu var
ben sadece insanları anlayamıyorum
çabuk unutmuşlar hamile günlerini...
doğum yapmış ama göbeği hala duruyor,yada heryeri şişmiş
gibi konuşmaları yada korkutmaya çalışma durumlarına anlam veremiyorum
dediğin gibi takmamak lazım
kızlar bu arada semiz otu çok çok faydalıymış ---- sanırım omega açısından.eee balık yiyemiyosak semizotu yesek telafi etmez mi acaba:)
canım ben semiz otunun yemeğini yapıyorum
yoğurt döküyorum üzerinede bence hepsinin yeri farklı
balıkta yemek gerekiyor ama bende yiyemiyorum

Balık ben de yiyemiyorum hiç ya bi kez markette midem bulandı hala kötü geliyo şimdi. Ben de hergün bi avuç ceviz yiyorum ve haftada iki kez semizotu acaba yeterli oluyor mudur?

cevizide yiyemiyorum
ne kadar yemek gerek hiç bilmiyorum canım

merhabalar kızlar cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar bebekleriniz tekrardan hayırlı uğurlu olsun...
size bi sorum olacak ben çok bel ağrısı çekiyorum sizlerdede varmı acaba??????

Bende de geçen hafta 2 akşam üst süte bel ağrısı oldu. Bİr sonraki günde işte ok yoğundum yerimden kalkamadım saat 4 gibi artık sandalde oturamaz hale geldim belim kopuyordu.

Araya hafta sonu girince dinlendim şimdi hiç birşey yok. Bu aralar iş çok yoğun elmde laptop o toplantıdan diğerine çok yoruluyorum. benimki yorgunluktan gibi geliyor. Fakat bende de sık sık göğsümde bir batma oluyor. özellikle tv karşında başımınz altına birkaç yastık yarım yatarken çok batıyor yastıkları alçaltıp dümdüz yatınca geçiyor bir süre sonra boshayallersmile

cnm şimdi tehliken btti dimi???bnada bıraktrdı progestanı...

Ben daha hamile kalmadan başladım progestan kullanmaya çünkü bizim bebğimiz doğal yollardan değil aşılamayla oldu nazlı biraz kızımız :)) Ama çok şükür bu günleri d gördük...7. haftadan sonra ilacın dozunu azalttık çünkü bulantılarım arttı ve progestan da arttırmış olabilir dedi.Şimdi artık kullanmıyorum 12. haftadan itibaren bıraktım düşük tehlikem de lekelenmem de yoktu ama doktorum işimizi garantiye alalım dedi artık kurtuldum progestandan:))

Bende 12. haftaya kadar progestan kullandım. Sonra bıraktım. Kanamam başlarda 2 defa olmuştu ama 12. haftaya kaadr devam edelm diyince bırakmamıştım ilacı.

bende ilk bebeğimi kaybettim bu bebeğimdede ilk aylarda hep kanama vardı devam ediyoruz bakalım ne zaman kesicek...nasıl geçiyor peki hamileliğin ağrın falan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…