- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.281
hayırlı olsun oğluşun canımmiyi akşamlar kızlar.bugün 3'lü test için hastaneye gittik.sonucu pazartesi günü vereceklermiş.bu arada nihayet cinsiyetimizi öğrenebildik :) topiğimize bir erkek daha geliyorcinsiyet tahminim doğru çıktı.darısı henüz cinsiyetini öğrenememiş olan arkadaşların başına.
selam arkadaşlar bugün canım sıkkın biraz sizle paylaşmak istedim aslında cok mutluydum bebişlerimin cinsiyeti belli oldu biri kız diğeri erkek ama canımı sıkan dün hafif kahverengimsi leke geldi bende doktora gittim bi ilaç verdi kullanıyorum bugun gelmedi cok şükür ama korkuyorum bebişllerim ikiz bişey olurmu diye.sizede oldumu hiç böyle bi durum..
bir haftalık aradan sonra herkese merhaba
umarım herkes iyidir
sabah geldik memleketten burası felaket sıcak geri gitmek istiyoruummm
bugün dörtlü testimizi olacağız bu arada
umarım herkes iyidir
selam arkadaşlar bugün canım sıkkın biraz sizle paylaşmak istedim aslında cok mutluydum bebişlerimin cinsiyeti belli oldu biri kız diğeri erkek ama canımı sıkan dün hafif kahverengimsi leke geldi bende doktora gittim bi ilaç verdi kullanıyorum bugun gelmedi cok şükür ama korkuyorum bebişllerim ikiz bişey olurmu diye.sizede oldumu hiç böyle bi durum..
evet canım sen söyledikten sonra bende bakıyorum gerçekten çok zevklii biz ne zaman olacaz onlar gibi düşünmeye başladım şimdiden zaman çabuk geçsedra gidecek arkadaşlar güzel haberlerle dönersiniz inşallah.ben de cmt sabah gitcem problem olmazsa da 10günlüğüne memlekete gitcem burda sıcaktan bunaldım ora çok güzel bahçenin içinde ev önünden ırmak geçiyor serin.
belgunden de haber gelmemiş olması korkutuyo beni açıkçası kötü düşünmek istemiom ama
inş ii habrlerini alırız
ben taktım ağustos 2010 annelerine doğum yapanlar falan var okumak çok zevkli ve heyecan verici
umarım herkes iyidir
hoşgeldin cnm özlemiştik seniolumunekankayizsmile
hg denizcim ben de sivaslıyım nasip olursa hafta sonu gitmeyi düşünüyom cmt önce dra sonra memlekete bakalım
evet canım sen söyledikten sonra bende bakıyorum gerçekten çok zevklii biz ne zaman olacaz onlar gibi düşünmeye başladım şimdiden zaman çabuk geçse
denizcim h.g canımm ohh bebişi renkli göreceksin bugün ne güzel iyi bi tatilin üstüne çok iyi gelir bu sana hayırlı haberlerle gel inşallah..sanırım ilk dörtlüyü yaptıran sen olacaksın topikte..
denizcim hoşgeldin canım nasıl geçti tatilinopuyorumnanaktan
bizde bugün cinsiyet öğrenmeye gitcez bizim nazlı bebiş gösterirse tabikaydirigubbakcemile3
canım ilk hamileliğimde benimde senin gibi oluyordu.4.-5. aylarda başlamıştı benim.doktora sormanı tavsiye ederim.korkulacak birşey yok ama benim gibiyse o doğum sancısıymış.iş yapmam,yorulmam yasaktı.son ayımda da wc harici hiç kalkmadım.erken doğum riskim vardı.ama seninki çok erken.bir görün istersen.seninki normaldir belki.
Ben gercekten yoruldum hala devam ediyor bu kasilma ve yemek yerken daha cok kasiliyor. Once NormaLdir belki diyordum genisledigi icin oluyordur belki diye ama artik Korkuyorum doktora gitmekte fayda var sanirim.
Günaydın arkdaşlar.Birşey sorucam.Bu ikili üçlü testlerde bebekde bir problem çıkarsa tedavisi oluyor mu direk alıyorlar mı
problem çıkarsa amniyosentz yapıyolar yani bebeğin içinde olduğu sııvıdan su alıyolar o kesin sonuç veriyo aileler ona göre hareket ediyolar canımGünaydın arkdaşlar.Birşey sorucam.Bu ikili üçlü testlerde bebekde bir problem çıkarsa tedavisi oluyor mu direk alıyorlar mı
Ben gercekten yoruldum hala devam ediyor bu kasilma ve yemek yerken daha cok kasiliyor. Once NormaLdir belki diyordum genisledigi icin oluyordur belki diye ama artik Korkuyorum doktora gitmekte fayda var sanirim.
Ben çünkü ikili testi yaptıramıyorum 3 lü testi yaptırcam birtek.Yaptırmakta istemiyorum doğrusu.Hastaysa bile ben onu aldıramamki o da allahtan mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?