2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.
oruç tutumakta kararsızım rüflü va aç kalınca çok kötü oluyorum gece yatmayıp gündüz uyuyarak bir denemeyi düşünüyorum anneciğimin yanındayken deneyeceğim en azından. günler çok uzun yoksa tutabildik aslında bebekler küçük daha ama hayırlısı bakalım

kızlar merhaba doktor dün muayenede yüzde 50 cinsiyetleri için tahminde bulundu
biri kız birisi erkekmiş :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

citos yazı çok güzelmiş paylaşım için sağol belinay ben en son 3,5 kg almıştım iki hafta önce bu kilodaydım şu anki durumumu henüz bilmiyorum:))))hızlımı gidiyoruz acaba gerçi benim kilo sadece göbekte belli fizik olarak hemen hemen aynı duruyorum

belguncum randevun bugündü sanırım . her ne kadar yorum yazmasamda yazılarını takip ediyorm ve dualar ediyorum canım ..Rabbim inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına aldığın günleride gösterecek inş..

selam kızlarr... bebişi görmeme bugün dahil 3 gün kaldı günler geçmiyor... cinsiyet kesinleşsede alışverişe başlasam istiyorum...
kızlar ilk bebeği olup bebişini hissedenler varmı?? ben hiiiç bişey hissetmiyorum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…