2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım

eşime anadolu sağlıktan mesaj geliyor eşinizi sesli ortamlardan uzak tutun diye eşimde artık bara bilmem nereye gitmek yok diyor laelaelaelaelae

konusu rüya içinde rüyalarla insanların beynıne mudahale etme bencede ızle

ruya ıçınde ruya mı
çok ılgınç
konusu guzel degı gıbı
kelebek etkısıne benzıyor ohaoldumsmile
ondada ruya ve gercek yasam karısıyordu..ben hiç begenmemıstım o fılmı...bu guzel dıyorsun yanı...kafa karsıtırıcı gıbı bıraz konusu degılmı...

konusu rüya içinde rüyalarla insanların beynıne mudahale etme bencede ızle

günaydın canım

eşime anadolu sağlıktan mesaj geliyor eşinizi sesli ortamlardan uzak tutun diye eşimde artık bara bilmem nereye gitmek yok diyor laelaelaelaelae

sende bara gıtmeye bırkaç ay ara ver..dogumdan sonra gıdersın..sempatiksalakcinni

kızlar turkcell in ücretsiz hizmeti burda yazdım mı daha önce bilmiyorum hamilelere özel hem size hemde eşinize mesaj geliyor güzel bir uygulama bilgilerinizi istiyor haftanıza göre bilgi veriyor her gün geliyor bana mesela dün gebeliğinizin yarısına geldiniz artık geri sayım başladı yazıyordu heyecanlandım baya

evet kafa karıstırıcı ınsanların ruyalarına gırıp fıkır calısyorlar 4 boyutta ruya ıcıne gırıyorlar efektlerı cok ıyı cıkınca bu ruyamı gercekmı dıyorsun yanı

günaydın kızlar.
hapşırma olayı bende de var.gece tarzan gibi yatıyorum kapı pencere açık.sabahta hapşırarak uyanıyorum :2::2:

sende bara gıtmeye bırkaç ay ara ver..dogumdan sonra gıdersın..sempatiksalakcinni

en son geçen cumartesi gittik baya eğlenmiştim eşim o sondu işte diyor kaydirigubbakcemile3

dün gece canım mercimek çorbası çekti eşimde hadi kalk çorbacıya gidelim dedi yok dedim gerek yok falan olmaz dedi gece saat 2,30 kalktık gittik baya iyi geldi ama sonra da uykum kaçtı tabi arabayla gezdik Antalya caddelerini biraz döndük evimize

ha bide dün tchibo bebek ürünleri için gittik ama nette göründüğü gibi değildiler bana göre hoşuma gitmedi o kadar paraya değecek ürünler değildi almadık baktık sadece döndük

yok canım ya..
ben her hafta gebelik.org dan takıp edıyorum...gayet açıklayıcı...begenıyorum sıteyı...

evet kafa karıstırıcı ınsanların ruyalarına gırıp fıkır calısyorlar 4 boyutta ruya ıcıne gırıyorlar efektlerı cok ıyı cıkınca bu ruyamı gercekmı dıyorsun yanı
hımm..çok ılgınç...

günaydın kızlar.
hapşırma olayı bende de var.gece tarzan gibi yatıyorum kapı pencere açık.sabahta hapşırarak uyanıyorum :2::2:
oooff..dıkkat et canım yaa...naptınn...
kapılar açık bızdede ama cereyanda kalmadan uyu..
hiç 2,30 da kalkıpta gıdemem çorbacıya ya...
gecenın bır yarısı canım çurba cekmez benım yaa...
dondurma falan olsa atlar gıderım ama...

ha bide dün tchibo bebek ürünleri için gittik ama nette göründüğü gibi değildiler bana göre hoşuma gitmedi o kadar paraya değecek ürünler değildi almadık baktık sadece döndük
yapma ya..
oysa netten çok guzel gorunuyorlar.

bızı kocış bu akşam ıs çıkısı ayvalıka gotururyor..
kayınvaldeye
kendısı 2 gun ızınlı...
bızde babaanneyle...
oyyy..sıcakta..onlar oruclu..ben nasıl yıycem bılmem...onlarada zor olcek ama kociş gıdecez dıyor baska bırsey demıyor..
salı gunu donecekmısız..
akannehirakannehir

ben çıkıyorum kıslar..
artık popom agrıdı..azıcık uzamayım...sunger bop baslar bırazdan cnbc-e de
ızleyın derım..çok komıkkk..sırnaşık şey

çorbacıya gitmek eskiden kalma alışkanlık iş yerinde mesaiye kalırdık gece yarısına kadar sonra kalkar çorbacıya giderdik o yüzden arada canım çekiyor

bende netten takip ediyorum sürekli hemde bir çok siteden ama bu şekilde mesaj gelmeside güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…