- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.621
selam canim ... ben hafta bir kez yüzmeye gidiyorum vede yediklerime yine de dikkat etmeye calisiyorum... yani bol meyve bol sebze ... cok asiri kilo yapacak seyleri dengeli yemeye calisiyorum canim ... tabi dayana bildigim kadar bilmiyorumkismile
günaydın canlar nasılsınız bakalım
ya kızlar benim 2 gündür tam göbek deliğimin olduğu yere ara ara sancı giriyor böyle sanki iğne batıyormuş gibi.sizde de oluyor mu?
doktorum 20 kıloda alsan dogacak bebek 3,5 kılo
10 kıloda alsan dogacak bebek 3,5 kılo dedı...
yanı abartmaya gerek yok dedı...saglıklı beslenmek çok onemlı...
ama ıstah açık olunca çıkolata ıstıyor canım benım..özellıkle oğlenlerııı...
evet canim haklisin ... sonucta kendimize yapmis oluruz ... ama herkesin bünyesi degisik oluyor, kimisi su icse yariyor, kimiside yer yer hic bir sey olmaz ... :CüvCüv:
evet canim haklisin ... sonucta kendimize yapmis oluruz ... ama herkesin bünyesi degisik oluyor, kimisi su icse yariyor, kimiside yer yer hic bir sey olmaz ... :CüvCüv:
canım bende umursamaz çok değilim aslındaDirimcim, su umursamazlik yok bende malesef o kadar ugrasiyorum, ama yok nerdeeee, her seyi ince ince düsünüyorum, sonrada beynim yoruluyor, ondan sonrada beynim aksamdan sonra uyusuyor, anliycan bir tik sesine bile gelemiyorum ... sempatiksalakcinni
Su umursamazligi bir ögrenseydim ah ah mafoldumben
Kizlar aclik konusuna gelince, masallah bir bogaz olustu bende cokacimcoook önüme tas koysalar yerim cokacimcoookbilmiyorumkismile
canım bende sürekli öyle dua ediyorumhoşbulduk canım teşekkür ederim umarım hayırlı uslu cici bir bebiş olur :)
günaydın canımGÜNAYDIN KIZLAR GEÇMİŞİ OKUMAKTAN ANCA YAZABİLDİM
bebish pazar bu kadar erken toplanıyor mu ya bizim burda akşama kadar
kuşyuvası takma iş yerindekileri ya o nasıl davranıyorsa sende öyle yap ben biraz rahatım elemanlardan en üst düzeyde olan benim istediğimi işe alıp çıkarabiliyorum suyuma gitsinler :smiley-cool:
o su işse yarayan tiplerden biriryim bendeklava:
canım benim iştahım pek açılmadı ama zorla da olsa yiyorumacaip derecede hamurlu şeyler canım istiyor onun haricinde yoğurt ayran hafif şeyşer yemeğe ve sık yemeğe çalışıyorum umarım çok kilo almadan atlatırım bide hafta sonları yüzücem havalar biraz normale dönüncede yürümeye başlıycam inşallah
tecrübe konuşuyo diyosun opuyorumnanaktanama dogum sonrası kılolarda cabuk verılıyor...uzulmemek lazım...olsun..saglıklı olsunlar..bız yerük yimek..guclubacismile
maşallah canım yakızlar ben bebeğimin hareketlerini hissediyordum ama dün akşam nasıl bir hareket yaptıysa o kadar şiddetli hissettim ki nasıl tepki verdiysem eşim hemen geldi bakıyor iki göbeğim yükseldi indi resmen çok süperdi ya
bu arada bende bir kilo almışım ve almaya devam edecek gibiyim
denızcım..bır kılo bırsey degıl..artık bu haftalardan sonra hızlı alınacak zaten kılo...olsun...verırız..bosver...kızlar ben bebeğimin hareketlerini hissediyordum ama dün akşam nasıl bir hareket yaptıysa o kadar şiddetli hissettim ki nasıl tepki verdiysem eşim hemen geldi bakıyor göbeğim yükseldi indi resmen çok süperdi ya
bu arada bende bir kilo almışım ve almaya devam edecek gibiyim
ayy..himen bakayım..zemuszemusgüzeller güzeli anneler ve minnicikkk bebişleriii kocaman kocaman tünaydınlarrrr hepinizeeeee..hihoyyyt geçmişi okumaktan ancak yazabildim gece girdim kimsecikler yoktu sonrada internet koptu giremedim birdaha benden sonra süper sohbet olmuş:)))bu arada göbiş topiğine resimler ekledim bendeee:))) bugün nasıl güzel anneler bakalım ayy sabah akşam girer oldum işyerinde okadar yoğun oluyorum ki akşama kadar yinede site açık yazılanları takip etmeye çalışıyorum cvp yazamasamda:)))iyiki varsınızz :1hug:
tecrübe konuşuyo diyosun opuyorumnanaktan
canım son aylar(7.,8.,9. aylarda)kaçar kilo alıyoruz
çok mu alıyoruz?son aylar çok alınıyor deniyor?
o su işse yarayan tiplerden biriryim bendeklava:
Evet canim malesef bu biraz yapi meselesi ... Allah kolaylik versin canim kaydirigubbakcemile5
Dirimcim, varya Allah senin iyiligini versin, beni güldürdün ya, demek rüyana girdi bebisin bir de kafana oyuncak firlatmis ... hic moralini bozma canim, sadece aynen seninde dedigin gibi kafana taktigin icin rüyana girmis ... yoksa hic zannetmiyorum, bebisin böyle bir sey yapsin ... olsa olsa yanagina bir öpücük atar :ecrin_bebek:
güzeller güzeli anneler ve minnicikkk bebişleriii kocaman kocaman tünaydınlarrrr hepinizeeeee..hihoyyyt geçmişi okumaktan ancak yazabildim gece girdim kimsecikler yoktu sonrada internet koptu giremedim birdaha benden sonra süper sohbet olmuş:)))bu arada göbiş topiğine resimler ekledim bendeee:))) bugün nasıl güzel anneler bakalım ayy sabah akşam girer oldum işyerinde okadar yoğun oluyorum ki akşama kadar yinede site açık yazılanları takip etmeye çalışıyorum cvp yazamasamda:)))iyiki varsınızz :1hug:
denızcım..bır kılo bırsey degıl..artık bu haftalardan sonra hızlı alınacak zaten kılo...olsun...verırız..bosver...
benım dogum 29 aralık oldu..
bebek bugun 21+0 oldu...
dun doktordaydım..5 gun one geçmıs..
ınşallah saglıklıdır sıpamm..
ayy..himen bakayım..zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?