2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya benim doktorum ikili testin lafını bile etmedi
sizler ikili testtten falan bahsedince
bi daha da bir ay sonra gidicem o zamn da bayağı büyücekler

naber güzellerbayanssulusmile
ya ben çok sıkılıyorum evde akannehirçok sıcak dışarı da çıkamıyoruzsempatiksalakcinni
hoş çıkınca da hemen yorulup eve dönmek istiyorummirmirmirmir
benim gibi mütemadiyen yorgun olan var mı aranızdabilmiyorumkismile
ev pasaktan görünmez oldu:roflol:

beyficey canım inşalah bu bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın
rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın

çoğul gebelikte pek normal sonuçlar alınamıyomuş canım duyduğuma göre
yani normal derken net sonuç...
belki ondandır ama bi sor istersen vuslat yaptırmıştı galibaboshayallersmile

cnm bazı hastaneler yapmıyor bu testi o yüzden belki söylememiştir bende bir hastane r una gittin ikili yapacakmısınız diye bana söylemediğini bırakmadı biz gerekeni yapıyoruz diye bende kızdım bir daha gitmedim ve verdiği ilaçlaıda almadan yırttım attım biliyorum çünkü yapılması gerekiyor. başka dr. a gittim hemen yönlendirdi.

bi de aklınıza hep en kötüyü getirmeyin yaa :mymeka:
niye korkuyosunuz ciciler almaktan
ben daha nişanlıyken battaniye örmüştüm bebişime:hulya:
rabbim korur onları hayırlısıyla
siz gönlünüz ne çekiyosa alın

allah alla doktorum atlamazdı şart olsa bak seninkide gerek görmemiş.
benimkide bana bişi dememişti ben sordum geçen gün oda evet 5 ay ve 6 ayda yapılıyo dedi doğumdan sonrada 3 doz vurulmak gerekiyomuş sağlık ocağına kayıt yaptım bende ordaki hemşirede 17+5 de çağırdı gel vuralım diye yarın tets sonucum için dr a gidicem zaten soracam ozaman vurulayım mı 5. ayımı bekleyeyim diye

3 lü yapacaktır sana canım o yüzden bahsetmemiştir bence bazısı sadece 3 lü yapıyomyuş benimki 2 sinide yaptı..

herkes aynı galiba cnm. sıcak bi yandan yorgunluk bi yandan ewde oturuyorum oturmaktan popom acıo kaydirigubbakcemile3 geziyorum yoruluyorum iş yapamıyorum zaten hemen yoruluyorum 2 yer toparlıyorum soluk soluğa -tatlicadiarzu- bende iice pasaklı oldum çıktım.

hayran sana yapılmamıştır çünkü çoğul gebeliklrerde kan testinden sonuç alamıyorlar ancak ense kalınlığı ölçüyorlar eminim ultrosonla bakarken ense kalınlıklarına bakmıştır doktorun ve sıkıntı olmadığı için bir şey söyleme gereği duymamıştır senin 3lü ya da 4lü testin de olmayacak detaylı ultrosonda ki o da yaklaşık 20-24. haftalar arasında yapılıyor herşeyi incelenin bebeklerinin tedirgin olma sakın.

sor bakalım doktoruna dönünce bizede bilgi verirsin:)

boşverin ev işlerini olduğu yere kadar bu sıcakta sakın yormayın kendinizi bool bol su için ben zaten çalışıyorum akşamda son gücüm ancak yemek hazırlamak için kalıyor:)

çoğul gebelikte pek normal sonuçlar alınamıyomuş canım duyduğuma göre
yani normal derken net sonuç...
belki ondandır ama bi sor istersen vuslat yaptırmıştı galibaboshayallersmile

yok ya bana da 2li testi yapmadılar.ben 2farklı dra gidiyom 2farklı hastanede.biri 2liye güvendini yapacanı söledi ama 13haftalıktım bebekler 14haftalık büyük duruyo dedi artık üçlü yapalım dedi.diğer dr yani esas doğum yapmayı düşündüğüm 2liyi hiç anmadı kardeşim onda ikiz doğum yapmıştı ona da 3lü yapmış bana da galiba üçlü yapcak
ama testler konusunda kafam çok karışık yanılma payı yüksekmiş artı bu saatten sonra sorun olsa da cana kıymak ne derece doğru?hem kesin sorun olup olmadığını bilemeden.yani bu konuları düşündükçe kafam karışıo en iisi dua etmek başka yol yok

bnm ikiz diil ama banada yapamadı doktor 3 lüyü yapacağını söledii

Bende ikili test için gittim ultrason tarihini taa ağustosa verdiler.Ozamanda ikili test tarihi geçmiş oluyor.Artık üçlü yaparlar herhalde.Bebeğimi birkez bile göremedim daha :gitme: Ama teyzeleri size güzel bi haberim var.Bebeğimi hep sol tarafımda hissediyordum ama eşim sağ tarafta 3 4 gündür hareketlerini hissediyor.Artık yaşayıp yaşamadığından bile emin değildim.Ne kalp sesini duydum ne ultrasonda gördüm.İçim öyle ferahladıki.Gündüz harala güreleden hissedemiyorum ama akşam babasını o da hissediyor herhalde.Avucunun içine pıt pıt diye vurmuş.Darısı hepinizin başına neredeyse ağlayacaktım. 12 + 4 oldum.Herkes erken diyor ama gazdan farklı bu anlayabiliyoruz

test olayı doktorun yaklaşımına göre değişiyor. Ben öncekinde özel hastaneye gidiyordum onlar ikisini de yaptı, şimdi üniversite hastanesine gidiyorum, onlar sadece 3 lü test yapıyorlar ikili test için ultrasonda ense kalınlığı ölçümünü yeterli görüyorlar. Hepsi de doğruymuş dr kağan kocatepe'nin söylediğine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…