2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bana neden eleviti wermedi ya doktr bende çok yorgun oluorumm ama hç bi witamnn fln wermedi

merhabalar kızlar cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar bebekleriniz tekrardan hayırlı uğurlu olsun...
size bi sorum olacak ben çok bel ağrısı çekiyorum sizlerdede varmı acaba??????

progestan reflüyü arttırıyor dikkat edin kızlar bende reflünün başlamasına sebep oldu hem de arttırdı. doktorum onun yerimne iğne vereyim rahat edersin demişti

merhabalar kızlar cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar bebekleriniz tekrardan hayırlı uğurlu olsun...

geçmiş olsun canım bende daha çok kanepeye uzandığım da kalkarken oluyor sonra geçiyor

korma canım :1hug:
ben de çoook korkuyodum bak kendimi nasıl avutuyorum:
bu zor bişey değil ki herkes yapıyo,hatta ikinci,üçüncü.........gidiyo
demek kiii o kadar da kötü diil:roflol:

Yeşim ben çok yorulunca belimin sağ tarafına çok şiddetli ağrılar saplanıyo..Hatta sağ ayağımın üstüne basamıyorum,yürüyemiyorum..Doktoruma henüz sormadım gidince soracağım...

korma canım :1hug:
ben de çoook korkuyodum bak kendimi nasıl avutuyorum:
bu zor bişey değil ki herkes yapıyo,hatta ikinci,üçüncü.........gidiyo
demek kiii o kadar da kötü diil:roflol:
:kedi:
vallahi millet zor diyor ikinciyi üçüncüyü yapıyor
bizde yaparız artık bikaç tane
kaydirigubbakcemile5

hala iç dedimi cnm progestanı doktr.bende içiordumda bana bıraktrdı bu hafta artık.
evet canım ben hala içiyorum

progestan reflüyü arttırıyor dikkat edin kızlar bende reflünün başlamasına sebep oldu hem de arttırdı. doktorum onun yerimne iğne vereyim rahat edersin demişti
ay gerçekten mi eyvahedigeldismile

merhaba canım geçmiş olsun
ben sadece geceleri uyandığımda ağrı hissediyorum üstelik bel fıtığından ameliyat olmuştum 2,5 yıl önce inşallah son aylardada böyle olurum..
dr una bi sorarsın gidince ama endişelenmene gerek yok bence çünkü normalmiş bel ağrıları bu dönemlerde..

selamlar herkesea.s
nasılsınız bakalım
biz bu sabah hastane hastane gezdik ama çok şükür hiiiç bişeyim yokmuşboshayallersmile
akşamüstü de bebişimi görmeye gitcem nasıll heycanlıym anlatamamdelikafadulden
sizce bugün öğrenir miyim cinsiyetinibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…