- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.341
kızlar merhaba.bebişini hissetmeye başlıyanlar varmııı?
seninkiler tek yumurta mı canımKızlar selam nasılsınız? Testlerini yaptıranlar var, hayırlı olsun.
Vuslatyaren kafa karıştıracak bir şey yok, çoğul gebeliklerde ikili üçlü test yapılmıyor canım, sadece ense kalınlığı ölçüsü, nazal kemik ve diğer organların gelişimlerine bakılıyor, bizlerde hormon düzeyi yüksek olduğu için testler yanıltıcı sonuç veriyor, internette araştır heryerde aynı şeyi okuyacaksın, için rahat etsin...
Selsel sanırım ikizlerde bu kanama ve lekelenmeler daha fazla, ben hamileliğimi kanamayla öğrendim, arada kahverengi lekelenme arada kanama, 3-4 haftadır kahve leke geliyor, alıştım, en dişelenme bol bol dinlen, hareketlerine dikkat et, rahim ağzı kapalı olduğu sürece sorun yok canım.
Deniiiiz beni de listeye ekler misin? SAT 23 nisan, muhtemel doğum 27 ocak, bebişler şimdilik kız görünüyor.
canım kısmetse doktora 16 haftalık iken gideceğim kısmetseevet canım senin ne zamn belli olacak cinsiyet
14 + 1 de ikili yapılıyor mu benim ultrason günümü ozamana verdilerde
zap zup günlerimiz aynıymış, bakalım kim önce gidiyor doğuma :)
hayran canım benim ayrı yumurta, seninki tek mi?
kızlar merhaba.bebişini hissetmeye başlıyanlar varmııı?
NEVA10
canım ben bebeğim için oruç tutmayı düşünmüyorum daha sonra borçlarımı ödeyeceğim hatta bu sene tutamadığım orucun bedelini fakir birine vereceğim,Allah kabul eder inşallah :Saruboceq:
canım boçlarını hem tutup hem de orucun bedelini bir fakire mi vereceksin?
Kızlar selam, nasılsınız? Nete fazla giremiyorum, sayfalar almış başını gitmiş, hepsini okuyamadım, bebişlerini hisseden arkadaşlar varmış ne güzel, darısı başımıza, ben de p.tesi işe başlıycam, 2 aylık aradan sonra inşallah rahatsızlanmam, bir de benim göbek çıktı acilen iş için hamile pantolonu bakıcam, şortla idare edemem artık, sizler hamile pantolanlarınızı nereden aldınız? İstanbul avrupa yakasında oturan arkadaşlar?
iyi akşamlar kızlar.bugün 3'lü test için hastaneye gittik.sonucu pazartesi günü vereceklermiş.bu arada nihayet cinsiyetimizi öğrenebildik :) topiğimize bir erkek daha geliyorcinsiyet tahminim doğru çıktı.darısı henüz cinsiyetini öğrenememiş olan arkadaşların başına.
selam arkadaşlar bugün canım sıkkın biraz sizle paylaşmak istedim aslında cok mutluydum bebişlerimin cinsiyeti belli oldu biri kız diğeri erkek ama canımı sıkan dün hafif kahverengimsi leke geldi bende doktora gittim bi ilaç verdi kullanıyorum bugun gelmedi cok şükür ama korkuyorum bebişllerim ikiz bişey olurmu diye.sizede oldumu hiç böyle bi durum..
günaydın kızlar
hunny seninle aynı gün gidicez dktra inşallah ikimizde öğreniriz bugünkaydirigubbakcemile5
rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun sizedea.s.
dirimcim sende hoşgeldin kaç gündür yoktun nerelerdeydin cnm:uhm:
bir haftalık aradan sonra herkese merhaba
umarım herkes iyidir
sabah geldik memleketten burası felaket sıcak geri gitmek istiyoruummm
bugün dörtlü testimizi olacağız bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?