2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar herkese merhaba,
benim bi sorum olacaktı... aranızda özel sigorta yaptıran var mı şimdi yaptırsam doğuma bi faydası olurmu? merak ediyorum da :uhm:

Zap Zup yazdıklarını okudum şimdi... sinir bozucu...
ben 2 yılı geçti evliliğim bir problem kavga gürültü yaşamadık hiç ama yinede galiba evlilik herzaman monotonlaşıyor.. Aşk yerini farklı duygulara bıraktı zamanla.. eskisi gibi heyecanlanmıyorum, eskisi kadar fedakar değilim.... ama eskisinden daha cok seviyorum eşimi.. bebişinden güç al hassas bir dönemden geçiyoruz.. ama en zor zamanın bu olsun ve hersey bir an önce yoluna girsin inşallah canım..

slm arkadaşlar herkese merhaba,
benim bi sorum olacaktı... aranızda özel sigorta yaptıran var mı şimdi yaptırsam doğuma bi faydası olurmu? merak ediyorum da :uhm:

malesef gec kaldik ... ben hamilelikten önce üç ay araştırdım.. özel sigortaların ilk şartı sigorta başladıktan sonra ilk 1 yıl hamile kalmıyorsun sonraki yılda karsılıyor dogum vs masrafları...

kızlar üzülmeyin yaaa
işin içine aile girdimi gerçekten aşıksada bitio adamların aşkı ben buna inanıorum..
bizde anlaşarak evlendik eşimle
ağzımın içine bakardı inanın o zmaanlar ben okadar düşmezdimn üstüne..evlendik ailesiyle ilgili sorunlar başladı ve son had hamileliğimde aramıza öyle bi soğukluk girdiki geçtiimz sene en sonunda düzeltebildik.fedakarlık yaptııma inanıorum.birazda büyüdüğümüze inanıorum ben..
ama şimdi ne kadar toparlasakta eski aşkımız yok bu bir gerçek
bebek olunca sevgi parçalanıo yani eşimin bana olan sevgisinni çoğunu benm olna sevgimin çoğunu oğlum aldı,ikinci bebeğimiz olduunda dahamı azalacak sadece yatma vaktimi ilgi başlayacak die düşünmüo deilim açıkçası..dert etmemek lazım,konuştukça bile sinir olurom..hatırladıkça o günlerii

3 gündür kavgalıyız...........
olan bebeğime oluyoooooooooo

Ahh ya canım sorma gitsin evlatlarımıza yazık.Ben eskiden çok kafama takardım.Eskiden küs kalamazdım hiç dayanamazdı yüreğim ama artık bende ezdirmiyorum da kendimi kafama da takmıyorum.Kendimi çocuğuma adıycam.

Bende çocuk eşimden uzaklaştırır vakit ayıramam yalnız kalamayıız diye düşünüyordum ama zaten görümcem yüzünden bu hale geldik en azından bende çocuğumla vakit harcarım.Bizim sevgimiz bölünse bölünse de bitmezki onlarınkinden o kadar fazlaki

ayy canlarım yaaa
zap_zup o görümcen olcak cadalozu bana gönder sen canımÇok üzgünüm çoook:mymeka:klava:

iyiy,m ben de ööööle yatıyorummirmirmirmir
aslında gerçekten geç sayılmazCADIARZU
hem bana da faydası olur
evet ben hemen bugün başlayım bu günlük işine:1rolleyes:

Hepinize çok teşekkürler.İnsanın eşi bile anlamazken siz burada vakit ayırıp ,dinleyip ,anlıyorsunuz.İnşallah sizleride eşleriniz böyle iyi anlayıp sizlere destek olsun.

canım beniim biz bunun için burdayız
inşallah rabbim bizim eşlerimizin anlayışını seninkine de versin:Saruboceq:

niye böyle bu eşler ya
alacaksın döveceksin
kim yüzünden kimi üzüyorlar
sanıyorlarki anaları babaları bu dünyaya civi çakacaklarr

bana 12 artı 5 te kız ıhtımalı vermıstı sonra 14 hafta ıken kesınlestı kız dedı dr
evet canım benim de hemen hemen aynı zamnlarda belli oldu cinsiyeleri
nasıl anladınız doktor bey dedim erken değilmi diye
o da doktorun bilgisine kalmış dedi tecrübeli olması önemli bu konuda bebeğin duruşundan tahminde bulunuyolarmış

ya ben hiç bişey hissetmiyorum yalnız bazı günler sabah yataktan kalkınca krnımın sol tarafında yumru şeklinde çıkıntı görüyorum herhalde ikisi birden aynı yerde toplanıyolar ozaman

ayy ne güzel aynı anda ikisinede sahip olucaksın inşallah sağlıkla doğarlar olumunekankayizsmile
inşallah canım daha kesin tahmin değil ama ğmidimiz bu şekilde

canım üzülme benim eşim de askerdeyken görümcem yanımda kaldı anladığım kadarıyla seninki de benimki kadar genç
canım sana şunu diyim ben de baktım bu iş olmicak çektim kenara konuştum nasıl ağlıyo ama dedim ben sana demeseydim ben rahatsız oluyodum sana söyledim ki bi daha yapma bu hataları sen rahatsız olduğun şeyi elbette bana söyliceksin dedim
canım en basitinden görümcem benim en kaliteli tencere takımımdan birini yaktı ocakta unuttu ve tencere yandı içinde de plastik kepçe varmış yandı gitti allahtan başımıza bişey gelmedi az daha ev yanacaktı eşim tencerei gördü noldu deyince bende anlattım sonra eşim bana tencere için kardeşimin kalbini kırmadın dimi dedi sinir oldum o an bu arada görümceme canın sağ olsun napalım dedim ama o an içim gitti yep yeni tencerem gitmişti ama durumu kabul etmekten başka bişey de yoktu ben de eşime dedimki kızmadım bağırmadım ona canım sen de benim kalbimi kırma karına yepyeni çok güzel bir tencere alırsın artık dedim benimki ne diyeceğini şaşırdı tencereyi almaya mecbur kaldı hem de kendi silahıyla vurdum onu ama o günden sonra evde bişey kırılsa görümceme ben değil o kızıyordu çünkü başına gelecek akıbeti biliyodu bu arada tencere takımımı da onun görmeyeceği yerlere kaldrdım ğstünü de örtüm onları bi daha kullanamadı
canım öfkene yenilip de o an ters bişeyler yapma sakin ol ve telafi yoluna gitmeyi dene ne yapabilirim alternatif şeyler düşün kazanan sen olursun
biraz uzun yazdım ama

NEVA10

canım ben bebeğim için oruç tutmayı düşünmüyorum daha sonra borçlarımı ödeyeceğim hatta bu sene tutamadığım orucun bedelini fakir birine vereceğim,Allah kabul eder inşallah :Saruboceq:

canım boçlarını hem tutup hem de orucun bedelini bir fakire mi vereceksin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…