- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.341
ohhhhhh :)))) güzel güzel kokuyodur şimdi oo...
herkeslerin canıda ıspanaklı börek çemiş... ayyy olsada yesek valla.
Peki yağı ne zaman koyuyorsunuz kızlar biber dolmasına ssuyla beraber mi
hoşgeldin canımcım ohhhh negüzel gezmişsiniz bizde oturduk evde bu gece çok sıcakk balkoun kenarında oturuyorum esiyor allahtan benimde bugün kasıklarım hep kasılmıştı karın ağrısı gibi çok fazla su içmiştim ondanmış seninkide sudandır cnm sonra öğrendim şimdi daha rahatım allahtan
erazze sende hoşgeldinn
merhabalar hunny. valla ben sohbetlerinize katılamıorum die cok üzülüorum. suan ıstanbulda tatildeyiz ama yarın dönüs zamanı :-( normalde isten eve gelince vakit bulamıodum burdada net bulup rahat rahat bakamıorum. ama vakit buldukca geçmişi okuorum kacırmadan.
Zaman bulmuşken yazım bari. Benimde büyük ihtimal kızım olcak isminide Azra İzem düsünüoruzzemuszemus Allaha sükür bebisim kıpır kıpır gün geçtikce daha da net hissediorum. allah hepimize yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin.
Bu arada burdayken eminönünde havuzlu hana gittk birsürü şeyler var fiyatlarıda dışarıya nazaran daha uygun. Haberiniz olsun tavsiye ederim istanbuldaki arkadaşlara.. Artık ne zaman yazabilirim bilemem o zamana dek herkese keyifli ve sağlıklı zamanlar dilerim.
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?