2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn güzel annelerhihoyyyt
3 annemiz dr a gidiyomuş bugün hayırlı haberlerle dönün inş.
bende 2 de gideceğim 3 lü testimin sonucu için
belgun den bi haber yok sanırım hala inş. iyidir.

hayırlı olsun oğluşun canımm

geçmiş olsun tatlımm ne güzel iki duyguyu aynı anda yaşıcaksın hayırlı olsun bebişlerin

dra gidecek arkadaşlar güzel haberlerle dönersiniz inşallah.ben de cmt sabah gitcem problem olmazsa da 10günlüğüne memlekete gitcem burda sıcaktan bunaldım ora çok güzel bahçenin içinde ev önünden ırmak geçiyor serin.
belgunden de haber gelmemiş olması korkutuyo beni açıkçası kötü düşünmek istemiom ama
inş ii habrlerini alırız
ben taktım ağustos 2010 annelerine doğum yapanlar falan var okumak çok zevkli ve heyecan verici

bir haftalık aradan sonra herkese merhaba
umarım herkes iyidir
sabah geldik memleketten burası felaket sıcak geri gitmek istiyoruummm
bugün dörtlü testimizi olacağız bu arada

cnm ikizlerin biri oğlan iri kızmı? ayy ne kadar güzel kanama için endişelenme bol bol istirahat et dr. yapacaklarını söylemiştir zaten sen hiç üzülme

evet canım sen söyledikten sonra bende bakıyorum gerçekten çok zevklii biz ne zaman olacaz onlar gibi düşünmeye başladım şimdiden zaman çabuk geçse
bir haftalık aradan sonra herkese merhaba
umarım herkes iyidir
sabah geldik memleketten burası felaket sıcak geri gitmek istiyoruummm
bugün dörtlü testimizi olacağız bu arada

denizcim h.g canımm ohh bebişi renkli göreceksin bugün ne güzel iyi bi tatilin üstüne çok iyi gelir bu sana hayırlı haberlerle gel inşallah..sanırım ilk dörtlüyü yaptıran sen olacaksın topikte..

denizcim hoşgeldin canım nasıl geçti tatilinopuyorumnanaktan
bizde bugün cinsiyet öğrenmeye gitcez bizim nazlı bebiş gösterirse tabikaydirigubbakcemile3

hoşgeldin cnm özlemiştik seniolumunekankayizsmile

hg denizcim ben de sivaslıyım nasip olursa hafta sonu gitmeyi düşünüyom cmt önce dra sonra memlekete bakalım

teşekkür ederim kızlar hepinize... giderken rahat gittim ama gelirken kasığımda ağrı oldu baya uzun yolculuktu geçmişi okumadım henüz demek kimse dörtlü yaptırmamış

Ben gercekten yoruldum hala devam ediyor bu kasilma ve yemek yerken daha cok kasiliyor. Once NormaLdir belki diyordum genisledigi icin oluyordur belki diye ama artik Korkuyorum doktora gitmekte fayda var sanirim.

Günaydın arkdaşlar.Birşey sorucam.Bu ikili üçlü testlerde bebekde bir problem çıkarsa tedavisi oluyor mu direk alıyorlar mı

bu testler kesin değil zaten sadece yüzde oranı olarak bilgi veriyor. ultrason incelemesi sonucunda bazı bulgular bulunursa ve dr. amiyosentez önerirse bu şekilde kesin sonuç çıkıyor duruma göre müdahele yapılıyor.

Günaydın arkdaşlar.Birşey sorucam.Bu ikili üçlü testlerde bebekde bir problem çıkarsa tedavisi oluyor mu direk alıyorlar mı
problem çıkarsa amniyosentz yapıyolar yani bebeğin içinde olduğu sııvıdan su alıyolar o kesin sonuç veriyo aileler ona göre hareket ediyolar canım
Ben gercekten yoruldum hala devam ediyor bu kasilma ve yemek yerken daha cok kasiliyor. Once NormaLdir belki diyordum genisledigi icin oluyordur belki diye ama artik Korkuyorum doktora gitmekte fayda var sanirim.

belki normal olabilir canım başlarda olmuştu dr bana normal demişti ama bencede bi dr a git kendi içinin rahatlaması açısından ..

Ben çünkü ikili testi yaptıramıyorum 3 lü testi yaptırcam birtek.Yaptırmakta istemiyorum doğrusu.Hastaysa bile ben onu aldıramamki o da allahtan mafoldumben

Ben çünkü ikili testi yaptıramıyorum 3 lü testi yaptırcam birtek.Yaptırmakta istemiyorum doğrusu.Hastaysa bile ben onu aldıramamki o da allahtan mafoldumben

cnm testleri yaptırmakta fayda var herşeye hazırlıklı olmamızda bilgi sahibi olmamızda erken bilgilenmemizde bize yardıncı bu testler. zaten hasta lık belirtisi olursa ne yapacağına daha iyi düşünerek kendin karar vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…