- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.041
biraz erken gibi sanki bu ayda yanılma payı olabiliyor. 18 haftada kesin cinsiyeti belli oluyor
bi sen cevap yazmışsın :sinifsinif: teşekkür ederim
bu akşam doktora gittik 2li test için bebişimizin erkek olcağını söledi doktorumuz ama tabi yanılma payı olabilirimiş...sizlerin nasıl olmuştu biraz erken değilmi??
canım daha erken gibi yaa bana bile kesin bişey demedi doktor
belguncum randevun bugündü sanırım . her ne kadar yorum yazmasamda yazılarını takip ediyorm ve dualar ediyorum canım ..Rabbim inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına aldığın günleride gösterecek inş..
EVT RANDEVUM BUGÜN SAAT 4DE ondan önce kendi doktoruma uğrayacağım bir saate kadar çıkarım şirketten..duaların için çok teşekkürler allah razı olsun rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucaklarımıza alacağımız günleri göstersin inşşa.s.Şeniz
sibush sanada çok teşekkürler arkadaşım aynı dileklerlea.s.
canım daha erken gibi yaa bana bile kesin bişey demedi doktor[/FO
dün 12+5 günlükken sölemiş oldu bakalım ne zaman kesinleşçek merakla bekliyorum
selam kızlarr... bebişi görmeme bugün dahil 3 gün kaldı günler geçmiyor... cinsiyet kesinleşsede alışverişe başlasam istiyorum...
kızlar ilk bebeği olup bebişini hissedenler varmı?? ben hiiiç bişey hissetmiyorum :sinifsinif:
lolisss annem bana hamile kaldığımı öğrendikten sonra şirin bir günlük almış hala soruyor yazıyormusun kızım ben hep niyetlesemde bir türlü yazamadım oysaki hamile kalmadan önce ne hayaller kuruyordum hamile kalim öğrenim bak neler yazacağım diye aslında asıl şimdi yazacak çok şey var..iş işten geçmiş sayılmaz bugüne kadar olan zamanın kısa bir özetini geçip sonrasında tarih tarih devam etmeyi düşünüyorum bende yani günlüğe başlayacağım sende başla bence heyecan son ana kadar devam nede olsa:)
bu akşam doktora gittik 2li test için bebişimizin erkek olcağını söledi doktorumuz ama tabi yanılma payı olabilirimiş...sizlerin nasıl olmuştu biraz erken değilmi??
günaydın kızlar belgun Allah yardımcın olsun kalbini ferah tut.bişeycikler yoktur inşallah bebişinde.anjelic hoşgeldin aramıza.
kızlar birşey sorucam ramazan da oruç tutmayı düşünüyormusunuz
kızlar merhaba doktor dün muayenede yüzde 50 cinsiyetleri için tahminde bulundu
biri kız birisi erkekmiş :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar kaç kilo aldınız ben 5 kilo aldımçok mu hızlı gidiyorum
selam kızlarr... bebişi görmeme bugün dahil 3 gün kaldı günler geçmiyor... cinsiyet kesinleşsede alışverişe başlasam istiyorum...
kızlar ilk bebeği olup bebişini hissedenler varmı?? ben hiiiç bişey hissetmiyorum :sinifsinif:
sağol canım iyiyim sen nasılsın ŞenizCİTOOOOSSnapıyon kııızz
ya ben de ilk baştan beri günlük tutumayı düşünüyodum ama bi türlü başlayamadım:umursamaz:
eşim hala yapabilirsin diyo ama ben ilk günleri o heycanla yazmış olmak isterdim o yüzden kararsız kaldımboshayallersmile
ama bu çok hoşmuşa.s.
ayy ne güzel aynı anda ikisinede sahip olucaksın inşallah sağlıkla doğarlar olumunekankayizsmilekızlar merhaba doktor dün muayenede yüzde 50 cinsiyetleri için tahminde bulundu
biri kız birisi erkekmiş :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
benim ikinci olduğundan çok net hissediyorum tekmeliyor arada:asigim:mrb canım.bnim ilk gebeliğim.ve hissetmek için dört gözle bekliyorum.bazen çikolata yiyip uzanıyorum koltuğa acaba hissedermiyim diye ama bişiy yok tabii.senin haftan benden ileri ysakında hissedersin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?