2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım hadi hayırlısı inşş güsel haberlerle dönersinnn.
tabi maddiyat biyere kadar ama sağlık heleki hamilelikte herşeyden önemli a.s
dualarımız seninle canım inşş şu kaşıntına bi çözüm bulunurr olumunekankayizsmile a.s.

vuslatyaren inşallah çaresini bulursunuz arkadaşım
hastaneye okadar para gidiyor ki artık doğuma kadar katlanıcaz napalım

valla ben ister istemez hergün bilgisayarın başındayım
inşallah zararı yoktur

resım öğretmenlıgınden mezunum ben canım ama tasarımla ılgılendım 6 yıl tekstıl tasarımı yaptım ee sanattanda uzak kalmadım buaradaa

canımmm ayyy hayran kaldım yaaaa bu nasıl Allah vergisi kabiliyet işi boshayallersmile çok çok güsel olmuş hepsi de bende çok isterdim resim yapmayı ama işte insan beceriksiz olunca işte sempatiksalakcinni
ayy kıs sende yap böyle arada koy buraya da gözlerimiz şenlensinn :lepi:

günaydın kızlar,
dün bebişimle biraz alışveriş yaptık.yaz sonu olduğu için yazlık ürünlerde indirimler var.mothercare,chicco,boyner bebek reyonunda...jokerde de nike ürünlerinde %50 indirim olduğunu görünce dayanamadım bir eşofman takım aldım oğluşuma :) bu aralar alışverişe çıkacak arkadaşlar varsa buralara bakmalarını tavsiye ederim.

tesekkur ederım canım yaparım tabım

iyi dileklerin için sağol canım.dün sen de kaşındığını söylemiştin ne oldu geçti mi seninki?
dr.a başka ne sorsam acaba yaa?CADIARZUaklıma gelenleri yazayım diyorum ama aklıma bişe gelmez oldu heyecan yaptım galiba
sorularınız varsa iletebilirim

şirinem resimlerin çok güzel maşallah
ama ben en çok kızının cicilerine bayıldım senmi ördün yoksa hazırmı
onalr pançoya bayıldım hele çok heves yaptım bende yün dagıtıyım bari kızım içinde millet boş durmasın örsün :hulya:

günaydınn hanımlarrr
çok ösledim burayı ve sizi yaaaaaaaaa
nasılsınız görüşmeyeli*???
ben bi oğluumla kahvaltı yapıp yetioruum
şimdilik hoşçakalınnnyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…