- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.061
benim ikinci olduğundan çok net hissediyorum tekmeliyor arada:asigim:
yok canım ilk hamilelikte geç hisstmek normalmiş 20,haftalarda anca hissediliyoırmuş korkma meleğin içinde oynuyordur ama sana erken dahamaşallah cnm.bende tık yok çok sinir oluyorum sorun mu var acaba diye korkuyorum bide
yok canım ilk hamilelikte geç hisstmek normalmiş 20,haftalarda anca hissediliyoırmuş korkma meleğin içinde oynuyordur ama sana erken daha
slm canım inşallah bu sefer yüzümüz güler sağlıkla doğar meleklerimiz:Saruboceq:Slm güzel anneler..Nasılsınız bakalım bugün??
Citos günlük gayet güzel bi olay..Ben normalde tutardım zaten..Bebiş için de tutmak istiyorum ama ilk bebişimizi 9 haftalıkken kaybetmiştik..(yazıları okuyunca hala kötü oluyorum)O yüzden bu sefer ilk 3 ayı bi atlatalım öyle dedik..Şükür atlattık bakalım şimdi sıra güzel bir günlük almada..Online güvenilir bi siteden güzel bişiler almışsanız önerilerinizi bekliyorum hanımlar..
Bu arada tugcekbr fazla görünmüyo mu bu aralar ben mi denk gelemiyorum, acaba?
slm canım inşallah bu sefer yüzümüz güler sağlıkla doğar meleklerimiz:Saruboceq:
tuğçede yok kaç gündür dirim de gelmiyor deniz memlekete gitti diğerleri nerde bilmiyombilmiyorumkismileumarım bebişleride kendileride iyidir eyvahedigeldismile
slm canım inşallah bu sefer yüzümüz güler sağlıkla doğar meleklerimiz:Saruboceq:
tuğçede yok kaç gündür dirim de gelmiyor deniz memlekete gitti diğerleri nerde bilmiyombilmiyorumkismileumarım bebişleride kendileride iyidir eyvahedigeldismile
işyeri çok yoğun msjımın devamını yazamadım..
sonuçlara gelince 1/138 çıktı. detaylı ultrasonda başhekim yardımcısıda uzman bu konuda baktı boyun ölçüsü ii dedi omurga ölçüsü ii kalp yetmezliği varmı yokmu baktı herşey normal tam 45 dk baktı inanamazsınız okdar detaylıydı ki.. 1/138 az bir risk ama dimi dedik yaşımı sordu 27 deyince az bir risk değil dedi falan genelde genetik oluyormuş ama bununla birlikte tam sebebini hiç bir zaman bilemiyorlar dawn sendromunun.. herşey normalken b.h.y yaklaşık 20dk takıldı bir noktada kaldı iicene inceledi ne olduğunu sorduğumuzda da burun kemiği oluşmamış dedi hatta eşim şakaya vurdu annesi gibi minik burunlu olcaktır diye ama durum sandığımızdan ciddiymiş burun kemiği oluşmamış bebeklerin %60ında risk vardır dawn sendromu gözükür dedi işte bizide doktoruda tek düşündüren omurga ve boyun ölçümlerinin normal olması oldu dawn sendromu değilde başka bir özür olabilir belkide...belkde hiç bişi çıkmıcak. doktorum 3lü test demişti ultrasona girmeden önce ama başhekim yardımcısı doktoruma direk aminosentez çünkü burun kemiği oluşmamış deyince doktorumda aynı şeyi söledi ayrıntılarına kadar anlattı ve gittiğim hastanede biraz pahalıya malolacağından beni çok ii tanıdığı ve bildiği başka bir doktora yönlendirdi bu test için bugün arıcamdoktorumu telinialıcam kendisi ayarladı görüştü o doktorla bende randevumu alıcam birde o doktor beni görecek ondan sonrasındada aminosentez için gün verecek işte. tabi o gün verdikten sonrada yine ii bir araştırıp bir 3.doktora daha gidicez bakalım..rabbim yardım etsin sabır versin ve bebişimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin şu anda tek düşüncem ve dualarım bundan ibaret.doktorum çok güvenilir ve inanıyorum ki yönlendirdiği doktorda güvenilir olacaktır zaten akşam kim olduğunu öğrenince arıcam randevu için ve araştırcam hemen. kuzenimde dovn sendromlu çocuklar üzerinde okuduğu ve uzman olduğundan kendisi ile görüştüm riskin 1000de 1 olduğunu çekinmeden aminosentez yaptırabileceğimi söyledi normalde her gebeye uygulanması gerektiğini savunduğunuda söledi. riski ise şuymuş sıvı alırken iğne bebeğin beynine başına isabet ederse düşük olur dedi yani buda çok düşük bir ihtimal ve doktorun profsa hiç bişi olmaz allahın izniyle dedi. aminosentezde hemen karar verip kabul etmeme gelince o gün anneme gittiğimizde konuyu ve durumumuzu anlattım tabi daha önce sölememiştim üzülmesin diye annemde bana anne tarafımdan genetik olduğunu söledi. daha öncesinde yıllar önce annemin amcasının kızının ilk bebeğide böle olmuş ve alınmış sonrasındada annemin halasının kızındada aynı durum gözükmüş tabi bunuda duyunca başmdan kaynar sular döküldü. doktorumu aradım hemen ve genetik olup olmadığını sordum durumu izah ettim evet genetik olabilir bu durumda ve dediğim gibi aminosentz dedi.işte böle arkadaşlar biraz uzun yazdım ama herkes allah korusun ama bilsin istedim detaylarıyla. benim çevremdede çok yaptıran oldu aminosentez genelde çoğunluğu temiz çıktı. herkesin endişelerini çok iyi anlıyorum ve destek ve moralleriniz için tekrar tekrar çok teşekkürler mübarek gün bugün kandil bol bol bebeğim içinde sizlerin bebişleri içnide dua edeceğim..
ben yemeğe çıkıyorum kızlar gelince görüşürüz
ben yemeğe çıkıyorum kızlar gelince görüşürüz
rabbim korusun bebeğimi bebeklerimizi. inş dediğin gibi herşey hayırlı olacak ve herşey yolunda gidecek..çok üzüldüm senin adınada. ama şu anki duygularımı anlıyorsundur en azından diğer arkadaşlar gibi. annelik işte daha kucağımıza almadan başlıyor tüm yoğunluğu ile.seninde doktorundan güzel haberler bekliyoruzzz
Arkadaşlar ne zamandır giremiyorum.Evi böceklere karşı ilaçladık.Kayınvaldemlerde kalıyoruz bi kaç gündür.Görümcem bir aydır bizdeydi ya gidince orda biz çok kalınca bi ton trip falan.Bugün eşimde farketti alaha şükür.Beni evve tek getirdi.Misafir gelecek temizlik yapıcam.Görümcemede birlikte haledin falan dedi o oralı olmadı.Biz evlendiğimizen beri hep bizde zaten.Eve gelince dedim eşime ben istemiyorum gelipte bir ay kalmasını sıkıldım artık ama ciddi ciddi oturup konuşamadık eşim hemen tersliyor ama evliliğimin ilk yılını ona harcadım sakin bir zamanda oturup konuşucam eşimle ciddi ciddi.Yıldönümümüzdede eşimle birlikte dışarı çıktık.Allaha şükür.
selam kızlarr... bebişi görmeme bugün dahil 3 gün kaldı günler geçmiyor... cinsiyet kesinleşsede alışverişe başlasam istiyorum...
kızlar ilk bebeği olup bebişini hissedenler varmı?? ben hiiiç bişey hissetmiyorum :sinifsinif:
yanlız değilsin arkadaşım bende hissetmiyorum henüz dr a sordum dün 10 güne kadar hissedersin dedi
inş. cannım
sendende güzel haberler bekliyoruz.
bende cuma öğrenecegim inş. cinsiyetini
cinsiyetini öğğrenen arkadaşlar
çin takvimindende konturol ettinizmi
doğru çıkan varmı.
canımde tecrübelerimden edindiğim şöyle
kardeşleri helede kız kardeş olunca düşkün oluyorlar
onlar kötüde davransa kardeşim diyip ses etmiyorlar.
benim merak ettiğim senle arası çokmu iyide sizde olmayı
istiyor
kendi evinde rahat edemiyormiki.
sürekli sizde kalıyor..
evet canım benimki doğru çıktı erkek yazıyodu erkek bebişimiz
Aynen dediğin gibi canım.Ne yapayım git mi diyeyim diyor eşimde o benim kardeşim diyor ama Dün yıldönümümüzdü.Eşim için hiç benimle başbaşa kalmanın anlamı yok herhalde.Zaten çocuk olunca yalnız kalamıycaz.Ya en güzel vaktim balayım onun ailesiyle geçti kardeşiyle mi evlendim onunla mı belli değil.O kadar bunaldım ki devamlı ağlıyorum.Bir de bizde kalınca iyi oluyor.Biz onlarda kaldık 4 günde triplere girdi.Deli oluyorum.Herşeyime ortak oluyor.Ojelerim asetonlarım hep bitti.Bizdede para yok yedi sömürdü gitti yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?