2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam canim ... ben hafta bir kez yüzmeye gidiyorum vede yediklerime yine de dikkat etmeye calisiyorum... yani bol meyve bol sebze ... cok asiri kilo yapacak seyleri dengeli yemeye calisiyorum canim ... tabi dayana bildigim kadar bilmiyorumkismile

doktorum 20 kıloda alsan dogacak bebek 3,5 kılo
10 kıloda alsan dogacak bebek 3,5 kılo dedı...
yanı abartmaya gerek yok dedı...saglıklı beslenmek çok onemlı...
ama ıstah açık olunca çıkolata ıstıyor canım benım..özellıkle oğlenlerııı...

günaydın canlar nasılsınız bakalım
ya kızlar benim 2 gündür tam göbek deliğimin olduğu yere ara ara sancı giriyor böyle sanki iğne batıyormuş gibi.sizde de oluyor mu?

canım bendede aynı sorun var böyle haifi elektririk çarpması gibi oluyor göbek değilimin tam çevresinde nedenini bende merak ediyorum ama önemli bişey olduğunu sanmıyorum.

acaip derecede hamurlu şeyler canım istiyor onun haricinde yoğurt ayran hafif şeyşer yemeğe ve sık yemeğe çalışıyorum umarım çok kilo almadan atlatırım bide hafta sonları yüzücem havalar biraz normale dönüncede yürümeye başlıycam inşallah

evet canim haklisin ... sonucta kendimize yapmis oluruz ... ama herkesin bünyesi degisik oluyor, kimisi su icse yariyor, kimiside yer yer hic bir sey olmaz ... :CüvCüv:

evet canim haklisin ... sonucta kendimize yapmis oluruz ... ama herkesin bünyesi degisik oluyor, kimisi su icse yariyor, kimiside yer yer hic bir sey olmaz ... :CüvCüv:

ama dogum sonrası kılolarda cabuk verılıyor...uzulmemek lazım...olsun..saglıklı olsunlar..bız yerük yimek..guclubacismile

canım bende umursamaz çok değilim aslında
çok düşündüm niye selam vermiyorlar,niye soğuklar vs.bir sürü şey
eşimin başının etini yiyordum,şimdi kendi kendime yetiyorum
kimseye ihtiyacımda yok,kk ya giriyorum yetiyo :jeyyar:
burdada bir sürü bayan var opuyorumnanaktan
hiç muhattap olmuyorum,öğreniyorsun biyerden sonra

hoşbulduk canım teşekkür ederim umarım hayırlı uslu cici bir bebiş olur :)
canım bende sürekli öyle dua ediyorum
okadar etkilenmişim ki
rüyamda yeni doğan bebeğim yürümeye bile başlamış
kafama oyuncak fırlatıyordu sempatiksalakcinni
yavrum dur diyorum suratıma bakıp gülüyo
tövbe dedim :a015:
canım senin bebişinin cinsiyeti belli mi?

günaydın canım
valla benimde sabah 1-2 saatim okumakla geçiyor
kızlar akşam çok yazıyor maşallah :hulya:

o su işse yarayan tiplerden biriryim bendeklava:

ısmınız hayırlı olsun..
benım oglumunda adı emır...
10 gun sonra 4 yasına gırıyor...
adil emır bızım kı..
senın oglun emır aras...
guzel ısım bulmussun...
bende 2.ye ısım bulamıyorum..bilmiyorumkismile

valla istahim varken yiyorum neden yalan söyliym, zaten ben her daim cok yiyen bir insan degilim, demekki vücüdüm istiyor, yada bebis istiyor hangisinin oldugunu bir türlü cözemedim -tatlicadiarzu- , yani firsattan istifade yiyelim yimeklerimizi cokacimcoook

kızlar ben bebeğimin hareketlerini hissediyordum ama dün akşam nasıl bir hareket yaptıysa o kadar şiddetli hissettim ki nasıl tepki verdiysem eşim hemen geldi bakıyor göbeğim yükseldi indi resmen çok süperdi ya

bu arada bende bir kilo almışım ve almaya devam edecek gibiyim

güzeller güzeli anneler ve minnicikkk bebişleriii kocaman kocaman tünaydınlarrrr hepinizeeeee..hihoyyyt geçmişi okumaktan ancak yazabildim gece girdim kimsecikler yoktu sonrada internet koptu giremedim birdaha benden sonra süper sohbet olmuş:)))bu arada göbiş topiğine resimler ekledim bendeee:))) bugün nasıl güzel anneler bakalım ayy sabah akşam girer oldum işyerinde okadar yoğun oluyorum ki akşama kadar yinede site açık yazılanları takip etmeye çalışıyorum cvp yazamasamda:)))iyiki varsınızz :1hug:

canım benim iştahım pek açılmadı ama zorla da olsa yiyorum
sadece geçen doktora giderken yedim çikolata
çocuk uyansın diye :jeyyar:

ama dogum sonrası kılolarda cabuk verılıyor...uzulmemek lazım...olsun..saglıklı olsunlar..bız yerük yimek..guclubacismile
tecrübe konuşuyo diyosun opuyorumnanaktan
canım son aylar(7.,8.,9. aylarda)kaçar kilo alıyoruz
çok mu alıyoruz?son aylar çok alınıyor deniyor?

maşallah canım ya
pek hareketli kız olacak bayanssulusmile

denızcım..bır kılo bırsey degıl..artık bu haftalardan sonra hızlı alınacak zaten kılo...olsun...verırız..bosver...
benım dogum 29 aralık oldu..
bebek bugun 21+0 oldu...
dun doktordaydım..5 gun one geçmıs..
ınşallah saglıklıdır sıpamm..

ayy..himen bakayım..zemuszemus

tecrübe konuşuyo diyosun opuyorumnanaktan
canım son aylar(7.,8.,9. aylarda)kaçar kilo alıyoruz
çok mu alıyoruz?son aylar çok alınıyor deniyor?

canım 7 ,ayda 2 kılo, 8 .ayda 2 kılo ,9.ayda 3 kılo alınıyor...
doktyorların tavsıyesı boyle..ama zaten aynı boyle alıyor ınsan...

o su işse yarayan tiplerden biriryim bendeklava:

Evet canim malesef bu biraz yapi meselesi ... Allah kolaylik versin canim kaydirigubbakcemile5

Dirimcim, varya Allah senin iyiligini versin, beni güldürdün ya, demek rüyana girdi bebisin bir de kafana oyuncak firlatmis ... hic moralini bozma canim, sadece aynen seninde dedigin gibi kafana taktigin icin rüyana girmis ... yoksa hic zannetmiyorum, bebisin böyle bir sey yapsin ... olsa olsa yanagina bir öpücük atar :ecrin_bebek:

ebn kaçırdım ruya mesajını..okumadım..
ama bencede yanagına kocaman opucuk fırlatır bebegın..Şeniz

hosgeldin canim, masallah canim ...
ben cok az hissediyorum fazla degil ...

canlarim ben biraz daha calismam lazim fakat online da birakiyorum ara sira yine okurum, sonra devam yazarim insallah

öptüm sizleri arkasi sonra opuyorumnanaktan

bir kilomu ay ne güzel ben 57 ile hamile kaldım şu anda 62kg:) abartmışım galiba ama olsun napim hatta daha çok yiyorum daha fazla almam lazım doktora en son gittimde hiç almamıştım son üç kontroldür almıyorum çok doktorum bebişine yarıyordur dedi maşallah maşallah :) bu arada doğum aralığa kaymış yaa sağlıklı olsun sağlıkla gelsin bebeğinde aralık olsun inşşş sağlıklıdır canımcım merak etme sen...

günaydın herkeseopuyorumnanaktan
bugün benim dogum günüm 25 oldum artık
bende bebişimi gördüm rüyamda dogumumu ilk emzirişimi yürüdüğü hali çok tatlı bir bebekti etkisinden kurtulamadım rabbim sag salim kucagımıza almayı nasip etsin meleklerimizi:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…