- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.081
arkadaşım 19 haftada daha hissetmiyorum
diyor ilk gebeliği bakalım kaçıncı haftada hissedecek.
ohooo desene bizim hissetmememiz çok normal :))
3 lü testi sormuşsun canım bana geçen ay 3 lü test yapacağını söylememişti,ultrasonda baya bi inceledi ayak parmaklarını saydık bizimki ekrana tekme atıyodu sanırım :)) rastladı oda saydı parmaklarını başkada bişey demedi 3 lü testle alakalı sonra kan tahlili vereceksin 3 lü test için dedi
aynı ikili gibi gittim kan verdim okadar sonuçları alınca tekrar görüşelim dedi..
benimkinde kız yazıyor bakalımm doğru çıkacakmııı
anladım canım
yani benim doktur 3lü testin sonuçlarını
yüzyüze konuşacagız dedi
demek organlarını falan konturol ediyor
2 li testin sonuçlarını telefonla öğrendim.
2 lidede gitmiştim ozaman cinsiyeti yine demişti bana erkek diye ama kesinleştirmemiştik bu gitmemmizde pipiyide gördük :))
doğumuda orda mı yapmayı düşünüyosun canım
Doktora gittik amaultrason tarihini taa ağustosa verdiler.12 + 2 yim.Bebeğimi daha hiç göremedim :gitme: Allah hayırlısıyla kucağımıza almaya nasip etsin kız erkek hiç farketmiyo benim için artık
En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz.Evliliğimin en güzel günleri onunla harcandı gitti.Gerdek geceme kadar bizdeydi.Eşim de bi yalnız kalalım diye çabalama yok zaten
2 li test için gittiğimde söylemedi daha erken dedi.
tam emin olamadı galiba.
evet canım ya orda yapmak istiyorum
diğerini normal doğum yapmıştım bakalım
bunda nasıl olacak.
En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz.Evliliğimin en güzel günleri onunla harcandı gitti.Gerdek geceme kadar bizdeydi.Eşim de bi yalnız kalalım diye çabalama yok zaten
canım eşin ailesi tarafından benzer sıkıntıları bende yaşamıştım evliliğimin ilk 3-4 senesi eşimle hır gür geçti hep..
sonra sorunları hallettik,birazda olgunlaştık hep beraber sanırım..şimdi iyiiz çççooook şükür...
bnde senn gbi sinirden hep ağlardım,eşim laf söletmez,adaleti sağlamazdı,toz kondurmazdı ailesine,ben artık her şeye ağlaya ağlaya eşimde artık bunu günlük bişiymiş gbi görmeye ve hiç hiç ilgilenmemeye başlamıştı...
üzülmee..
her evliliğin olmasa bile çoğu evliliğin oturması için biraz zaman gerek..
bazı imtihanlardan geçmek gerek..
sende daha yenisin..
benmki gbi bi eşin var,zor durum anlıorum,ama bebeğin için bunu düşünme..
fiziksel açıdan çook rahat bir hamilelik geçirmeme rağmen,sırf bu sorunlar yüzünden kabusa dönmüştü en güzel aylarım..
şimdi tıpkı benm gbi sinirli,agresif,birazda çekingen bi oğlum var..
anne karnında yaşananlar ve sonra aile ortamındaki ses tonu bile bebeğin karakterini etkilio..
bnde uygulayamıorum haladaha böyle devam edio ama yapabilirsen bebeğin için herşeyi göz ardı et.görümcen evlenip gittiğinde eşinlede kayınvalidenlede aran nasıl düzelecek görürsün..dua et evlensin oda...
allah tekrar sabır versin,kendine bebeğine iyi bak canım!:Saruboceq:
canım eşin ailesi tarafından benzer sıkıntıları bende yaşamıştım evliliğimin ilk 3-4 senesi eşimle hır gür geçti hep..
sonra sorunları hallettik,birazda olgunlaştık hep beraber sanırım..şimdi iyiiz çççooook şükür...
bnde senn gbi sinirden hep ağlardım,eşim laf söletmez,adaleti sağlamazdı,toz kondurmazdı ailesine,ben artık her şeye ağlaya ağlaya eşimde artık bunu günlük bişiymiş gbi görmeye ve hiç hiç ilgilenmemeye başlamıştı...
üzülmee..
her evliliğin olmasa bile çoğu evliliğin oturması için biraz zaman gerek..
bazı imtihanlardan geçmek gerek..
sende daha yenisin..
benmki gbi bi eşin var,zor durum anlıorum,ama bebeğin için bunu düşünme..
fiziksel açıdan çook rahat bir hamilelik geçirmeme rağmen,sırf bu sorunlar yüzünden kabusa dönmüştü en güzel aylarım..
şimdi tıpkı benm gbi sinirli,agresif,birazda çekingen bi oğlum var..
anne karnında yaşananlar ve sonra aile ortamındaki ses tonu bile bebeğin karakterini etkilio..
bnde uygulayamıorum haladaha böyle devam edio ama yapabilirsen bebeğin için herşeyi göz ardı et.görümcen evlenip gittiğinde eşinlede kayınvalidenlede aran nasıl düzelecek görürsün..dua et evlensin oda...
allah tekrar sabır versin,kendine bebeğine iyi bak canım!:Saruboceq:
Bugünde eşimin babası eşim bi yerden para alacaktı.Eşimin babası gidecekti almaya.Geldi olmadı alamadık falan diye anlattı.Ama o kadar kötü oldumki. Şaka yapmış konuşurlarken duymasam saatlerce üzülcem.Eşimle yalnız kalamadığım için konuşamadım sonra bir ara söyledim ben kırılmasınlar diye birşey demiyorum ama sen hamile zaten çok üzülüyo sende böyle yapma desen babana dedim.Birşey demiyor ırta zırta kızıyor.Beni resmen aptal yerine koyuyorlar.Böyle şaka mı olur.Hamileyken üzülmesin diye uğraşır millet eşimle birlikte ailesi üzmewk için uğraşıyo
Benimde bebeğim sinirli asabi olacak ya :sinifsinif: Ben eşimle aşkımız ölmesin diye çok uğraştım ama olmadı.Bizim evliliğimizde sıradanlaştı.Bende umursamıyorum artık.Sinirlerim bozuldumu sakinleşemiyorum.Bir yerleri kırıp dökmeden geçmez öfkem.Artık bende bencil olmasını öğrendim.Şarkı dinliyorum devamlı.Şarkı söylüyorum hiç birşey düşünmüyorum.Saldım çayıra mevlam kayıra.Ben hep sustum hiç ses çıkarmamaya çalıştım ama bebeğim için gözüm kimseyi görmüyor artık.Çocuğumu inşallah kimseye ezdirmiycem allah izin verirse kim nederse desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?