- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.241
Selamlar birkac gundur okuyorum ama inanin yazacak guc bulamiyorum kendimde. Bu ne halsizlik, bu ne yorgunluktur anlamis degilim! Tedirgin olan, mutlu olan, huzunlu olan arkadaslarim hepinizin duygularini paylasiyorum ancak tek tek biseyler yazamiyorum. Dilegim herkesin cok iyi olmasi..
Gelelim benim 3 gundur suren sorunuma; sizler de yasiyor musunuz bilmiyorum ancak karnimda surekli bir kasilma var. Bu icerden bir kasilma degil hani gobegimiz gorunmesin diye icimize cèkeriz ve kasariz kendimizi, iste oyle. Surekli kendimi dinler oldum dikkat ediyorum unuttugum an kasiyorum karnimi ve endiseleniyoum bebegim de bu kasilmalari hisseder mi yada bu istemsiz kasilmalar icerde olan bir kasilmanin belirtisi mi? Yasadiginiz bir durumsa yada bir bilginiz varsa benimle paylasin lutfen
canım geçmiş olsun inş bi problem yoktur.bende karnımda değil de midemde kasılma oluyo ama beni acayip rahatsız ediyo sanki midemin içinde bişey sıkıyo midemi gibi çok kötü oluyo ve o esnada düzelene kadar yemek falan da yiyemiom.RABBİM hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bu dönemde kasığımızda ağrılar oluşabilirmiş rahim büyüdüğü için ama kasılmalar hakkında hiç bilgim yok bilmiyorumkismileayrı
iyi akşamlar kızlar.bugün 3'lü test için hastaneye gittik.sonucu pazartesi günü vereceklermiş.bu arada nihayet cinsiyetimizi öğrenebildik :) topiğimize bir erkek daha geliyorcinsiyet tahminim doğru çıktı.darısı henüz cinsiyetini öğrenememiş olan arkadaşların başına.
Hayirli olsun, bir oglan daha geliyor :)
Ben hep erkek hissediyordum simdi sanki kiza dondum icimden.. Sizce ne olur bi tahmin yapsaniza :)
iyi akşamlar kızlar.bugün 3'lü test için hastaneye gittik.sonucu pazartesi günü vereceklermiş.bu arada nihayet cinsiyetimizi öğrenebildik :) topiğimize bir erkek daha geliyorcinsiyet tahminim doğru çıktı.darısı henüz cinsiyetini öğrenememiş olan arkadaşların başına.
Ben hep erkek hissediyordum simdi sanki kiza dondum icimden.. Sizce ne olur bi tahmin yapsaniza :)
Bende ikili test için gittim ultrason tarihini taa ağustosa verdiler.Ozamanda ikili test tarihi geçmiş oluyor.Artık üçlü yaparlar herhalde.Bebeğimi birkez bile göremedim daha :gitme: Ama teyzeleri size güzel bi haberim var.Bebeğimi hep sol tarafımda hissediyordum ama eşim sağ tarafta 3 4 gündür hareketlerini hissediyor.Artık yaşayıp yaşamadığından bile emin değildim.Ne kalp sesini duydum ne ultrasonda gördüm.İçim öyle ferahladıki.Gündüz harala güreleden hissedemiyorum ama akşam babasını o da hissediyor herhalde.Avucunun içine pıt pıt diye vurmuş.Darısı hepinizin başına neredeyse ağlayacaktım. 12 + 4 oldum.Herkes erken diyor ama gazdan farklı bu anlayabiliyoruz
Iyı aksamlar arkadaşlar,
butun gün yazdıklarınızı okudummyorgunluk,halsizlik,hapşırma...hepsi bende de var. Gerçi benım guneşe allerjim var ondan dıye dusunuyorum ust uste 10 kere felan hapşuruyorum.
Bırde dunden berı ayaklarımda egzama oldu.dun aksam cok fazla kasındıgı ıcın bugun dr'a gittim jel verdı bı tane onu kullanıyorum hamılelıkte olabılıyormus vucut hassaslaştığı ıcın .
bende bugun markette johnson ve dalın urunlerıne baktım ama almaya cekındım sonucta 5ay boşta duracak boshayallersmile
Iyı aksamlar arkadaşlar,
butun gün yazdıklarınızı okudummyorgunluk,halsizlik,hapşırma...hepsi bende de var. Gerçi benım guneşe allerjim var ondan dıye dusunuyorum ust uste 10 kere felan hapşuruyorum.
Bırde dunden berı ayaklarımda egzama oldu.dun aksam cok fazla kasındıgı ıcın bugun dr'a gittim jel verdı bı tane onu kullanıyorum hamılelıkte olabılıyormus vucut hassaslaştığı ıcın .
bende bugun markette johnson ve dalın urunlerıne baktım ama almaya cekındım sonucta 5ay boşta duracak boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?