- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.581
ben şahsım adına bebişte bende gayet iyiyiz canımkaydirigubbakcemile2
yarın bebikimi görücem için heycanlıyım :lepi:
sen nasılsın canım bebişin nasılyerimsenibe
bizde çok iiiyiz cnm ii gidio yanlız kızlar bnm kafama bişi takılıo bn hç balık yiyemiorum hamile olduğumdan beri anca bir iki kez yemişimdr balık yağı hapı alıp iki gün içsemmiki haftada
evet canım önemliymiş ben de içiyorum bi de bunu iğne takviyesi yapılıyo
canım ben geçen hafta gittim,ikili test için
3 hafta sonra bi daha gidicem kısmetse
cinsiyeti ozaman öğrenirim artık
sen naptın canım?
ben fena değilim canım
eleviti kullanmaya başladım başlayalı yorgunluğum gitti sanki:))
sen nasılsın?
bana neden eleviti wermedi ya doktr bende çok yorgun oluorumm ama hç bi witamnn fln wermedi
evet canım bende o tarihlerde gitmeyi düşünüyorumcanım ben geçen hafta gittim,ikili test için
3 hafta sonra bi daha gidicem kısmetse
cinsiyeti ozaman öğrenirim artık
sen naptın canım?
Doktor 10 Ağustosla - 18 Ağustos arasında gelebilirsin dedi bende 14 Ağustosa randevu aldım..O zaman 16 haftalık olacağız kısmet olursa..Heralde cinsiyeti de öğrenirim diye düşünüyorum..Ama beklemek çokkkk zorrrrr :çok üzgünüm:
en azından 16 haftalık olsun cinsiyet kesinleşsin felan:)
senin miden nasıl?herşeyi yiyebiliyormusun?
slm canım benimslm kızlar
denizcim hayırlı yolculuklar şimdiden
2 hafta önce erkek egemenliği vardı şimdi kıza döndüü kaydirigubbakcemile2
kimi doktor gerekli görmüyorbana neden eleviti wermedi ya doktr bende çok yorgun oluorumm ama hç bi witamnn fln wermedi
kullanma zorunluluğun yok aslında
merhabalar kızlar cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar bebekleriniz tekrardan hayırlı uğurlu olsun...
size bi sorum olacak ben çok bel ağrısı çekiyorum sizlerdede varmı acaba??????
kızlar içim sıkıldı ya(
şuana kadar doğumla ilgili
öyle abartılı şekilde bir korkum olmadı
dün arkadaşım normal doğum yapmış
sürekli çok zordu diyor
görümcem desen oda öyle bu konuyla ilgili bişey demesem bile
öyle kolay değil o işler diyor,dinlemek istemiyorum ama sürekli
ayrıntıya girerek anlatıyor,genel söylemek gerekirse kesip dikiyolar gibi
ayrıntıyı yazmayım
herkes yaptıysa bizde yaparız öyle değil mi kızlar ama ya
evet canım bende o tarihlerde gitmeyi düşünüyorum
Benim midede bir problem yok çok şükür..Hamileliğimin başından beri ne aşerme,ne mide bulantısı hiç bişiy yok..Yanlız benim midemde 8 tane yara var :çok üzgünüm: o yüzden bazı akşamlar çok kötü oluyorum..Bir gece şiddetli mide ağrısıyla uyandım ölüyorum zannettim eşim hemen acile gidelim dedi..Ben biraz daha bekleyelim dedim belki geçer dedim..Özel sigortamın doktoru var 7-24 telefon hattı orayı aradım.. asidopan içince düzeliyo doktora sordum hamileyim içmemde sakınca varmı die doktorunuz önermediyse içmeyin diyince bekledim çok şükürki çok uzun sürmedi..Doktoruma söyledim o da zararlı olmayacak ilaçlar yazdı..Şimdiye kadar çok şükür o kadar ağırı tekrarlanmadı..Mesela ben hamile kalmadan önce tatlı,çikolata manyağıydım şimdi dondurma haricinde ağzıma sürmüyorum hiç canım istemiyo..Hep sulu şeyler yemek istiyorum a.s
Senin mide durumları nasıl peki?
merhabalar kızlar cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar bebekleriniz tekrardan hayırlı uğurlu olsun...
:kedi:korma canım :1hug:
ben de çoook korkuyodum bak kendimi nasıl avutuyorum:
bu zor bişey değil ki herkes yapıyo,hatta ikinci,üçüncü.........gidiyo
demek kiii o kadar da kötü diil:roflol:
aynı canım ya bendede bulantı yok ayrıca ne aşerme var ne de istekle yemek yemekevet canım bende o tarihlerde gitmeyi düşünüyorum
Benim midede bir problem yok çok şükür..Hamileliğimin başından beri ne aşerme,ne mide bulantısı hiç bişiy yok..Yanlız benim midemde 8 tane yara var :çok üzgünüm: o yüzden bazı akşamlar çok kötü oluyorum..Bir gece şiddetli mide ağrısıyla uyandım ölüyorum zannettim eşim hemen acile gidelim dedi..Ben biraz daha bekleyelim dedim belki geçer dedim..Özel sigortamın doktoru var 7-24 telefon hattı orayı aradım.. asidopan içince düzeliyo doktora sordum hamileyim içmemde sakınca varmı die doktorunuz önermediyse içmeyin diyince bekledim çok şükürki çok uzun sürmedi..Doktoruma söyledim o da zararlı olmayacak ilaçlar yazdı..Şimdiye kadar çok şükür o kadar ağırı tekrarlanmadı..Mesela ben hamile kalmadan önce tatlı,çikolata manyağıydım şimdi dondurma haricinde ağzıma sürmüyorum hiç canım istemiyo..Hep sulu şeyler yemek istiyorum a.s
Senin mide durumları nasıl peki?
ve hala tiksiniyorum bazı yemeklerden,hiç aşermeyecek gibiyim sanki
bende tık yok yanikiloda aynı ama göbek fırladı:)))
çok geçmiş olsun canım midene dokunacak şeyler yememen lazım
yaranın tedavisi yokmuymuş canım?
evet canım ben hala içiyorumhala iç dedimi cnm progestanı doktr.bende içiordumda bana bıraktrdı bu hafta artık.
ay gerçekten mi eyvahedigeldismileprogestan reflüyü arttırıyor dikkat edin kızlar bende reflünün başlamasına sebep oldu hem de arttırdı. doktorum onun yerimne iğne vereyim rahat edersin demişti
evet canım ben hala içiyorum
ay gerçekten mi eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?