- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.401
iyi dileklerin için sağol canım.dün sen de kaşındığını söylemiştin ne oldu geçti mi seninki?
dr.a başka ne sorsam acaba yaa?CADIARZUaklıma gelenleri yazayım diyorum ama aklıma bişe gelmez oldu heyecan yaptım galiba
sorularınız varsa iletebilirim
şirinem resimlerin güzelmişş.
uludağ eğitim fak den mi mezunsun?ben de bursalıyım arabayatağında oturuyor ailem.yakın arkadaşım da resim öğr eğitim den mezun 2006 mezunu
evet canım uludag mezunuyum 2004 te mezun oldum ama ben yanı arkadasına gore daha yaslıyım sanrıımbilmiyorumkismile
günaydın canımgünaydın kızlar,
dün bebişimle biraz alışveriş yaptık.yaz sonu olduğu için yazlık ürünlerde indirimler var.mothercare,chicco,boyner bebek reyonunda...jokerde de nike ürünlerinde %50 indirim olduğunu görünce dayanamadım bir eşofman takım aldım oğluşuma :) bu aralar alışverişe çıkacak arkadaşlar varsa buralara bakmalarını tavsiye ederim.
günaydın canım afiyet olsungünaydınn hanımlarrr
çok ösledim burayı ve sizi yaaaaaaaaa
nasılsınız görüşmeyeli*???
ben bi oğluumla kahvaltı yapıp yetioruum
şimdilik hoşçakalınnnyerimseniben
selam canım nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız
ama buralar çok sıcak yaaa
nasıl iş bu anlamadımm.
günaydın canım benimgünaydınnnnn herkeseeeee
geçmişi okudum anca:) baya bişi yazılmış yine...gördüğüm kadarıyla herkes iyiymiş ohh ne güzel
günaydın canım benimgünaydın kızlar.a.s.
bebish gecikmelide olsa prensinin doğum günü kutlu olsun cnm
bu arada dün akşam ben kendime ciciler aldım. malum pazartesi okul başlıyor. lcw'de en küçük beden 36 vardı, onun içine de benden iki tane sığar. :roflol: c&a'dan likralı bir pantolon aldım, eşofman gibi çok rahat, hem de 34 beden! :lepi: bir de kot etek; okulda da giymeyi düşünüyorum, bu sene beni biraz da böyle idare etsinler. oxxo'dan bir bluz, kotton'dan iki gömlek. çok sevdim cicilerimi ama giymek istemiyorum henüz çünkü çoookkkk sıcak. kafamçokkarıştı
sürekli bebek mağazalarına bakıyorum ama henüz birşey alamadım, zaten nereden başlayacağımı da bilmiyorum. hastane çıkışı bulamadım şu avm'lerde.sadece bir yerde buldum, onu da beğenmedim. havalar biraz serinleyince avm dışından gezip alırım artık. bir de linens de bebiş için bir uyku seti beğendim, 240 lira. bu ne yawwww!!! CADIARZU :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?