- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.381
günaydınlar hepinizeopuyorumnanaktan
şirinem resimlerin cidden çok güzelmiş emeğine sağlık,eline sağlık.benim gibi resim yapma özürlü birinin değerlendirmesi işte...ALLAHTAN sınıf öğretmeniyim ben çocuklar da benim yaptığım uyduruk resimleri bile çok beğeniyorlar
bugün saat 15.30 için randevu aldım prof.a gitcem bakalım bu arada muayenehanesine gitcem ve 180TL imiş.tahlillet fakülte hastanesinde yapılıyomuş fakülteye de elini veren kolunu kaptırır ama. inş şu kaşıntıma çözüm bulur da paranın önemi yok.
resım öğretmenlıgınden mezunum ben canım ama tasarımla ılgılendım 6 yıl tekstıl tasarımı yaptım ee sanattanda uzak kalmadım buaradaa
günaydın deniz canım bugün geciktin
canımmm ayyy hayran kaldım yaaaa bu nasıl Allah vergisi kabiliyet işi boshayallersmile çok çok güsel olmuş hepsi de bende çok isterdim resim yapmayı ama işte insan beceriksiz olunca işte sempatiksalakcinni
ayy kıs sende yap böyle arada koy buraya da gözlerimiz şenlensinn :lepi:
günaydın canımcım.. hadi inş güzel haberlerle gelirsin şu anda sağlığımızın paradan daha önemli olduğunu düşünüyorum hepimiz için tabi imkanlar doğrultusunda..inş bir çözüm bulunur canım..
günaydın kızlar nasılsınız
ama buralar çok sıcak yaaa
nasıl iş bu anlamadımm.
iş yerine gelir gelmez klimayı açıyoruz akşam eve gidincide açıyorum başka türlü geçmez bu günler mutfağa zor giriyorum
kızlar ben şuan 5 aylık mıyım diyecem 4 aylık mıyım mı diyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?