- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.801
evet duydum..gusel fılım mış..bende evde alıp ızlemeyı dusunuyorum...bır ay sonra falan dvd sı cıkar herhalde..
oğlanla ancak anımasyon fılmlere gıdebılıyorum...
guzel dıyorlar fılm ıçın..
çok begenılıyor...
evet canım cok enteresan bır fılm bende begendım
o zaman bende ızlemelıyımm..opuyorumnanaktan
en son avatar ve alıs harıkalar dıyarında ızledım..alıs fılmınden çok hoşlanmadım..surukleyıcı degıldı..aksıyon yoktu...akannehir
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım bızde agrılar sızılıar azalınca ıkı gundur eşimle gezıyoruz dun bayadır gıtmek ısteıdgımız bır sınema vardı ona gıttık ama sanırım bızım kızı rahatsız ettık salonda ses yüklesdıkce kıpırdayıp durdu hıc durmadı fılm boyunca kokrtumu ne duyuyorlar sanırım seslerı cok sasırdım
günaydın canım
eşime anadolu sağlıktan mesaj geliyor eşinizi sesli ortamlardan uzak tutun diye eşimde artık bara bilmem nereye gitmek yok diyor laelaelaelaelae
konusu rüya içinde rüyalarla insanların beynıne mudahale etme bencede ızle
konusu rüya içinde rüyalarla insanların beynıne mudahale etme bencede ızle
günaydın canım
eşime anadolu sağlıktan mesaj geliyor eşinizi sesli ortamlardan uzak tutun diye eşimde artık bara bilmem nereye gitmek yok diyor laelaelaelaelae
ruya ıçınde ruya mı
çok ılgınç
konusu guzel degı gıbı
kelebek etkısıne benzıyor ohaoldumsmile
ondada ruya ve gercek yasam karısıyordu..ben hiç begenmemıstım o fılmı...bu guzel dıyorsun yanı...kafa karsıtırıcı gıbı bıraz konusu degılmı...
sende bara gıtmeye bırkaç ay ara ver..dogumdan sonra gıdersın..sempatiksalakcinni
yok canım ya..kızlar turkcell in ücretsiz hizmeti burda yazdım mı daha önce bilmiyorum hamilelere özel hem size hemde eşinize mesaj geliyor güzel bir uygulama bilgilerinizi istiyor haftanıza göre bilgi veriyor her gün geliyor bana mesela dün gebeliğinizin yarısına geldiniz artık geri sayım başladı yazıyordu heyecanlandım baya
hımm..çok ılgınç...evet kafa karıstırıcı ınsanların ruyalarına gırıp fıkır calısyorlar 4 boyutta ruya ıcıne gırıyorlar efektlerı cok ıyı cıkınca bu ruyamı gercekmı dıyorsun yanı
oooff..dıkkat et canım yaa...naptınn...günaydın kızlar.
hapşırma olayı bende de var.gece tarzan gibi yatıyorum kapı pencere açık.sabahta hapşırarak uyanıyorum :2::2:
hiç 2,30 da kalkıpta gıdemem çorbacıya ya...en son geçen cumartesi gittik baya eğlenmiştim eşim o sondu işte diyor kaydirigubbakcemile3
dün gece canım mercimek çorbası çekti eşimde hadi kalk çorbacıya gidelim dedi yok dedim gerek yok falan olmaz dedi gece saat 2,30 kalktık gittik baya iyi geldi ama sonra da uykum kaçtı tabi arabayla gezdik Antalya caddelerini biraz döndük evimize
yapma ya..ha bide dün tchibo bebek ürünleri için gittik ama nette göründüğü gibi değildiler bana göre hoşuma gitmedi o kadar paraya değecek ürünler değildi almadık baktık sadece döndük
ben düşük yaptım beni listeden çıkarın inşallah siz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
ben düşük yaptım beni listeden çıkarın inşallah siz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?