2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

opuyorumnanaktan
canım bende geçmişi okuyorum bi taraftan
oğluşun olacakmış
hayırlı olsun canım benima.s.
doktorun 3 aylıkken tahminde bulunmamıştı sanırım değil mi canım?

bu arada hayrancığım senin ikizlerin cinsiyetleride %50 belli olmuş
hayırlı olsun

kızlar randevum saat 16,30 da vakit geçmek bilmiyor bi türlü boshayallersmile
birde elimden çikolata kutusunu düşürmüyorum kafaya koydum bu sefer öğrenmeden çıkmıycam ultrasondan :roflol:

aslında hala kesin değil daha çok erkeğe benziyo dedi

birde elimden çikolata kutusunu düşürmüyorum kafaya koydum bu sefer öğrenmeden çıkmıycam ultrasondan :roflol:

bak ben geçen sefer anne sözü dinlemedim net olarak söylemedi doktor bol bol ye çikolatayı,çoook su iç ve ayakta dur:içelim:

inşallah öğrenırsın canım bende aksam 6 bucukta test sonucunu alcam onu beklıyorumbneımıcınde vakıt gecmıyor yaaaa

hımm allahm gönlüne göre versin canım...
bol bol yiyin şekerleri çikolataları :)))merakla bekliosss:hulya::hulya::hulya:

bu arada ilk sayfadaki listeye benmde bebeğimin cinsiyetini ekleyebilirsiniz arkadaşlar...
kim ilgilenior ilmiorum ama..
hamiş kaldıım kilom:54 bebeqimin cinsiyeti ^^kız^^^

merhabalar size güzel anneler...gününüz güzel gecer umarım.salı gününü iple çekiyorum kuzucumun cinsiyetini öğrenicez inşşşşş.çok heyecanlıyım acaba ne?bebishcim sana merhaba nasılsın bugün?

bak ben geçen sefer anne sözü dinlemedim net olarak söylemedi doktor bol bol ye çikolatayı,çoook su iç ve ayakta dur:içelim:
ben geçende yemeyi unutmuşum bu sefer dünden hazırlık yapmaya başladım heryere ufak notlar iliştirdim unutmayım diyehihoyyyt

inşallah öğrenırsın canım bende aksam 6 bucukta test sonucunu alcam onu beklıyorumbneımıcınde vakıt gecmıyor yaaaa
sağol canım inşallah seninde sonuçların iyi çıkarolumunekankayizsmile

hımm allahm gönlüne göre versin canım...
bol bol yiyin şekerleri çikolataları :)))merakla bekliosss:hulya::hulya::hulya:
inşallah canım sağolasınkaydirigubbakcemile5

:))))
bende hiç bilmiyordum
çikolata yiyince hareketleniyormuymuş:)))

aslında hala kesin değil daha çok erkeğe benziyo dedi
hayırlısı canım
neredeyse 16 haftalık
değişmez gibi ama hayırlısı olsun canım

kızlar bende 4lü test sonucumu öğrendim allaha çok şükür iyi çıkmış darısı sizlerin başına inşallah.
sonucun güzel çıkmasına sevindim canım
amin cümlemize

mystryy gözünaydın canım ben daha hiç ikili üçlü yapılmadı ikiz ya güvenirliği daha düşük falan diolar kafam karışıokafamçokkarıştı

sağol canım benim endişeni anlıyorum ama biliyorsun ki bunlar sadece tarama testleri ikiz doğum yapan kuzenimde seninle aynı duyguları paylaşmış ve çok endişe etmişti biliyorsun 20-24 haftalar arasında 4 boyutlu ultrosonla detaylı inceleme yapılacak ve orada herşey incık cıncık ölçülüyor parmaklarından iç organlarına kadar böylece sende daha rahatlıycaksın tavsiyem bu konuda uzman bir doktordan yardım alman çünkü 4 boyutlu detaylı incelemeyi gebelik takibini yapan doktorlarımızdan ziyade bu konuda uzmanlık kazanmış hekimler gerçekleştiriyor benide doktorum yönlendirdi ve 22. hafta için randevumu aldım.

kızlar slm...
dr a giden anneler güzel saqğlıklı haberlerle gelirsiniz inşallah.bebişlerinizi iyice izleyin insan sonra çok özlüyo onları.dr um bana 1 ay sonra gel dedi ama ben dayanamıcam galiba.ramazanın başını zor bekliyorum.

bağzı rahatsızlığı olan anneler hamilelik çok hassas bi dönem kendinize dikkat edin.daha önce hiç yaşamadığımız sorunları yaşayabiliyoruz ama bunun için sakın üzülmeyin.hepinize çok geçmiş olsun.ocak ayından sonra bu günleri gülümseyerek hatırlıcaz inşallah...

Ben çünkü ikili testi yaptıramıyorum 3 lü testi yaptırcam birtek.Yaptırmakta istemiyorum doğrusu.Hastaysa bile ben onu aldıramamki o da allahtan mafoldumben

sana katılıyorum cnm.ben ikili testi yaptırdım ama farkında değildim tam olarak ne olduğunun.bundan sonrakileri yaptırmıcam eşimle birlikte karar verdik.geçen gün nette bi şey okudum.kadın down sendromlu diye bebeğini aldırmış ama sonuç temiz çıkmış.sonuçlar ne olursa olsun kesin değilmiş.ve eğer böle bi sorun varsa ayrıntılı ultrason incelemesiylede ortaya çıkıyo ama biraz geç tabii.o zaman ailelerin sonlandırması daha zor olduğu için bu dönemde bizleri strese boğuyo drlar.aldırmayı bende düşünmüyorum hiç bi şekilde.rabbimin takdiri böle şeyler.sağlıklı dünyaya getirirsinde sonradan kötü şeyler olur allah muhafaza

selsel sakın üzülme.benim değil kahverengi akıntım kanamalarım oldu.sürekli istirahatteyim.kahverengi akıntılar kanamadan sonra sürekli devam etti.haftalık iğnem var bide hap kullanıyodum,onu şimdi bıraktım.kendine çok dikkat et

kızlar anne karnında yaşama yolculuk diye bir belgesel var netten de araştırabilirsiniz çok güzel bir belgesel mutlaka izleyin hatta eşlerinizle izleyin.

Sihirim ya ben o olayı kardeşimde yaşadım.Saatlerce ağladık sabaha kadar dua ettik.Annem en sonunda dediki ne olursa olsun o benim yavrum aldıramam dedi ve kardeşim sapasağlam doğdu.Şimde 8 yaşında

Sihirim ya ben o olayı kardeşimde yaşadım.Saatlerce ağladık sabaha kadar dua ettik.Annem en sonunda dediki ne olursa olsun o benim yavrum aldıramam dedi ve kardeşim sapasağlam doğdu.Şimde 8 yaşında

ah bu endişeler yokmu doya doya yaşatmıyor insana bu süreci rahat olmak lazım ama nasıl olmalı?:) sen nerde oturuyorsun zap zup

evet canım senin ne zamn belli olacak cinsiyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…