2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar birkac gundur okuyorum ama inanin yazacak guc bulamiyorum kendimde. Bu ne halsizlik, bu ne yorgunluktur anlamis degilim! Tedirgin olan, mutlu olan, huzunlu olan arkadaslarim hepinizin duygularini paylasiyorum ancak tek tek biseyler yazamiyorum. Dilegim herkesin cok iyi olmasi..
Gelelim benim 3 gundur suren sorunuma; sizler de yasiyor musunuz bilmiyorum ancak karnimda surekli bir kasilma var. Bu icerden bir kasilma degil hani gobegimiz gorunmesin diye icimize cèkeriz ve kasariz kendimizi, iste oyle. Surekli kendimi dinler oldum dikkat ediyorum unuttugum an kasiyorum karnimi ve endiseleniyoum bebegim de bu kasilmalari hisseder mi yada bu istemsiz kasilmalar icerde olan bir kasilmanin belirtisi mi? Yasadiginiz bir durumsa yada bir bilginiz varsa benimle paylasin lutfen

canım geçmiş olsun inş bi problem yoktur.bende karnımda değil de midemde kasılma oluyo ama beni acayip rahatsız ediyo sanki midemin içinde bişey sıkıyo midemi gibi çok kötü oluyo ve o esnada düzelene kadar yemek falan da yiyemiom.RABBİM hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Tesekkur ederim vuslatcim bende problèm olmamasini umuyorum ins yoktur. Senin midendeki kasilmalara gelince, hem reflu hem gastriti yillardir yasayan biri olarak cok iyi anliyorum.. Degil yémek yémek cogu zaman nefesini bile keser mide kasilmasi, ins cok ilerlemez ve cabuk atlatirsin.

Bu dönemde kasığımızda ağrılar oluşabilirmiş rahim büyüdüğü için ama kasılmalar hakkında hiç bilgim yok bilmiyorumkismileayrı

Bu dönemde kasığımızda ağrılar oluşabilirmiş rahim büyüdüğü için ama kasılmalar hakkında hiç bilgim yok bilmiyorumkismileayrı

Agri degil canim bu cok farkli bisey sanki surekli nefesini tutuyormussun gibi élinde olmayan bi durum.. Bu arada sende bebegini hissettigini soylemissin, bende 12. Haftamda ciddi ciddi hissediyordum bagirsak hareketi fln degildi ama bir haftadir bisey hissedemiyorum sanirim daha yukariya cikti bebek..

iyi akşamlar kızlar.bugün 3'lü test için hastaneye gittik.sonucu pazartesi günü vereceklermiş.bu arada nihayet cinsiyetimizi öğrenebildik :) topiğimize bir erkek daha geliyor cinsiyet tahminim doğru çıktı.darısı henüz cinsiyetini öğrenememiş olan arkadaşların başına.

hayırlı olsun oğluşun canım

Hayirli olsun, bir oglan daha geliyor :)
Ben hep erkek hissediyordum simdi sanki kiza dondum icimden.. Sizce ne olur bi tahmin yapsaniza :)

teşekkürler vuslatyaren ve lal.artık alışveriş faslına gönül rahatlığıyla geçebilirim.gözüm hep mağazalara takılıyordu,bişey de alamıyordum.şimdi rahat rahat alabilirim :)

hayırlı olsun canım

Hayirli olsun, bir oglan daha geliyor :)
Ben hep erkek hissediyordum simdi sanki kiza dondum icimden.. Sizce ne olur bi tahmin yapsaniza :)

DEEP olsaydı o yapardı sana bi tahmin benimkini de kend,ninkini de tutturdu:roflol:
o gelene kadar bekliycen artık şekerimkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

canım sen nerde oturuyosun?

Iyı aksamlar arkadaşlar,

butun gün yazdıklarınızı okudumm yorgunluk,halsizlik,hapşırma...hepsi bende de var. Gerçi benım guneşe allerjim var ondan dıye dusunuyorum ust uste 10 kere felan hapşuruyorum.

Bırde dunden berı ayaklarımda egzama oldu.dun aksam cok fazla kasındıgı ıcın bugun dr'a gittim jel verdı bı tane onu kullanıyorum hamılelıkte olabılıyormus vucut hassaslaştığı ıcın .

bende bugun markette johnson ve dalın urunlerıne baktım ama almaya cekındım sonucta 5ay boşta duracak boshayallersmile

geçmiş olsun canım RABBİM acil şifalar versin inş.a.s.

geçmiş olsun fıstığım kıyamam ben sana bebişimize iyi bak kuzum benim.Kızımız oluyodu dimi yanlış hatırlamıyosam.Şimdi aklıma geldin nedense bi bakıyım dedim napıyosun.Hasta olmuşsun bak.İçimemi doğmuş.Bitanem öpüyorum çok:1hug:

selam arkadaşlar bugün canım sıkkın biraz sizle paylaşmak istedim aslında cok mutluydum bebişlerimin cinsiyeti belli oldu biri kız diğeri erkek ama canımı sıkan dün hafif kahverengimsi leke geldi bende doktora gittim bi ilaç verdi kullanıyorum bugun gelmedi cok şükür ama korkuyorum bebişllerim ikiz bişey olurmu diye.sizede oldumu hiç böyle bi durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…