2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr
ya bende burası acayip alışkanlık yaptı delikafadulden
gece yatmadann sabah kalkınca mirmirmirmir gözümü burda açıyorumm:1rolleyes:
önceleri eşime kızıyodum kalkmıyosun bilgisayar başından die travian die bi oyun var hala da oynar çok kızardımm klava:
şimdi aynı şeyi o bana dio kalkmıosun interneti kapattırıcam die bende yaaa nası oluomuş diorumm bi taraftan intikamda almış oluyorum :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
ben en azından sizin gibi arkadaşlar edindim ama o savaşıo baskın yapıo yağmalıo filann eşi travian oynayan varsa beni çok iyi anlar a.s
oğluşum bugünde uyandı babası işe giderken kıpır kıpırdı boshayallersmile ayyy hissetmek çok güsel yaaaa opuyorumnanaktan

Günaydın herkesee. Hunny'cim çok haklısın. Benim oğluşum tekmeleyince nerde olursam olayım şöyle bir duraksıyorum, eşim hemen oynadı mı diye soruyor, yüzüm acaip komik bir şekil alıyormuş ordan anlıyormuş. :sm_cool::sm_cool:

kızlar beni daha tekmelemeye başlamıyor :çok üzgünüm:
kıpırtıları da bazen farkediyorum :çok üzgünüm:

Dirimcim kaç kilosun bilmiyorum ama ben bayaa kilolu olarak hamile kaldım. Geçen gün detaylı ultrasona gittiğimde doktora sordum. Tekmeleri hissediyorum ama hem herkesten geç hissettim hem de çok seyrek oluyor dedim. O da obez olduğumdan hareketleri az hissetmemin nornal olduğunu söyledi utanmadan.Sen kendine bak diyemedim tabii,o hamile bile değil ama benden kilolu.

günaydın kızlar

hogatoee canım bu durumda benim hissetmem gerekiyor sanırım benneyaptımki
bende zayıfım benneyaptımki
bizim bebek uyuşuk olacak heralde :1closedeyes:
sen hangi hastaneye gidiyorsun canım?

herkeseee kocamannnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan ahhh ahhh bende hissedebilsem bebeğimin hareketlerinii artık nasıl sabırsızlıkla bekliyorum anlatamam:)

sorma bendede alışkanlık yaptı burası şekercim..benim eşimde bir savaş oyunu oynuyor ecof diye aayyyy deliriyordum valla allahtan ben hamile kaldığımdan beri oynamıyor bu sefer ben oturuyorum pcye diye kızıyor en çokta zararlı olduğunu sölüyor bilgisayarın daha çok kızıyor aynı durumdayız yani:))))zafer bizim bilgisayarlar bizim

Ankara Üniversitesine gidiyorum. Benimki riskli gebelik grubunda. Gebelik zehirlenmesi (preeklamsi) geçirdim önceki gebeliğimde. O yüzden dikkatli takip gerektiriyor. Sen hangisine gidiyorsun?

günaydın kızlar

hogatoee canım bu durumda benim hissetmem gerekiyor sanırım benneyaptımki
bende zayıfım benneyaptımki
bizim bebek uyuşuk olacak heralde :1closedeyes:
sen hangi hastaneye gidiyorsun canım?

canım endıselenme daha yenı hısstemye baslıycaksın benımde öyle olmustu sımdı pıtır pıtır hem arasıra hıssetmemekte normalmıs cunku hareketlerın en guclu olanlarını hıssedıyormusuz

Ankara Üniversitesine gidiyorum. Benimki riskli gebelik grubunda. Gebelik zehirlenmesi (preeklamsi) geçirdim önceki gebeliğimde. O yüzden dikkatli takip gerektiriyor. Sen hangisine gidiyorsun?
geçmiş olsun canım
inşallah sorun yaşamassın bi daha
başkente gidiyorum canım

kızlar albümlerime yaptığım suluboya resımlerımı ekledım bır bakın bakalım beğenecekmısınızzzemuszemus
şirinem herbiri çok güzel
resim bölümü felan mı okudun yoksa
hobi olarak felan mı yapıyorsun

canım endıselenme daha yenı hısstemye baslıycaksın benımde öyle olmustu sımdı pıtır pıtır hem arasıra hıssetmemekte normalmıs cunku hareketlerın en guclu olanlarını hıssedıyormusuz
canım inşallah daha erken heralde

resım öğretmenlıgınden mezunum ben canım ama tasarımla ılgılendım 6 yıl tekstıl tasarımı yaptım ee sanattanda uzak kalmadım buaradaa

günaydınlar hepinizeopuyorumnanaktan
şirinem resimlerin cidden çok güzelmiş emeğine sağlık,eline sağlık.benim gibi resim yapma özürlü birinin değerlendirmesi işte...ALLAHTAN sınıf öğretmeniyim ben çocuklar da benim yaptığım uyduruk resimleri bile çok beğeniyorlar
bugün saat 15.30 için randevu aldım prof.a gitcem bakalım bu arada muayenehanesine gitcem ve 180TL imiş.tahlillet fakülte hastanesinde yapılıyomuş fakülteye de elini veren kolunu kaptırır ama. inş şu kaşıntıma çözüm bulur da paranın önemi yok.

günaydın canımcım.. hadi inş güzel haberlerle gelirsin şu anda sağlığımızın paradan daha önemli olduğunu düşünüyorum hepimiz için tabi imkanlar doğrultusunda..inş bir çözüm bulunur canım..

aman canım çok da zararlı olduğunu düşünmüyorumm :1closedeyes: radyasyonu televizyonda telefonlarda yayıyorr
benimki de kızıo ama olsunn bizde zamanında onlara çok kızmıştıkk :jeyyar: sıra bizdeeee:lepi: zafer bizimm delikafadulden :sm_cool:

canım tesekkur ederım inşalah dr çözüm bulur derdınee son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…