- 11 Ağustos 2008
- 12.321
- 1.600
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.321
opuyorumnanaktanselamlar herkese
deniz dirim hoşgeldiniz özledik siziopuyorumnanaktan
cinsiyetini öğrenenlere hayırlı olsun
öğrenmeye gidenler öğrenmeden gelmeyin haaaklava:
bana da doktorum 17.haftada gel omurga testi yapcam demişti demek 4 testmiş oboshayallersmile
opuyorumnanaktan
canım bende geçmişi okuyorum bi taraftan
oğluşun olacakmış
hayırlı olsun canım benima.s.
doktorun 3 aylıkken tahminde bulunmamıştı sanırım değil mi canım?
bu arada hayrancığım senin ikizlerin cinsiyetleride %50 belli olmuş
hayırlı olsun
kızlar randevum saat 16,30 da vakit geçmek bilmiyor bi türlü boshayallersmile
birde elimden çikolata kutusunu düşürmüyorum kafaya koydum bu sefer öğrenmeden çıkmıycam ultrasondan :roflol:
birde elimden çikolata kutusunu düşürmüyorum kafaya koydum bu sefer öğrenmeden çıkmıycam ultrasondan :roflol:
ben geçende yemeyi unutmuşum bu sefer dünden hazırlık yapmaya başladım heryere ufak notlar iliştirdim unutmayım diyehihoyyytbak ben geçen sefer anne sözü dinlemedim net olarak söylemedi doktor bol bol ye çikolatayı,çoook su iç ve ayakta dur:içelim:
sağol canım inşallah seninde sonuçların iyi çıkarolumunekankayizsmileinşallah öğrenırsın canım bende aksam 6 bucukta test sonucunu alcam onu beklıyorumbneımıcınde vakıt gecmıyor yaaaa
inşallah canım sağolasınkaydirigubbakcemile5hımm allahm gönlüne göre versin canım...
bol bol yiyin şekerleri çikolataları :)))merakla bekliosss:hulya::hulya::hulya:
:))))kızlar randevum saat 16,30 da vakit geçmek bilmiyor bi türlü boshayallersmile
hayırlısı canımaslında hala kesin değil daha çok erkeğe benziyo dedi
sonucun güzel çıkmasına sevindim canımkızlar bende 4lü test sonucumu öğrendim allaha çok şükür iyi çıkmış darısı sizlerin başına inşallah.
mystryy gözünaydın canım ben daha hiç ikili üçlü yapılmadı ikiz ya güvenirliği daha düşük falan diolar kafam karışıokafamçokkarıştı
Ben çünkü ikili testi yaptıramıyorum 3 lü testi yaptırcam birtek.Yaptırmakta istemiyorum doğrusu.Hastaysa bile ben onu aldıramamki o da allahtan mafoldumben
selam arkadaşlar bugün canım sıkkın biraz sizle paylaşmak istedim aslında cok mutluydum bebişlerimin cinsiyeti belli oldu biri kız diğeri erkek ama canımı sıkan dün hafif kahverengimsi leke geldi bende doktora gittim bi ilaç verdi kullanıyorum bugun gelmedi cok şükür ama korkuyorum bebişllerim ikiz bişey olurmu diye.sizede oldumu hiç böyle bi durum..
Sihirim ya ben o olayı kardeşimde yaşadım.Saatlerce ağladık sabaha kadar dua ettik.Annem en sonunda dediki ne olursa olsun o benim yavrum aldıramam dedi ve kardeşim sapasağlam doğdu.Şimde 8 yaşında
opuyorumnanaktan
canım bende geçmişi okuyorum bi taraftan
oğluşun olacakmış
hayırlı olsun canım benima.s.
doktorun 3 aylıkken tahminde bulunmamıştı sanırım değil mi canım?
bu arada hayrancığım senin ikizlerin cinsiyetleride %50 belli olmuş
hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?