2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben 54 le kaldım hamıle..sımdı 55 ım..
ılk oglumdada 53 le hamıle kalmıstım..aynı boyle devam etmıstım..9 ayda 12 kılo almıstım..bundada oyle olurum ınşallah..

ya süpersin formülü ne bunun kesinlikle yazmalısın ben hep kilolu bir insandım zaten ama en son baya kilo verdim ve direnç gösterdim ben 12 kilo alsam bile 80 olurum çok kötü bu durum ya şişerim eyvah eyvah hemen gidiyormu peki kilolar normal doğummu yapmıştın 1. de

beim derdim makarna pilav patates ve ekmekler:) peşimi bırakmıyorlarrrrr

ha bu arada bende balık yağı kullanıorum benim doktorda balık ne kadar yesende bu hapı kullanıcaksın dedi eh bende pek yemediğimden üstüne gitmedim.. ama iki yıl önce kullandım balık hapı 3 ayda 2 kilo aldırmıştı...

canım bende makarnaya bayılırım
ama ilk üç ay boyunca yediklerimden tiksindim
en son ne zaman yedim kimbilir :gitme:

deniz burdaymış :hulya:

sabahları mecburen işyerinde kuru kuru kahvaltı edemediğimden sabah erkenden çayda içemediğimden meyve suyu içmek zorunda kalıyorum ne yazıkki ama zararlı olduğunu bildiğimden sabah sersemliğime gelmezse su ile karıştırıp içmeye çalışyıorum akşamları ise komposto içiyorum meyve suyu yerine hatta bazen bir şişem varsa işe getirip sabah soğuk soğuk meyve suyu yerine içiyorum hani akşam hiç bişi bulamazsam içecek yada tembelliğim üzerimdeyse ozaman meyve suyu içiyorum.. zararlı ama işte olabildiğince az tüketmeye çalışıyorum hazırları..sağol canımcım.çokta kuruntu yapmak istemiyorum dediğin gibi..

kahvaltıda yumurta peynir süper canımcım..patatesi bende çok tüketiyorum ama pilav makarna neredeyse yok dneecek kadar az..onlardan uzak durmaya çalış...tavukta yemeni tavsiye ederim ben tavuk haftada birkere tüketmeye çalışıyorum.sütte bir bardak içiyormuşsun en azından iki içmeye çalış bakalım sabah akşam olarak belki içebilirsin.aburcubur ben hamile kalmadan önce okdar çok tüketirdimki şimdi olabildiğince aza indi ama hani bir çaba sarfetmedim bunun için...mesela hala markete gittiğimde bir sürü abur cubur alırım ama evde hepsi durur öle canım çektikçe yiyorum artık..:))))sıkılma canımcım biraz az dikkat edersen bişicik olmaz çokta kasma bence

benim de ole cnm ki, ben tatildeydim hergün 1 saat yüzdüm 1 saat yürüdüm ama bi döndüm 3 kilo daha almışım anlamıyorum.bence güzel besleniyorsun olabildiğince...

acaba tatildesin diyemi aldın kiloyu mesela bende tatile gittiğimde normal zamanlarda bol yürümeme yüzmeme rağmen kilo alırdım spor yapmış olduğun için enerji kaybettiğinden yediklerin yaramış olabilir canım..

bu arada farkettimki ben balık yemiyorum bir aydan fazla zamandır.oysaki balık delisiyimdir evde yapamıyorum anneme sölimde yapsın genelde dışarda yiyorduk eşimle yada annemde kışın daha çok tüketiyoruz balığı haftada bir iki nerdeyse..birde dondurmada tüketiyorum haftada bir ikikere yiyorum mutlaka kızlar mesela bu hafta birkere yedim dün akşam canım istedi bu sıcaklarda süper oluyor

akşama taze fasulye pişircem makarna istiyor canım birazda makarna yaparım belki eşim pek sevmiyor makarna ama ben her gün yesem bıkmam

benimki hergün yiyebilir makarna.... malesef bende:)

afıyet olsun......borulce salatasını çokkk severım..sarımsak koyuyormusun ..mıs gıbı..........cokacimcoook

sarımsaksız olurmu hiiiççç bol bol koyuyorum:)))

akşama taze fasulye pişircem makarna istiyor canım birazda makarna yaparım belki eşim pek sevmiyor makarna ama ben her gün yesem bıkmam
of menu çok guzel..çok severım..afıyet olsunn..
formulu mu..bılmem..sadece dıkkat edıyorum..ılk oglumda bı kıtapcık vermıstı hastane...ılk 3 ay 0 kılo ..yanı kılo almamak gerek
4.ay 1 kılo.
5 ay 2 kılo
6 ay 2 kılo
7 ay 2 kılo
8 ay 2 kılo
9 ay 3 kılo alınırsa ıdeal yazıyordu..
bende onu yapmaya calısmıstım..fazla alırsam kendıme dur dedım..ıdealını bulmaya calıstım hepsı bu..
ama 12 kılodan fazla alan arkadaslarım var..30 kılo alan bıle var..hemen verdıler...
ben normal dogum yaptım canım..
ama sezeryan yapanlarda cabuk verıyor...

olsun canım...
afıyet bal olsun.Şeniz

kaydirigubbakcemile5
babamız hazırladı valla ben de bişey demedim.sağlıklı olsun başka bişey istemem.
sanslısın..

of..mıs mıs
ben kaçtım..kendınıze ıyı bakın...

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

adileciğim şimdi düşündümde verilebilir aslında ama
kiloların hepsi gitse bile eski vücuduna kavuşamıyormuşsun
onun içinde spor yaparak sıkılaşmak gerekiyor

makarnayı kim sevmez ki ??? :))) bayılırım bende...benim için de başlı başına bir yemek zaten kendisi :)) bende bu akşam kıymalı & domatesli makarna yapayım eşime süpriz olsun. o da bayılır. yanına da bol yeşil salata nar ekşilisinden :)) hepimize afiyet olsun :)

***haftada bir kaçamak iznim var doktorumdan bu akşam kullanacağım bunu ve bol bol yiyeceğim makaranadan :)))

menümüz aynı bu akşam, cokacimcoook sen zahmet etme, benim fasulye pişti. yarısını sana göndereyim. sen bütün gün işte yorulmuşsundur naniknanik
canım benim çok sağol vallahi süper olurdu ya düşünmen yeter :1hug:
of menu çok guzel..çok severım..afıyet olsunn..
sağol canım benim gel beraber olsun cokacimcoook

ben makarna yapalım dediğimde o sucuklu yumurta yapar kendine bende onu sevmem kaydirigubbakcemile3
sarımsak tansiyonumu anında düşürüyor benim hemen başım döner kafamçokkarıştı

bende acıktım..bende yıycemm yımekk

once onların saglıgı...allah hepızınkıne saglık versın..Şeniz
aynen oyle dogum sonrası çabucak gıdecek kılolar...allah tarafından ıste..

kıss ben sana bişiiler yazdımdı ama hiç cevap vermedinnn lmaz:
ama çok gerilerde kalmış olabilirr
neyse yine yazayımm..
bana bak çocuğu aralıkta doğurucam deme klava: sık dişini ocakda doğur sende ocak annesi ol :CüvCüv:
sonra bizi bırakıp da gitme :gitme: aralık annelerinin arasınaaaa ohaoldumsmile
bana bakk ocakda doğur klava: emi ona göre heeeee
olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…