- 11 Ağustos 2008
- 12.336
- 1.629
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.641
canım doğumun öne geçmesi iyi bişey değil mi? :kedi:canım 7 ,ayda 2 kılo, 8 .ayda 2 kılo ,9.ayda 3 kılo alınıyor...
doktyorların tavsıyesı boyle..ama zaten aynı boyle alıyor ınsan...
Evet canim malesef bu biraz yapi meselesi ... Allah kolaylik versin canim kaydirigubbakcemile5
Dirimcim, varya Allah senin iyiligini versin, beni güldürdün ya, demek rüyana girdi bebisin bir de kafana oyuncak firlatmis ... hic moralini bozma canim, sadece aynen seninde dedigin gibi kafana taktigin icin rüyana girmis ... yoksa hic zannetmiyorum, bebisin böyle bir sey yapsin ... olsa olsa yanagina bir öpücük atar :ecrin_bebek:
tamam kuşum...hosgeldin canim, masallah canim ...
ben cok az hissediyorum fazla degil ...
canlarim ben biraz daha calismam lazim fakat online da birakiyorum ara sira yine okurum, sonra devam yazarim insallah
öptüm sizleri arkasi sonra opuyorumnanaktan
canım olsun...bebegıne yarıyordur kılolar...buyusun bebesın...dogunca resımlerıne bakarız bebekelrımızın..kıme benzıyrolar bakammm..bir kilomu ay ne güzel ben 57 ile hamile kaldım şu anda 62kg:) abartmışım galiba ama olsun napim hatta daha çok yiyorum daha fazla almam lazım doktora en son gittimde hiç almamıştım son üç kontroldür almıyorum çok doktorum bebişine yarıyordur dedi maşallah maşallah :) bu arada doğum aralığa kaymış yaa sağlıklı olsun sağlıkla gelsin bebeğinde aralık olsun inşşş sağlıklıdır canımcım merak etme sen...
oh...vınnnnn vınnn gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsuadilemir , kus yuvası sağolun kızlar atlayın gezeriz ne demek...
belgüncüm hoşgeldin.. göbiş resimlerine hemen bakayımmmm :)))))
oyy..ne guzel ruya gormussun....hihoyyytgünaydın herkeseopuyorumnanaktan
bugün benim dogum günüm 25 oldum artık
bende bebişimi gördüm rüyamda dogumumu ilk emzirişimi yürüdüğü hali çok tatlı bir bebekti etkisinden kurtulamadım rabbim sag salim kucagımıza almayı nasip etsin meleklerimizi:Saruboceq:
günaydın herkeseopuyorumnanaktan
bende bebişimi gördüm rüyamda dogumumu ilk emzirişimi yürüdüğü hali çok tatlı bir bebekti etkisinden kurtulamadım rabbim sag salim kucagımıza almayı nasip etsin meleklerimizi:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5 ondan etkılendın senn..opuyorumnanaktancanım doğumun öne geçmesi iyi bişey değil mi? :kedi:
bebeğin önde gidiyor yani öyleyse maşallah
hadi canım ya toplamda 7 kilo eder
7 kilo cepte yani :hulya:
fazla almassak tabi sempatiksalakcinni
yok canım ya toplamda 9-12 kılo aralıgı normal dıyor doktorlar..
7 kılo azzzzzzzzz...
dogumla 6 kılo gıdecek...1 kılo almaman lazım...sut verıcen bebege gızzzz.....
canım genelde erkek çocuğuna şımarık olur derler ya
yandın deyip duruyorlar, :dilcikar:
demekki çok etkilenmişim hayret yani
canım 7 ,ayda 2 kılo, 8 .ayda 2 kılo ,9.ayda 3 kılo alınıyor...
doktyorların tavsıyesı boyle..ama zaten aynı boyle alıyor ınsan...
ayyyy..ıyıkı dogdun canımmmgünaydın herkeseopuyorumnanaktan
hosgeldin canim, masallah canim ...
ben cok az hissediyorum fazla degil ...
canlarim ben biraz daha calismam lazim fakat online da birakiyorum ara sira yine okurum, sonra devam yazarim insallah
öptüm sizleri arkasi sonra opuyorumnanaktan
yaaa ay benim arkadaşlarım kuzenler herkes 7.aydan sonra 10 kilo aldık falan diyorlar hep nasıl yani yaaaaa
a.s. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNN CANIM
eelifes yeni yaşın hayırlı olsun canım... oo en güzel zamanda anne oluyorsun ne mutlu sana.. allah yüzünü hep güldürsün...
belgünüm seninle aynı kiloda hamile kalmışız.. 57 yle kaldım bende ama şimdi 61.5 görüyorummmm..akannehir
ayyyy..ıyıkı dogdun canımmm
bende dogum yapacagın tarıh 25 i anladım..sorryy.happy bırtday...hihoyyyt
eelifes doğumgünün kutlu olsunopuyorumnanaktan
adilemir , kus yuvası sağolun kızlar atlayın gezeriz ne demek...
belgüncüm hoşgeldin.. göbiş resimlerine hemen bakayımmmm :)))))
günaydın herkeseopuyorumnanaktan
canım olsun...bebegıne yarıyordur kılolar...buyusun bebesın...dogunca resımlerıne bakarız bebekelrımızın..kıme benzıyrolar bakammm..
canım dogum aralıgı kaydı..saglıkla gelsınde ..aralık ocak ben dogururum farketmez..fırlatırım doktorun ellerıne..akannehir akannehir akannehir
belgünüm seninle aynı kiloda hamile kalmışız.. 57 yle kaldım bende ama şimdi 61.5 görüyorummmm..akannehir
belgün ve hunny cim teşekkürler canımm.. hunny benim damadı da gezdiririm artık arka koltukta bugün ben onu yarın o beni hahhaha:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?