2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy bu arada hamur işiiiiiiii.... şöyle fırından yeni çıkmış bol ıspanaklı bi kol böreği olsa bir tepsi yerimmmmm... anneme gidince ilk iş börek istemek olucak

belgun akşama bütün kızlar toplanıp size geliyoruzzzzz

:))))))) haftasonundan kalma olunca böle oluyor az az ama kalabalık bir menü yeriz herhalde bugün yarın:))canımmmm başım üzerine herzaman beklerimm keşke şöle toplaşsak yapsan yemekler kekler böreklerrr kaydirigubbakcemile: teytey: hihoyyyt

sibush naptın ya akannehir
olsada yesek valla
püfür püfür,ay kokular burnuma geldi bile sempatiksalakcinni

Kızlar benim biber oyacağım yokmuş .Bıçakla denedim.Bütün biberleri patlattım mafoldumben öyle doldurcam artık tüh yaa

kız dolmalık biber değilmi ne gerek var biber oyacağına be canımcım tüh olsun parçalanmadıysa doldurmaya çalış bakalım

demek benimki de tembel usulü. ama ben limon suyu koymuyorum, taze soğan kullanıyorum, nane ve maydonozu da bol. hatta demin yaptım, pişiyor. yanına da dünden kocişin yaptığı etli bir yemeğimiz var.

Bugün bunu deniycem hergün mercimek çorbası olmazki .Birşeyi de beğenmiyor kocişim klava:

demek benimki de tembel usulü. ama ben limon suyu koymuyorum, taze soğan kullanıyorum, nane ve maydonozu da bol. hatta demin yaptım, pişiyor. yanına da dünden kocişin yaptığı etli bir yemeğimiz var.

ohhhhhh :)))) güzel güzel kokuyodur şimdi oo...

herkeslerin canıda ıspanaklı börek çemiş... ayyy olsada yesek valla.

niye bizimki tembel usulümüymüş bende limon suyu koymuyorum iç malzemeyi önden bir güzel yoğuruyorum karıştırıyorum sonra dolduruyorum hafif salçalı su ekliyorum ohhh pişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…