2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende ne ikjilki ne üçlü test yaptırmayı düşünmüyorum.yanılma payı yüksek oluyo ve allahın verdiği canı ne olursa olsun almaya hakkımız yok sakatta olsa allah ona yaşama şansı verdiyse bunu bızım kararımızla yok etmek buyuk cinayettir.ve ne sakat denılen bebekler saglıklı doğuyo.belkide nice sağlıklı bebekler sakat diye hayatı sonlandırılıyo.doktor sadece 20.haftanda aryrıntıluı ultrasonla bakarız bı sorun varmı yok mu dıye soyledi bana.

ne güzelll yaa iki duyguyu bir anda tadıcaksın cok sevindim senin adına.. kahverengi lekelenmede bende olmadı ama zaman zaman olan arkadaslarımız olmustu ilaç kullanmıslardı sen sıkma tatlı canını...

cnm Allah sağ salim eline ayagına kavuştursun inş.ben de çok istemiştim ikiz olsun biri kız biri erkek olsun die olmadı.aradan ikiside çıkar demiştim:)sen gönlünü ferah tut.Allahın izniyle hiç bişi olmaz.doktorada gitmişsin bugün bişiyinde yokmuş.çok kişiden duyabiliyoruz lekelenme olayını.tehlikeli bişi olsa doktorun bırakmazdı seni.sıkma canını sen

kızlar belgunun randevusundan bir haber geldimi ben baktım ama bulamadım

yok canım :1no2: bende baktım ama gelmedi dün burdaydım ben.
inş kötü bişey yoktur :Saruboceq:
buarada benim de randevum var bugün bakalım cinsiyetimizi öğrenices :1rolleyes: Allah ım inş sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip eder cümlemize... kucağımıza almayı nasip eder
Allah hepimize sağlık versin arkadaşlar yerimseniben

canım sakın üzülme bebekler çok çabuk etkileniomuş pozitif olmaya çalış a.s
hem benim yengemin leke değil hatta kanaması olmuştu ama bak şimdi oğluşu 2 aylık oldu alkisalkisalkis
Allah korur cnm üzme canını bak doktorun ilaç da vermiş çoğu gebeliklerde olabiliomuş. sen sadece dinlen istirahat et zaten doktorun da söylemiştir kendini fazla yorma yerimseniben

arkadaşlar GÜNAYDIN demeyi unutmuşum kaydirigubbakcemile3
Allah hayırlı sağlıklı mutlu günler versin :sm_cool:

canım ilk hamileliğimde benimde senin gibi oluyordu.4.-5. aylarda başlamıştı benim.doktora sormanı tavsiye ederim.korkulacak birşey yok ama benim gibiyse o doğum sancısıymış.iş yapmam,yorulmam yasaktı.son ayımda da wc harici hiç kalkmadım.erken doğum riskim vardı.ama seninki çok erken.bir görün istersen.seninki normaldir belki.

günaydın güzel anneler...
elma şekerim çok geçmiş olsun dikkat et kendine:))
selsel sana da çok geçmiş olsun... bol bol dinlen yorma kendini böyle arada olabiliyormuş korkma sakın..
hunny cim seninde güzel haberini bekliyorum canım... kerem mi hilal mi?? :))))

aklinialirimsmile bakalım dana nın kuyruğu kopacak bugün kaydirigubbakcemile3
Allah hepimise sağlıklı hayırlı ewlatlar versin....

Gunaydin arkadaslar, bugun benim de dr kontrolum var.
Umarim benim bebisin de cinsiyeti kesinlesir artik, dr'um izin verir, bir sakincagormezse tatile cikacagim yarin, cok ihtiyacim var buna.
Hakkimizda hayirlisi olsun ins.
Hunny, allah senin de gonlune gore versin cnm.
İi bakin bebislerinize, opuyorum.

saol cnm inş sende güsel haberlerle gelirsin boshayallersmile
günlerimizde aynı seninle ama ben 1 farkla öndeyim yerimseniben
aslında bende istiyorum ama eşim çalışıyor onun için bizde pazar günü gidip dönüces hemen 1 günlük olsun bu da yeter kaydirigubbakcemile5
seneye bebeişlerimizle beraber gideris inşş boshayallersmile

günaydın kızlar
hunny seninle aynı gün gidicez dktra inşallah ikimizde öğreniriz bugünkaydirigubbakcemile5
rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun sizedea.s.
dirimcim sende hoşgeldin kaç gündür yoktun nerelerdeydin cnm:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…