2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Slm güzel anneler..Nasılsınız bakalım bugün??
Citos günlük gayet güzel bi olay..Ben normalde tutardım zaten..Bebiş için de tutmak istiyorum ama ilk bebişimizi 9 haftalıkken kaybetmiştik..(yazıları okuyunca hala kötü oluyorum)O yüzden bu sefer ilk 3 ayı bi atlatalım öyle dedik..Şükür atlattık bakalım şimdi sıra güzel bir günlük almada..Online güvenilir bi siteden güzel bişiler almışsanız önerilerinizi bekliyorum hanımlar..

Bu arada tugcekbr fazla görünmüyo mu bu aralar ben mi denk gelemiyorum, acaba?

slm canım inşallah bu sefer yüzümüz güler sağlıkla doğar meleklerimiz:Saruboceq:
tuğçede yok kaç gündür dirim de gelmiyor deniz memlekete gitti diğerleri nerde bilmiyombilmiyorumkismileumarım bebişleride kendileride iyidir eyvahedigeldismile

tuğçe msn mde ekli ordada yok belki sizlerdede eklidir ama.

inşallah cnm.. Bolca dua edelim inş.. Şu sıcaklarda bol suiçmeyide ihmal etmemek lazım..

canım çok geçmiş olsun.rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.bende bi kaç gündür bu konuyu araştırıyorum ve asla kesinliği olmadığı en önemli unsur.sonuçlar ne çıkarsa çıksın asla kesin sonuç olmuyomuş.nette okudum kadın 7 aylık bebeğini aldırmış down sendromu teşhisiyle ve sonraki testler temiz çıkmış.ben rabbimin büyüklüğüne inanıyorum inşallah bebeğine sağlıkla kavuşmanı sağlıcak rabbim.sakın stes yapma ve kendini üzme

Arkadaşlar ne zamandır giremiyorum.Evi böceklere karşı ilaçladık.Kayınvaldemlerde kalıyoruz bi kaç gündür.Görümcem bir aydır bizdeydi ya gidince orda biz çok kalınca bi ton trip falan.Bugün eşimde farketti alaha şükür.Beni evve tek getirdi.Misafir gelecek temizlik yapıcam.Görümcemede birlikte haledin falan dedi o oralı olmadı.Biz evlendiğimizen beri hep bizde zaten.Eve gelince dedim eşime ben istemiyorum gelipte bir ay kalmasını sıkıldım artık ama ciddi ciddi oturup konuşamadık eşim hemen tersliyor ama evliliğimin ilk yılını ona harcadım sakin bir zamanda oturup konuşucam eşimle ciddi ciddi.Yıldönümümüzdede eşimle birlikte dışarı çıktık.Allaha şükür.

inş. cannım
sendende güzel haberler bekliyoruz.
bende cuma öğrenecegim inş. cinsiyetini
cinsiyetini öğğrenen arkadaşlar
çin takvimindende konturol ettinizmi
doğru çıkan varmı.

canımde tecrübelerimden edindiğim şöyle
kardeşleri helede kız kardeş olunca düşkün oluyorlar
onlar kötüde davransa kardeşim diyip ses etmiyorlar.
benim merak ettiğim senle arası çokmu iyide sizde olmayı
istiyor
kendi evinde rahat edemiyormiki.
sürekli sizde kalıyor..

yanlız değilsin arkadaşım bende hissetmiyorum henüz dr a sordum dün 10 güne kadar hissedersin dedi

Aynen dediğin gibi canım.Ne yapayım git mi diyeyim diyor eşimde o benim kardeşim diyor ama Dün yıldönümümüzdü.Eşim için hiç benimle başbaşa kalmanın anlamı yok herhalde.Zaten çocuk olunca yalnız kalamıycaz.Ya en güzel vaktim balayım onun ailesiyle geçti kardeşiyle mi evlendim onunla mı belli değil.O kadar bunaldım ki devamlı ağlıyorum.Bir de bizde kalınca iyi oluyor.Biz onlarda kaldık 4 günde triplere girdi.Deli oluyorum.Herşeyime ortak oluyor.Ojelerim asetonlarım hep bitti.Bizdede para yok yedi sömürdü gitti yani.

sizin evde temizlik falanyapmıyor galiba.
kolay gelsin canım
ne denirki.
sabret canım
onu önemsememeye çalış
elden başka birşey gelmiyorsa.
bebeğinin cinsiyetini öğrenmimiydin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…