- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.601
ben hamileliğimden beri içiyorum progestanı hatta iğnelerini vuruldum kaç kere pek şikayetim olmadı..[/Q
herkeste farklı olabilir ama en ufak bir şikayette doktorunuzla görüşün ben boş yere çektim o zamana kadar
aynı canım ya bendede bulantı yok ayrıca ne aşerme var ne de istekle yemek yemek
ve hala tiksiniyorum bazı yemeklerden,hiç aşermeyecek gibiyim sanki
bende tık yok yanikiloda aynı ama göbek fırladı:)))
çok geçmiş olsun canım midene dokunacak şeyler yememen lazım
yaranın tedavisi yokmuymuş canım?
Aslında 2 kere tedavi oldum ama geçmedi..Hatta tedavim sürerken mide atakları geçirdim kaç kere hastanelik oldum..O yüzden bende bıraktım artık..Aslında en önemli tedavi yediklerine dikkat etmek.Ama doktor öyle bi liste verdi ki hiçbirşey yememem resmen fotosendez yaparak yaşamam gerekiyo kaydirigubbakcemile3
Mide bulantılarımızın olmaması büyük şans canım..O yüzden çok şükür diyelim..Ben çok kilolu hamile kaldığım için doktor çok dikkat edeceksin dedi..Elimden geldiğince dikkat ediyorum..Bende 1 yada 2 kilo aldım..Göbeğim biraz vardı ama bende de çıkmaya başladı a.s
selamlar herkesea.s
nasılsınız bakalım
biz bu sabah hastane hastane gezdik ama çok şükür hiiiç bişeyim yokmuşboshayallersmile
akşamüstü de bebişimi görmeye gitcem nasıll heycanlıym anlatamamdelikafadulden
sizce bugün öğrenir miyim cinsiyetinibilmiyorumkismile
Çok geçmiş olsunBence bugün cinsiyeti öğrenebilirsin..İnternette 14-16 haftalar arası öğrenilebileceğini yazıyordu..Şimdiden hayırlı olsun a.s.
evet dirimcim aynen öle bırden bıre gelıstı hersey hepınızıe cok tsk ederız bu arada cınsıyetımız keınlestı bızım kızımız gelıyormus
arkadaşlar bebeklerinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız.
Benim hamilelik depresyonunu bile atmam çok zor oldu artık eşimden ayrılmayı bile düşündüm.Doğum sonrası depresyonundan korktuğum kadar doğumdan bile korkmuyorum.Allah hepimize yardım etsin.İçim sıkılıyor,boğuluyorum diyordum milletin anladığı etttiği yok
günaydınlar herkese ..bebişler maşallah büyüor .Rabbim korusun hepsini..
akşam migren krizi yaşadım resmen hamilelikte şu başağrıları daha çekilmez oluyor ,, soluğu en son acilde aldım , serum taktılar içine arveles perfargal ve metpamit konuldu ,doktor bir sakıncası yok desede ben yine kendi derdimi unuttum acaba bebğe zararı olurmu diye düşünmeye başladım ,bugün randevum var gidip bebeğimi görsemde içim biraz rahatlasa çok iiolacakk
kızlar yaa ben kilo almadım henüz ama alyansım ve bazı yüzüklerim artık olmuyolar..
sizdede aynı durum var mı??
Biz geldikkk hihoyyyt
kızlar bebişim gayet sağlıklı her şeyi tam Allah a şükür doktor teyzemiz baya inceledi
üçlü tarama yapmayacakmış dörtlü yapacakmışız üçlüden daha kapsamlıymış sonuçları da daha net oluyormuş
boyu 13 cm yaklaşık ve 126 gram
EVET BOMBA HABER İSE BİZİM OĞLAN KIZ OLDU kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
eşim baya kötü oldu erkeğe kötü alıştırmış ben baya sevindim kız istiyormuşum meğer :asigim:
evet bi kızda benden DEFNE geliyo
12. haftada kız diyodu yine kız dedi
iri bi kız geliyo dedi
günaydın güzel anneler bu akşam gidiyoruz inşallah.... bir süre aranızda olamayacağım
canım seninde prensesin hayırlı olsun kaydirigubbakcemile2
çok sağol canım kesinleşince daha güzel oldu ya çok sevindim inşallah sonuna kadar değişmez çünkü bu sefer kaptırdım kendimi kaydirigubbakcemile2
sağol canımcım ben nedense hemen buna da alıştım meğer kız istiyormuşum içimden içimden kaydirigubbakcemile3
kızlar içim sıkıldı ya(
şuana kadar doğumla ilgili
öyle abartılı şekilde bir korkum olmadı
dün arkadaşım normal doğum yapmış
sürekli çok zordu diyor
görümcem desen oda öyle bu konuyla ilgili bişey demesem bile
öyle kolay değil o işler diyor,dinlemek istemiyorum ama sürekli
ayrıntıya girerek anlatıyor,genel söylemek gerekirse kesip dikiyolar gibi
ayrıntıyı yazmayım
herkes yaptıysa bizde yaparız öyle değil mi kızlar ama ya
günaydınlar..arkadaşlar benim bir sorum var .ikili test yaptıranlar fiyatı ne kadar acaba?ikili test ense kalınlığı ölçümü ve kan tahlilimi sizin ki nasıl oldu beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Kızlar dün başka dr a gittim
oğlum olacakmışş
ben şahsım adına bebişte bende gayet iyiyiz canımkaydirigubbakcemile2
yarın bebikimi görücem için heycanlıyım :lepi:
sen nasılsın canım bebişin nasılyerimsenibe
bizde çok iiiyiz cnm ii gidio yanlız kızlar bnm kafama bişi takılıo bn hç balık yiyemiorum hamile olduğumdan beri anca bir iki kez yemişimdr balık yağı hapı alıp iki gün içsemmiki haftada
benimde kafama taktığım balık yiyememek malesef bugün yemeğe çalışacağım sempatiksalakcinni
merhabalar kızlar cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar bebekleriniz tekrardan hayırlı uğurlu olsun...
size bi sorum olacak ben çok bel ağrısı çekiyorum sizlerdede varmı acaba??????
ilk başlarda bel ağrısı çekmiştim ama şimdilik yok şükür.
kızlar kusura bakmayın fazla yazdım sürekli giremediğim için :jeyyar:
14 Ağustosta benimde randevum var,oğlum olacak ama o gün gittiğimde cinsiyeti değiştirmezse :roflol: hayırlısı bakalım....
selamlar herkesea.s
nasılsınız bakalım
biz bu sabah hastane hastane gezdik ama çok şükür hiiiç bişeyim yokmuşboshayallersmile
benim tehlikeli bi hamilelik olduğundan başından beri istirahat verdi acaba belim çok yatmaktanda ağrırmı ??
canım ben de maslak acıbademe gidiyorum. muayene+ikili test 280 tl tutuyor ama biz %20'sini ödüyoruz. kan tahlili için eksta bişey alacaklarını sanmam çünkü ikili test zaten kan tahlili. ense kalınlığını da dr. ultrasonda ölçüyor. toplam 170tir bence.cevaplarınız için teşekkür ederim ..bende az önce randevu aldım 170 tl dediler artı kan tahlili ne kadar bilmiyorum fiyat bana çok geldi , acaba riskli gebelik olduğum için böle olmuş olabilirmi.
geçmiş olsun..
bence öğrenirsin tatlım bebişin baya büyümüş maşallah
herkese merhaba!
canım ben de maslak acıbademe gidiyorum. muayene+ikili test 280 tl tutuyor ama biz %20'sini ödüyoruz. kan tahlili için eksta bişey alacaklarını sanmam çünkü ikili test zaten kan tahlili. ense kalınlığını da dr. ultrasonda ölçüyor. toplam 170tir bence.
bulut, gözün aydın ve tebrikler. biz de kız için defne ismini düşünmüştük bir ara. adı gibi mis kokulu kızını sağlıkla kucağına alırsın inş.
benim tehlikeli bi hamilelik olduğundan başından beri istirahat verdi acaba belim çok yatmaktanda ağrırmı ??
arkadaşlar tetanoz aşısının ilk dozunu yaptıran var mı?
canım bulantı yeni yeni geçti benimAslında 2 kere tedavi oldum ama geçmedi..Hatta tedavim sürerken mide atakları geçirdim kaç kere hastanelik oldum..O yüzden bende bıraktım artık..Aslında en önemli tedavi yediklerine dikkat etmek.Ama doktor öyle bi liste verdi ki hiçbirşey yememem resmen fotosendez yaparak yaşamam gerekiyo kaydirigubbakcemile3
Mide bulantılarımızın olmaması büyük şans canım..O yüzden çok şükür diyelim..Ben çok kilolu hamile kaldığım için doktor çok dikkat edeceksin dedi..Elimden geldiğince dikkat ediyorum..Bende 1 yada 2 kilo aldım..Göbeğim biraz vardı ama bende de çıkmaya başladı a.s
çok şükür o günleri atlattık biraz
inşallah bundan sonrası güzel geçer
canım çok geçmiş olsunselamlar herkesea.s
nasılsınız bakalım
inşallah önemli bir durum yoktur
canım daha çok var aslında bende takmıyorumdirim açıkçası ben henüz doğum zamanımı düşünmüyorum normal ya da sezeyan olsun gibi bir fikrim de yok,şartlar neyi gerektiyorsa öyle olsun diyorum,normal doğumda yapan çok sezeryanda yapan çok,ikisininde avantajı ve dezevantajı var, şu an bunları düşünüpde kendini bunaltma eninde sonunda bir şekilde doğuracağız zaten,Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah,aklına kötü şeyler getirme,şu anı yaşa bence a.s.
söylenenlere kulaklarımı tıkamam gerekiyor sanıırım
tugcecim sanırım sen de balık yiyemiyordun. ben doktoruma bahsedip balıkyağı içsem demiştim o da bana bir tane yazdı. bende başka bir marka vardı ama şu civa ve a vitamini miktarları yüzünden "benim verdiğimi kullan" dedi. istersen yazabilirim markasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?