2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım doktora geçen gittiğimde sordum pek bişey demedi olur dedi pregestan kullanıyorum onu kesçekti bel ağrısını duyunca kesmedi bakalım bu sefer se sorayım ne dicek inş bebeğim iyi olsunda ben ağrıya razıyım...

Çok geçmiş olsun Bence bugün cinsiyeti öğrenebilirsin..İnternette 14-16 haftalar arası öğrenilebileceğini yazıyordu..Şimdiden hayırlı olsun a.s.

slm kızlar nasılsınız?

evet dirimcim aynen öle bırden bıre gelıstı hersey hepınızıe cok tsk ederız bu arada cınsıyetımız keınlestı bızım kızımız gelıyormus

sirinem hayrlı olsun canım demek kız geliyor ne güzel ne şirin olur şimdi kız bebişler :asigim:

arkadaşlar bebeklerinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız.

geçen hafta kanat çırpıntısı gibi hissettim anlıktı sadece,bu hafta da bağırsak hareketlerim vardı çok fazla,internetten baktığımda bebeğin hareketlerinin bağırsak hareketleriyle karıştırıldığını okudum yani oğlum hareket ediyormuş meğer hihoyyyt

ben hamileliğimin 8.haftasında kısa da olsa bir depresyon dönemi yaşadım,çok sinirli alıngan ve ağlamaklıydım,çok şükür ki atlattım hemen hatta doktor randevusunu bile almıştım gitmedim,kendiliğinden geçti,ama senin durumun çok kötüyse uzmandan yardım al mutlaka bazen kendi başımıza üstesinden gelemeyebiliriz a.s.

geçmiş olsun a.s.

kızlar yaa ben kilo almadım henüz ama alyansım ve bazı yüzüklerim artık olmuyolar..
sizdede aynı durum var mı??

ben sadece 1 kilo aldım her gün tartılıyorum başka kilo almamışım ama benimde ayaklarım şişiyor sempatiksalakcinni

deniz inanamıyorum demek senin kız size süpriz yapmış bende şimdi acaba kız mı diye düşünmeye başladım her ne kadar doktor %100 erkek desede bilmiyorum yani 14 Ağustosta randevum var,bakalım bizimki de cinsiyeti değiştirir mi :roflol:

evet bi kızda benden DEFNE geliyo
12. haftada kız diyodu yine kız dedi
iri bi kız geliyo dedi

oh ne güzel bir kız haberi daha,gözün aydın bulutcum,hayırlı olsun :1hug:

deniz iyi yolculuklar,kendine iyi bak :1hug:

dirim açıkçası ben henüz doğum zamanımı düşünmüyorum normal ya da sezeyan olsun gibi bir fikrim de yok,şartlar neyi gerektiyorsa öyle olsun diyorum,normal doğumda yapan çok sezeryanda yapan çok,ikisininde avantajı ve dezevantajı var, şu an bunları düşünüpde kendini bunaltma eninde sonunda bir şekilde doğuracağız zaten,Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah,aklına kötü şeyler getirme,şu anı yaşa bence a.s.

günaydınlar..arkadaşlar benim bir sorum var .ikili test yaptıranlar fiyatı ne kadar acaba?ikili test ense kalınlığı ölçümü ve kan tahlilimi sizin ki nasıl oldu beni bilgilendirirseniz sevinirim.

ben 90 tl ödemiştim.

Kızlar dün başka dr a gittim
oğlum olacakmışş

tebrikler bir erkek bebiş daha geliyor :teytey: Allah sağ salim kucamıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı :Saruboceq:

geçmiş olsun..
bence öğrenirsin tatlım bebişin baya büyümüş maşallah

herkese merhaba!

cevaplarınız için teşekkür ederim ..bende az önce randevu aldım 170 tl dediler artı kan tahlili ne kadar bilmiyorum fiyat bana çok geldi , acaba riskli gebelik olduğum için böle olmuş olabilirmi.
canım ben de maslak acıbademe gidiyorum. muayene+ikili test 280 tl tutuyor ama biz %20'sini ödüyoruz. kan tahlili için eksta bişey alacaklarını sanmam çünkü ikili test zaten kan tahlili. ense kalınlığını da dr. ultrasonda ölçüyor. toplam 170tir bence.

bulut, gözün aydın ve tebrikler. biz de kız için defne ismini düşünmüştük bir ara. adı gibi mis kokulu kızını sağlıkla kucağına alırsın inş.

h.g canımm
nekadar pahalı oralarda yaa özel hastanede yaptırdım bende 30 lira aldılar ikili test için

benim tehlikeli bi hamilelik olduğundan başından beri istirahat verdi acaba belim çok yatmaktanda ağrırmı ??

Bence yatmaktan ben grip yada soğuk algınlığı geçirdiğim dönemler yani sürekli yatmak zorunda olduğum dönemler belim hep ağrır. Bi keresinde taş düşürüyorum zannettim o kadar ağrımıştı. ultroson bile çektirmiştim.

tugcecim sanırım sen de balık yiyemiyordun. ben doktoruma bahsedip balıkyağı içsem demiştim o da bana bir tane yazdı. bende başka bir marka vardı ama şu civa ve a vitamini miktarları yüzünden "benim verdiğimi kullan" dedi. istersen yazabilirim markasını.

tugcecim sanırım sen de balık yiyemiyordun. ben doktoruma bahsedip balık yağı alsam olur mu demiştim o da bana bir tane yazdı. elimde başka bir marka vardı ama civa ve a vitamini nedenleriyle "sen benim verdiğimi kullan, daha güvenilir" dedi. istersen yazayım markasını.

yaaazarsan çok sewinirim cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…