- 11 Ağustos 2008
- 12.321
- 1.600
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.301
evet canım ne zamandır yoktum opuyorumnanaktangünaydın kızlar
hunny seninle aynı gün gidicez dktra inşallah ikimizde öğreniriz bugünkaydirigubbakcemile5
rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun sizedea.s.
dirimcim sende hoşgeldin kaç gündür yoktun nerelerdeydin cnm:uhm:
bir haftalık aradan sonra herkese merhaba
umarım herkes iyidir
sabah geldik memleketten burası felaket sıcak geri gitmek istiyoruummm
bugün dörtlü testimizi olacağız bu arada
bende bugun 4 lu test sonucunu alıcam ama aksama zaman nasıl gececek bakalım
4 lü testin sonucunu çektikleri an vermiyolarmıydı ben yanlışmı biliyorum bilmiyorumkismile
kan tahlılıde verdım cnım 5 gun sonra verceklerı sonucu o gunde bugun ıste
hımmm anladım canım bilmiyodum 4 lü yaptırdığını hadi hayırlı haberlerle gel inşallah..
bebiş,in başını karnını bırde uyluk kemıgınımı ne olcuyorlar bırde kan alıyorlar ıste
Bende 3 gündür alerji oldum heryerim kaşınıyor.Ney yaptı anlayamıyorum.Dün gece uyuyamadım .Farkı birşeyde yemiyorumki
Bende 3 gündür alerji oldum heryerim kaşınıyor.Ney yaptı anlayamıyorum.Dün gece uyuyamadım .Farkı birşeyde yemiyorumki
sıcaklardan olabilir ben isilik döktüm bu yaşımda sıcaktan
canım senin bu dediğin 3 lü test benim bildiğim banada yaptılar pazartesi bende sonucu alacam bugün
4 lü testi renkli ultrasonda bakıyolar bebeğin bütün organlarını inceliyolar bir sorun var mı diye
canım senin bu dediğin 3 lü test benim bildiğim banada yaptılar pazartesi bende sonucu alacam bugün
4 lü testi renkli ultrasonda bakıyolar bebeğin bütün organlarını inceliyolar bir sorun var mı diye
iyi akşamlar kızlar.bugün 3'lü test için hastaneye gittik.sonucu pazartesi günü vereceklermiş.bu arada nihayet cinsiyetimizi öğrenebildik :) topiğimize bir erkek daha geliyorcinsiyet tahminim doğru çıktı.darısı henüz cinsiyetini öğrenememiş olan arkadaşların başına.
bende ne ikjilki ne üçlü test yaptırmayı düşünmüyorum.yanılma payı yüksek oluyo ve allahın verdiği canı ne olursa olsun almaya hakkımız yok sakatta olsa allah ona yaşama şansı verdiyse bunu bızım kararımızla yok etmek buyuk cinayettir.ve ne sakat denılen bebekler saglıklı doğuyo.belkide nice sağlıklı bebekler sakat diye hayatı sonlandırılıyo.doktor sadece 20.haftanda aryrıntıluı ultrasonla bakarız bı sorun varmı yok mu dıye soyledi bana.
selamlar herkese
deniz dirim hoşgeldiniz özledik siziopuyorumnanaktan
cinsiyetini öğrenenlere hayırlı olsun
öğrenmeye gidenler öğrenmeden gelmeyin haaaklava:
bana da doktorum 17.haftada gel omurga testi yapcam demişti demek 4 testmiş oboshayallersmile
bende ne ikjilki ne üçlü test yaptırmayı düşünmüyorum.yanılma payı yüksek oluyo ve allahın verdiği canı ne olursa olsun almaya hakkımız yok sakatta olsa allah ona yaşama şansı verdiyse bunu bızım kararımızla yok etmek buyuk cinayettir.ve ne sakat denılen bebekler saglıklı doğuyo.belkide nice sağlıklı bebekler sakat diye hayatı sonlandırılıyo.doktor sadece 20.haftanda aryrıntıluı ultrasonla bakarız bı sorun varmı yok mu dıye soyledi bana.
Böyle kırmızı kırmızı kızarıyor küçük küçük sonra büyüyor.Öyle tatlı kaşınıyorki.Sivrisinek ısırığı dedim ama yok heryerimde çıktı.Gece kaşınmaktan mahfoldum:1ninca: Kuruma falan yok sivrisinek ısırığı nasıl öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?