2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam nasılsınız? Testlerini yaptıranlar var, hayırlı olsun.

Vuslatyaren kafa karıştıracak bir şey yok, çoğul gebeliklerde ikili üçlü test yapılmıyor canım, sadece ense kalınlığı ölçüsü, nazal kemik ve diğer organların gelişimlerine bakılıyor, bizlerde hormon düzeyi yüksek olduğu için testler yanıltıcı sonuç veriyor, internette araştır heryerde aynı şeyi okuyacaksın, için rahat etsin...

Selsel sanırım ikizlerde bu kanama ve lekelenmeler daha fazla, ben hamileliğimi kanamayla öğrendim, arada kahverengi lekelenme arada kanama, 3-4 haftadır kahve leke geliyor, alıştım, en dişelenme bol bol dinlen, hareketlerine dikkat et, rahim ağzı kapalı olduğu sürece sorun yok canım.

Deniiiiz beni de listeye ekler misin? SAT 23 nisan, muhtemel doğum 27 ocak, bebişler şimdilik kız görünüyor.

seninkiler tek yumurta mı canım

ben 16+4 üm 17deyim ama demin sanki kıpırtısını hissettim gibi oldu ondan sorayım dedim.normalde 20.haftada fln oluomuş sanırım aslında ama bilmiyorum

Devamlı dondurma çikolata yiyorum ben belki ondan bebeğim çok hareketli ama ben koca gündüz hissetmiyorum babası gelince babasına hareket ediyor bi

slm kizlar bebegimin 3lu testini yaptirdik dun aldim sonuclari AFP degeri biraz riskli cikti moralim bozuldu yamafoldumben testi yaptiran arkadaslar sizin sonuclariniz nasil

slm kızlar,
belgun dan haber yok sanırım hala,inşallah güzel haberlerle gelir.

açıkçası ben uzun zamandır oruç tutamıyorum mide kanaması geçirdiğimden beri parasını veriyorum ama bir gün tutup bu vicdan azabından kurtulmak istiyorum,birde bir hocadan duymuştum parasını ödesek bile o orucu tutmamız gerekiyormuş bilemiyorum fazla araştırma yapmadım ben kendi vicdanım için ileride tutmayı düşünüyorum ama yine de parasını veriyorum,ileride derken ne zaman tutabilirim onu da bilmiyorum malesef,hayırlısı olsun ne diyeyim artık....

anjelic lcw den alabilirsin,ben hep oraya takılıyorum:)

hayırlı olsun arkadaşlar:)

citos sıra sende bakalım,merakla bekliyoruz:)

bir haftalık aradan sonra herkese merhaba
umarım herkes iyidir
sabah geldik memleketten burası felaket sıcak geri gitmek istiyoruummm
bugün dörtlü testimizi olacağız bu arada

hoşgeldin deniz.

benim bebiş bugün yine saniyelik hareket etti,dün akşam dondurma yemiştim enerji verdi galiba:)

kızlar sonunda 60 sayfaya yakın okudum
ne çok yazmışsınız:)))

selsel canım inşallah problem çıkmaz
hayırlı olsun bu arada seninde biri kız biri erkekmiş:))

zap zup SAT 23 nisan olup nasıl 12 haftalık oluyorsenin bebek?

bebiskom endişelenme, bu testler sadece istatistiki göstergeler, çok riskli denilip nice sağlıklı doğuran kadınlar var, içini ferah tut.

nevacım her lcw de bulunumuyor maalesef baktım, mecidiyeköye gitmem gerekiyormuş, şu rahatsız halimle imkansız oralar gidip yürümem, kanamam açılır yine internetten sipariş verdim 2 pantolon, hadi hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…