2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy kızlar naptınız böle dolmalar,börekler,çorbalar falan canım çekti valla neyseki evde biberlerim vardı şimdi doldurcam bnde..

bu arada benim prensesim bgn annesini tekmeleyip durdu ilk defa bu kadar net hissettim

Allahım ne kadar güzel bi duyguymuş..

DEEP SAĞOL CANIM BENİİİMMopuyorumnanaktan
ayyyy iyiki iftardan önce gelmemişim haaa neler konuşulmuş ölekaydirigubbakcemile3
sibush kız herkesin canı ıspanaklı börek çekti
cezalısın yap gönderalsanaalsanasmilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kıslarrrrr hu hu huuuuu kimsecikler yokmuuuu dolmalar börekler yapıldı iftar sonrası herkesin üstüne bir ağırlık çöktü mayıştık kaldıkkk galibaaaaa ben ancak kendime gelebildimde bir girim bakim dedim ne var ne yok diye:)

slm kızlar
herkese iyi akşamlar
girmediğim günleri okuya okuya bu saati buldu nede çok yazmışsınız bebişinin cinsiyetini öğrenen ve aramıza yeni katılarlar hayırlı olsun sanırın kızların sayısı erkekleri geçti galiba 2011 kız senesimi acaba?

beyficey hoşgeldin bende bugün geçmişi oku oku günü bitirdim kimsecikler yok bizden başka galiba bu arada bu sene kız senesi olsa gerek geçen senede çoğunlukı erkekti

slm kızlarrr kimseler yok galiba bizde yemekden sonra gezmeye gittik zemuszemus iyi bi yürüyüş oldu bugün kasıklarım çok kasıldı çok su içtim ondan oldu heralde karnım taş gibiydi ama yürüyüş iyi geldi zemuszemus ya karnım daha da mı büyüdü ne sositososito oleyyy benimde göbişim kocaman olcak :sm_cool:
alla ne bu ziyafet burda bööle cokacimcoook börekler dolmalarr ohhhhh delikafadulden
heppppssssinden istiyoyummmm :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canımcım ohhhh negüzel gezmişsiniz bizde oturduk evde bu gece çok sıcakk balkoun kenarında oturuyorum esiyor allahtan benimde bugün kasıklarım hep kasılmıştı karın ağrısı gibi çok fazla su içmiştim ondanmış seninkide sudandır cnm sonra öğrendim şimdi daha rahatım allahtan

hoşbulduk canım
ewet canım internetten baktım kasılmalar normalmiş hatta kasılmaların durması anormalmiş a.s
ayy bana kimse dememişti bu kadar zor olacağını :kedi:
amaaaaaaaa kıpırtılarını hissedince tüm acıları unutuyorumm boshayallersmile ayyyy annelik bööle bişii sanırımmm opuyorumnanaktan

erazze sende hoşgeldinn

merhabalar hunny. valla ben sohbetlerinize katılamıorum die cok üzülüorum. suan ıstanbulda tatildeyiz ama yarın dönüs zamanı :-( normalde isten eve gelince vakit bulamıodum burdada net bulup rahat rahat bakamıorum. ama vakit buldukca geçmişi okuorum kacırmadan.

Zaman bulmuşken yazım bari. Benimde büyük ihtimal kızım olcak isminide Azra İzem düsünüoruzzemuszemus Allaha sükür bebisim kıpır kıpır gün geçtikce daha da net hissediorum. allah hepimize yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin.

Bu arada burdayken eminönünde havuzlu hana gittk birsürü şeyler var fiyatlarıda dışarıya nazaran daha uygun. Haberiniz olsun tavsiye ederim istanbuldaki arkadaşlara.. Artık ne zaman yazabilirim bilemem o zamana dek herkese keyifli ve sağlıklı zamanlar dilerim.

opuyorumnanaktan

canım istediğin zaman katılabilirsinn valla ben şahsen ewdeyim vakitten bol bişii yok da takılıyorum buraya kaydirigubbakcemile3
Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip ede inşş opuyorumnanaktan
neyse canım tekrardan hoşgeldin aramıza burda kocaman bi aile olduk :sm_cool: olumunekankayizsmile
ben de yatayım artık yine görüşmek üzere kendine ve bebişine iyi bak canım a.e.o. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…