- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.261
selam arkadaşlar bugün canım sıkkın biraz sizle paylaşmak istedim aslında cok mutluydum bebişlerimin cinsiyeti belli oldu biri kız diğeri erkek ama canımı sıkan dün hafif kahverengimsi leke geldi bende doktora gittim bi ilaç verdi kullanıyorum bugun gelmedi cok şükür ama korkuyorum bebişllerim ikiz bişey olurmu diye.sizede oldumu hiç böyle bi durum..
selam arkadaşlar bugün canım sıkkın biraz sizle paylaşmak istedim aslında cok mutluydum bebişlerimin cinsiyeti belli oldu biri kız diğeri erkek ama canımı sıkan dün hafif kahverengimsi leke geldi bende doktora gittim bi ilaç verdi kullanıyorum bugun gelmedi cok şükür ama korkuyorum bebişllerim ikiz bişey olurmu diye.sizede oldumu hiç böyle bi durum..
kızlar belgunun randevusundan bir haber geldimi ben baktım ama bulamadım
Selamlar birkac gundur okuyorum ama inanin yazacak guc bulamiyorum kendimde. Bu ne halsizlik, bu ne yorgunluktur anlamis degilim! Tedirgin olan, mutlu olan, huzunlu olan arkadaslarim hepinizin duygularini paylasiyorum ancak tek tek biseyler yazamiyorum. Dilegim herkesin cok iyi olmasi..
Gelelim benim 3 gundur suren sorunuma; sizler de yasiyor musunuz bilmiyorum ancak karnimda surekli bir kasilma var. Bu icerden bir kasilma degil hani gobegimiz gorunmesin diye icimize cèkeriz ve kasariz kendimizi, iste oyle. Surekli kendimi dinler oldum dikkat ediyorum unuttugum an kasiyorum karnimi ve endiseleniyoum bebegim de bu kasilmalari hisseder mi yada bu istemsiz kasilmalar icerde olan bir kasilmanin belirtisi mi? Yasadiginiz bir durumsa yada bir bilginiz varsa benimle paylasin lutfen
günaydın güzel anneler...
elma şekerim çok geçmiş olsun dikkat et kendine:))
selsel sana da çok geçmiş olsun... bol bol dinlen yorma kendini böyle arada olabiliyormuş korkma sakın..
hunny cim seninde güzel haberini bekliyorum canım... kerem mi hilal mi?? :))))
günaydın arkadaslarr bebişlerimizle güzel günler
Gunaydin arkadaslar, bugun benim de dr kontrolum var.
Umarim benim bebisin de cinsiyeti kesinlesir artik, dr'um izin verir, bir sakincagormezse tatile cikacagim yarin, cok ihtiyacim var buna.
Hakkimizda hayirlisi olsun ins.
Hunny, allah senin de gonlune gore versin cnm.
İi bakin bebislerinize, opuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?