2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşım 19 haftada daha hissetmiyorum
diyor ilk gebeliği bakalım kaçıncı haftada hissedecek.

ohooo desene bizim hissetmememiz çok normal :))

3 lü testi sormuşsun canım bana geçen ay 3 lü test yapacağını söylememişti,ultrasonda baya bi inceledi ayak parmaklarını saydık bizimki ekrana tekme atıyodu sanırım :)) rastladı oda saydı parmaklarını başkada bişey demedi 3 lü testle alakalı sonra kan tahlili vereceksin 3 lü test için dedi
aynı ikili gibi gittim kan verdim okadar sonuçları alınca tekrar görüşelim dedi..

anladım canım
yani benim doktur 3lü testin sonuçlarını
yüzyüze konuşacagız dedi
demek organlarını falan konturol ediyor
2 li testin sonuçlarını telefonla öğrendim.

anladım canım
yani benim doktur 3lü testin sonuçlarını
yüzyüze konuşacagız dedi
demek organlarını falan konturol ediyor
2 li testin sonuçlarını telefonla öğrendim.

2 lidede gitmiştim ozaman cinsiyeti yine demişti bana erkek diye ama kesinleştirmemiştik bu gitmemmizde pipiyide gördük :))

doğumuda orda mı yapmayı düşünüyosun canım

Doktora gittik amaultrason tarihini taa ağustosa verdiler.12 + 2 yim.Bebeğimi daha hiç göremedim :gitme: Allah hayırlısıyla kucağımıza almaya nasip etsin kız erkek hiç farketmiyo benim için artık

2 lidede gitmiştim ozaman cinsiyeti yine demişti bana erkek diye ama kesinleştirmemiştik bu gitmemmizde pipiyide gördük :))

doğumuda orda mı yapmayı düşünüyosun canım

2 li test için gittiğimde söylemedi daha erken dedi.
tam emin olamadı galiba.

evet canım ya orda yapmak istiyorum
diğerini normal doğum yapmıştım bakalım
bunda nasıl olacak.

En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz.Evliliğimin en güzel günleri onunla harcandı gitti.Gerdek geceme kadar bizdeydi.Eşim de bi yalnız kalalım diye çabalama yok zaten

Doktora gittik amaultrason tarihini taa ağustosa verdiler.12 + 2 yim.Bebeğimi daha hiç göremedim :gitme: Allah hayırlısıyla kucağımıza almaya nasip etsin kız erkek hiç farketmiyo benim için artık

tabi canım erkek kız farketmiyor ama
insan merak ediyor neyim olacak diye.
sağlıklı olsunda yeter.

2 li test için gittiğimde söylemedi daha erken dedi.
tam emin olamadı galiba.

evet canım ya orda yapmak istiyorum
diğerini normal doğum yapmıştım bakalım
bunda nasıl olacak.

bende orda düşünüyorum benim ilk olduğu için bilemiyorum şimdiden ama normal olmasından yanayım,hayırlısı olsun hakkımızda

En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz.Evliliğimin en güzel günleri onunla harcandı gitti.Gerdek geceme kadar bizdeydi.Eşim de bi yalnız kalalım diye çabalama yok zaten

ah canım yaa yuh yanii hepsini anladımda o akşam ne işi varmış sizde
allah yardımcın olsun sabır versin sana

canım eşin ailesi tarafından benzer sıkıntıları bende yaşamıştım evliliğimin ilk 3-4 senesi eşimle hır gür geçti hep..
sonra sorunları hallettik,birazda olgunlaştık hep beraber sanırım..şimdi iyiiz çççooook şükür...
bnde senn gbi sinirden hep ağlardım,eşim laf söletmez,adaleti sağlamazdı,toz kondurmazdı ailesine,ben artık her şeye ağlaya ağlaya eşimde artık bunu günlük bişiymiş gbi görmeye ve hiç hiç ilgilenmemeye başlamıştı...
üzülmee..
her evliliğin olmasa bile çoğu evliliğin oturması için biraz zaman gerek..
bazı imtihanlardan geçmek gerek..
sende daha yenisin..
benmki gbi bi eşin var,zor durum anlıorum,ama bebeğin için bunu düşünme..
fiziksel açıdan çook rahat bir hamilelik geçirmeme rağmen,sırf bu sorunlar yüzünden kabusa dönmüştü en güzel aylarım..
şimdi tıpkı benm gbi sinirli,agresif,birazda çekingen bi oğlum var..
anne karnında yaşananlar ve sonra aile ortamındaki ses tonu bile bebeğin karakterini etkilio..
bnde uygulayamıorum haladaha böyle devam edio ama yapabilirsen bebeğin için herşeyi göz ardı et.görümcen evlenip gittiğinde eşinlede kayınvalidenlede aran nasıl düzelecek görürsün..dua et evlensin oda...
allah tekrar sabır versin,kendine bebeğine iyi bak canım!:Saruboceq:

bu arada arkadaşlar,bnde ilk ebbeğime öğrendiğim ilk günden itibaren yazmaya başlamıştım.her gün yazamasam bile gün aşırı yazardım hep..üstelik her yazdığımın arkasından kilomu ve bel ölçümüde yazardım..
şimdi bazen okuorum,,ne kadar deişik gelio bana..
hep sorular sormıuşum,altını nası temizlicem,ateşi çıkınca naparız???falan falan.....
çok güzel heyecanlardı bunlar....
şimdi ikinci bebeğimi bekliorum....ilk öğrendiğimde aynı günlüğe yazdım,oğluma yazar gbi:kardeşin olacak bebeğim die:))
keşke yazabilsem yine ama bu defa yazamıorum,fırsatım olmuo pek..
ama tavsiye ederiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
özellikle ilk bebeğini bekleyen anneleree........
bnde geçtiğimiz gün öğrendim:
bnimde bir kızım olacakkkkkkkkkkk :))))))))))

Bugünde eşimin babası eşim bi yerden para alacaktı.Eşimin babası gidecekti almaya.Geldi olmadı alamadık falan diye anlattı.Ama o kadar kötü oldumki. Şaka yapmış konuşurlarken duymasam saatlerce üzülcem.Eşimle yalnız kalamadığım için konuşamadım sonra bir ara söyledim ben kırılmasınlar diye birşey demiyorum ama sen hamile zaten çok üzülüyo sende böyle yapma desen babana dedim.Birşey demiyor ırta zırta kızıyor.Beni resmen aptal yerine koyuyorlar.Böyle şaka mı olur.Hamileyken üzülmesin diye uğraşır millet eşimle birlikte ailesi üzmewk için uğraşıyo

hamilelik stresli geçerse bebekte etkileniyor diyorlar bak sende
nasıl etkilemiş
bebişler herşeyden etkileniyor cidden.

sen eşinle iyi olmaya bak canım
benimde ailesiyle aram yok görümcemle konuşmuyorum bile
ama eşime yansıtmamaya çalışıyorum
yansıtım birşey değişmedi kavga dövüş.
şimdi bunu deniyorum bebegim ve ailem için
annesiyle mesafe koydum hiç sohbet etmem
tek gitmiyorum aileisnin yanına
kafam böyle daha rahat
belki kadın iyiliğine birşey söylüyor ama beni rahatsız ediyor.
kimse bu dünyaya çivi çakmıyacak anlıyacak inş. degerini.
helede bebişinde doğsun
inş. sana dahada düşer.

Benimde bebeğim sinirli asabi olacak ya :sinifsinif: Ben eşimle aşkımız ölmesin diye çok uğraştım ama olmadı.Bizim evliliğimizde sıradanlaştı.Bende umursamıyorum artık.Sinirlerim bozuldumu sakinleşemiyorum.Bir yerleri kırıp dökmeden geçmez öfkem.Artık bende bencil olmasını öğrendim.Şarkı dinliyorum devamlı.Şarkı söylüyorum hiç birşey düşünmüyorum.Saldım çayıra mevlam kayıra.Ben hep sustum hiç ses çıkarmamaya çalıştım ama bebeğim için gözüm kimseyi görmüyor artık.Çocuğumu inşallah kimseye ezdirmiycem allah izin verirse kim nederse desin

zap zup
üzülme canım bak nolur..
anlattıklarında kendimi yaşıorum resmen..
arayıpta bulmama rağmen,eşimle oturup birlikte ağlamamıza rağmen hamileliğim çok kötüğ geçmişti bu sorunlar yüzünden..sen dikkat et bari.
bebeği etkilemez mi hiç..diorum ya hem bende hem bebeğimde bu sinirlilik agresiflik geçimsizlik kaldı..oğlumda benm gbi şimdi,en çok ikimiz geçinemioruz bu nedenle..çok üzülüorum..bunların hepsinin farkında olmama rağmen,şuan ikinci bebeğimi taşıorum karnımda,bu sinirliliğin onada geçmesini istemem rağmen,daha yol yakın,oğlum üç yaşında kendimi frenlicem,onun yanında kızdıklarıma dikkat edicem özellikle ona hiç kızmıcam dememe rağmen her gün...
nafile..yapamıorum...
bebeğin olunca anlıycaksın,bebeğin eşinden önce gelecek,o zaman seni bu kadar üzemicekler..bir arkadaşlın yoldaşın olacak..o zaman bırak eşin senn veripte almadığı sevgini ailesinde kardeşinde bulsun...
aslında herşeyn farkında onlar,ailelerin huylarını senden benden iyi biliolar ama bize kaşı toz kondurmuolar emin ol...
şuan sen eşine duygusal anlamda ihtiyaç duyuyosun,bebek gbi ilgisini sevgisini istiosun ama inşalllah bebeğin olduunda istediğin sevgiyi bebeğin verecek sana..stress yapma sakın..sinirlilikten agresiflikten daha ciddi sorunlar oluşmasın bebeğindede allah korusun..
sen yemene içmene dinlenmene bak,devran döner bi gün elbet canm..

aynılarını yaşadım yaaaaaaaaa
aşkımız ölmesin die diee
eridim bittim düşünmekten üzülmekten dert etmektenn
devran dönüo canım üzülme bak
3-4sene sonra oturdu evlili*ğim..yine sorunlar olsa yine toz kondurmaz ama enazından anladı aslında benim onu onlardan daha çok sevdiğimi..
anlıycak o da zamanla sabret

Hep bu aşkı bekledim ben.Şimdi eşimden öyle uzaklaştımki.Çok çabalıyordum.Devamlı ilgilensin diye uğraşıp didindim.Başbaşa kalalım konuşalım.Birbirimize sarılıp ağlardık biz.Bu kadar çabuk bittiğine yanıyorum.Tamam ikimizde birbirimizi seviyoruz ama eskisi gibi aşk kalmadı.Eşimin zaten bana aşık olmadığını yeni anlıyorum.Çünkü artık bende onun gibi davranabiliyorum.Akşamları poposunu dönüp bilgisayarın başında oturması koymuyor.Sarılsın diye beklemiyorum.Bu bebek bana çok iyi gelecek ama oda büyüyünce yüz üstü bırakacak böyle beni diye korkuyorum.Eşimin üstüne kurmuştum hayatımı onsuz hiçbirşey yapmıyordum.O da sıkılıyordu.Artık bebeğimle kendimde mutluyum.O başka odadayken bende ondan ayrı biryerde geçirebiliyorum.Hep sarılıp ilgilensin diye uğraşıyordum.Ya da artık bende büyüdüm galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…