2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım 7 ,ayda 2 kılo, 8 .ayda 2 kılo ,9.ayda 3 kılo alınıyor...
doktyorların tavsıyesı boyle..ama zaten aynı boyle alıyor ınsan...
canım doğumun öne geçmesi iyi bişey değil mi? :kedi:
bebeğin önde gidiyor yani öyleyse maşallah
hadi canım ya toplamda 7 kilo eder
7 kilo cepte yani :hulya:
fazla almassak tabi sempatiksalakcinni

canım genelde erkek çocuğuna şımarık olur derler ya
yandın deyip duruyorlar, :dilcikar:
demekki çok etkilenmişim hayret yani

tamam kuşum...
bende cıkıyorum...saatlerdır burdayım..popom kasıldı...

canım olsun...bebegıne yarıyordur kılolar...buyusun bebesın...dogunca resımlerıne bakarız bebekelrımızın..kıme benzıyrolar bakammm..
canım dogum aralıgı kaydı..saglıkla gelsınde ..aralık ocak ben dogururum farketmez..fırlatırım doktorun ellerıne..akannehir akannehir akannehir

adilemir , kus yuvası sağolun kızlar atlayın gezeriz ne demek...
belgüncüm hoşgeldin.. göbiş resimlerine hemen bakayımmmm :)))))
oh...vınnnnn vınnn gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

oyy..ne guzel ruya gormussun....hihoyyyt

a.s. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNN CANIM

kaydirigubbakcemile5 ondan etkılendın senn..opuyorumnanaktan

eelifes yeni yaşın hayırlı olsun canım... oo en güzel zamanda anne oluyorsun ne mutlu sana.. allah yüzünü hep güldürsün...

belgünüm seninle aynı kiloda hamile kalmışız.. 57 yle kaldım bende ama şimdi 61.5 görüyorummmm..akannehir

ayyyy..ıyıkı dogdun canımmm
bende dogum yapacagın tarıh 25 i anladım..sorryy.happy bırtday...hihoyyyt

hoşbuldum canım teşekkür ediyorum:) kocaman mucukssslarrrr kolay gelsin

a.s. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNN CANIM

ayyyy..ıyıkı dogdun canımmm
bende dogum yapacagın tarıh 25 i anladım..sorryy.happy bırtday...hihoyyyt

eelifes doğumgünün kutlu olsunopuyorumnanaktan

teşekkür ederim arkadaşlar hepinizi seviyorum Şeniz

adilemir , kus yuvası sağolun kızlar atlayın gezeriz ne demek...
belgüncüm hoşgeldin.. göbiş resimlerine hemen bakayımmmm :)))))

hoşbuldumm tatlişkom:)hadi ehliyetin hayırlı olsun canım evet evet gezdirirsin bizideeee

günaydın hoşgeldin mutlu yıllar sana eşinle bebişinle sevdiklerinle kocamannnsağlıklı uzun bir ömür dilerim:)) ilk doğum günü hediyeni almışsın bak rüyana girmiş maşallah süpanallah rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

evet cnm bana yarasın bebişe yarasın farketmez yeterki bebeğim ii olsun sağlıklı olsun ...doğunca bol bol resimlerini ekleriz bebişlerimizinn ayy..dediğin gibi aralık olsun ocak olsun farketmez sağlıkla gelsinde inş...fırlatırsın doktorun eline fırlama olur yavrucummm:)))

arkadaşlar merhaba.. akşamdan beri karnımın sağ tarafında bir ağrı varr , hareket edemiyorum o derece yanii ,şimdide karnım top gibi sertleşti sankii ,ay napacağımı şaşırdımm .. aynı şeyi yaşayan varmı.. 34 haftalık erken doğum yapmıştım bu bebeğimide kaybetmek istemiyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…