- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.101
slm arkadaşlar herkese merhaba,
benim bi sorum olacaktı... aranızda özel sigorta yaptıran var mı şimdi yaptırsam doğuma bi faydası olurmu? merak ediyorum da :uhm:
3 gündür kavgalıyız...........
olan bebeğime oluyoooooooooo
kızlar üzülmeyin yaaa
işin içine aile girdimi gerçekten aşıksada bitio adamların aşkı ben buna inanıorum..
bizde anlaşarak evlendik eşimle
ağzımın içine bakardı inanın o zmaanlar ben okadar düşmezdimn üstüne..evlendik ailesiyle ilgili sorunlar başladı ve son had hamileliğimde aramıza öyle bi soğukluk girdiki geçtiimz sene en sonunda düzeltebildik.fedakarlık yaptııma inanıorum.birazda büyüdüğümüze inanıorum ben..
ama şimdi ne kadar toparlasakta eski aşkımız yok bu bir gerçek
bebek olunca sevgi parçalanıo yani eşimin bana olan sevgisinni çoğunu benm olna sevgimin çoğunu oğlum aldı,ikinci bebeğimiz olduunda dahamı azalacak sadece yatma vaktimi ilgi başlayacak die düşünmüo deilim açıkçası..dert etmemek lazım,konuştukça bile sinir olurom..hatırladıkça o günlerii
sağol canım iyiyim sen nasılsın Şeniz
valla ben günlük tutmayı asla beceremem balık hafızalıyımda biraz gün içerisinde yaptıklarımı bile unutuyomsempatiksalakcinnihele hamile kalınca temelli unutkan oldum aslında yazsak fena olmaz bebişlerimiz büyüyünce anı olarak kalır
zap_zup o görümcen olcak cadalozu bana gönder sen canımÇok üzgünüm çoook:mymeka:klava:
bana 12 artı 5 te kız ıhtımalı vermıstı sonra 14 hafta ıken kesınlestı kız dedı dr
Hepinize çok teşekkürler.İnsanın eşi bile anlamazken siz burada vakit ayırıp ,dinleyip ,anlıyorsunuz.İnşallah sizleride eşleriniz böyle iyi anlayıp sizlere destek olsun.
evet canım benim de hemen hemen aynı zamnlarda belli oldu cinsiyeleribana 12 artı 5 te kız ıhtımalı vermıstı sonra 14 hafta ıken kesınlestı kız dedı dr
ya ben hiç bişey hissetmiyorum yalnız bazı günler sabah yataktan kalkınca krnımın sol tarafında yumru şeklinde çıkıntı görüyorum herhalde ikisi birden aynı yerde toplanıyolar ozamanslm ocak anneleri hihoyyyt
12. haftada bizde cinsiyeti öğrenmiştik,renkli ultrasonda yani üç boyutlu ultrasonda da gördük pipisini,doktorumuz %100 erkek dedi,3 hafta sonra kontrolümüz var,herhalde pipisi kaybolmamıştır
canım ben bebeğim için oruç tutmayı düşünmüyorum daha sonra borçlarımı ödeyeceğim hatta bu sene tutamadığım orucun bedelini fakir birine vereceğim,Allah kabul eder inşallah :Saruboceq:
gözünaydın,bir kız bir erkek ne güzel maşallah :lepi:
ben 1 kilo aldım şimdiye kadar bilmiyorumkismile
ben geçen hafta ve bu hafta kanat çırpışı gibi bir şeyler hissettim ama sürekli olmuyor,sadece 2 kere oldu,ve ilk bebişim :1hug:
inşallah canım daha kesin tahmin değil ama ğmidimiz bu şekildeayy ne güzel aynı anda ikisinede sahip olucaksın inşallah sağlıkla doğarlar olumunekankayizsmile
canım üzülme benim eşim de askerdeyken görümcem yanımda kaldı anladığım kadarıyla seninki de benimki kadar gençBende çocuk eşimden uzaklaştırır vakit ayıramam yalnız kalamayıız diye düşünüyordum ama zaten görümcem yüzünden bu hale geldik en azından bende çocuğumla vakit harcarım.Bizim sevgimiz bölünse bölünse de bitmezki onlarınkinden o kadar fazlaki
merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?