2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende oruç tutamıyacam , kullandığım iğne ve ilaçlarım var benimki birde riskli gebelik bol su içmem lazım ...

kızlar herkese merhabaaaa.cinsiyetini öğrenenler hayırlı ugurlu olsun diorum.bende haftaya salı ögrenicem Allah nasip ederse inş ama zaman gecmior,hemde hiççç.içime hep erkek doğuo bakalım hayırlısı

CİTOOOOSSnapıyon kııızz
ya ben de ilk baştan beri günlük tutumayı düşünüyodum ama bi türlü başlayamadım:umursamaz:
eşim hala yapabilirsin diyo ama ben ilk günleri o heycanla yazmış olmak isterdim o yüzden kararsız kaldımboshayallersmile
ama bu çok hoşmuşa.s.

EVT RANDEVUM BUGÜN SAAT 4DE ondan önce kendi doktoruma uğrayacağım bir saate kadar çıkarım şirketten..duaların için çok teşekkürler allah razı olsun rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucaklarımıza alacağımız günleri göstersin inşşa.s.Şeniz

sibush sanada çok teşekkürler arkadaşım aynı dileklerlea.s.

güzel haberlerle dönersin inşllh cnm

yesimpk35 bana dr 12+2de erkek ihtimali vermişti kemik yapısı erkek ama kızda olabilir demişti sonrasında cmt günü yani 14+2 de kıza benzetti:))ama göbek bağı ile örttüğünden arada çıkıntıda görür gibiyim dedi yinede emin olamadı. Bugün başka bir doktorla randevumuz var birde ona sorcaz bakalım belki bugün gösterir gitmeden önce bol çikolata tüketicem belki işe yarar:))))

lolisss annem bana hamile kaldığımı öğrendikten sonra şirin bir günlük almış hala soruyor yazıyormusun kızım ben hep niyetlesemde bir türlü yazamadım oysaki hamile kalmadan önce ne hayaller kuruyordum hamile kalim öğrenim bak neler yazacağım diye aslında asıl şimdi yazacak çok şey var..iş işten geçmiş sayılmaz bugüne kadar olan zamanın kısa bir özetini geçip sonrasında tarih tarih devam etmeyi düşünüyorum bende yani günlüğe başlayacağım sende başla bence heyecan son ana kadar devam nede olsa:)

bana yüzde 60 kız dediğinde 13 haftalıktık... Cuma günü tekrar gideceğim nerdeyse 18 haftalık olacak bakalım yine kızmı :ecrin_bebek:

mrb canım.bnim ilk gebeliğim.ve hissetmek için dört gözle bekliyorum.bazen çikolata yiyip uzanıyorum koltuğa acaba hissedermiyim diye ama bişiy yok tabii.senin haftan benden ileri ysakında hissedersin inşallah...

annen en güzel hediyeyi almış bak tehlikei dönemleride atlattınız yazın bence çok güzel anılar bunlar bebeğinize bırakacağınız

slm ocak anneleri hihoyyyt

bu akşam doktora gittik 2li test için bebişimizin erkek olcağını söledi doktorumuz ama tabi yanılma payı olabilirimiş...sizlerin nasıl olmuştu biraz erken değilmi??

12. haftada bizde cinsiyeti öğrenmiştik,renkli ultrasonda yani üç boyutlu ultrasonda da gördük pipisini,doktorumuz %100 erkek dedi,3 hafta sonra kontrolümüz var,herhalde pipisi kaybolmamıştır

günaydın kızlar belgun Allah yardımcın olsun kalbini ferah tut.bişeycikler yoktur inşallah bebişinde.anjelic hoşgeldin aramıza.
kızlar birşey sorucam ramazan da oruç tutmayı düşünüyormusunuz

canım ben bebeğim için oruç tutmayı düşünmüyorum daha sonra borçlarımı ödeyeceğim hatta bu sene tutamadığım orucun bedelini fakir birine vereceğim,Allah kabul eder inşallah :Saruboceq:

kızlar merhaba doktor dün muayenede yüzde 50 cinsiyetleri için tahminde bulundu
biri kız birisi erkekmiş :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

gözünaydın,bir kız bir erkek ne güzel maşallah :lepi:

kızlar kaç kilo aldınız ben 5 kilo aldım çok mu hızlı gidiyorum

ben 1 kilo aldım şimdiye kadar bilmiyorumkismile

ben geçen hafta ve bu hafta kanat çırpışı gibi bir şeyler hissettim ama sürekli olmuyor,sadece 2 kere oldu,ve ilk bebişim :1hug:

sağol canım iyiyim sen nasılsın Şeniz
valla ben günlük tutmayı asla beceremem balık hafızalıyımda biraz gün içerisinde yaptıklarımı bile unutuyomsempatiksalakcinnihele hamile kalınca temelli unutkan oldum aslında yazsak fena olmaz bebişlerimiz büyüyünce anı olarak kalır

mrb canım.bnim ilk gebeliğim.ve hissetmek için dört gözle bekliyorum.bazen çikolata yiyip uzanıyorum koltuğa acaba hissedermiyim diye ama bişiy yok tabii.senin haftan benden ileri ysakında hissedersin inşallah...
benim ikinci olduğundan çok net hissediyorum tekmeliyor arada:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…