- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.801
ben 54 le kaldım hamıle..sımdı 55 ım..
ılk oglumdada 53 le hamıle kalmıstım..aynı boyle devam etmıstım..9 ayda 12 kılo almıstım..bundada oyle olurum ınşallah..
canım canını sıkma..ama cıps kek aburcuburu yememeye calıs..
yerıne meyve ye..sut ıçemıyorsa peynırı fazla tuketmelısın..yada yogurt..
tavuk bende az yıyorum..oda kayınpeder kesınce tavuk yıyorum..market tavugunu az alıyorum..
hoşbulduk canım..Yaş:27 SAT:16 NİSAN Doğ.Tarihi:20 OCAK Ham.Kal.Kg:49 Tah.Cinsiyet:Erkek Cinsiyet:Erkek İsim:Hasan Kayra
makarnadan asla vazgeçemiyorum ben ...dikkat etmeye çalışsamda pek başarılı değilim.. akşamada bol peynirli makarda yanınada börülce salatası yapıcam... Benim için makarna tek başına akşam yemeği çooook seviyorumm
ısmı bılem hazır...maşallah..opuyorumnanaktan
canımcım, az ve sık yemen süper. meyve suyu içiyorum demişsin. hazır meyve sularından tüketmemeni tavsiye ederim. ben evde vişne suyunu kendim hazırlıyorum esmer toz şeker ile süper oluyor. ya da kırmızı erik kaynatıyorum ve süzüyorum onu içiyorum. onları da abartmadan günde bir bardak. hazır meyve sularının tümünde kkatkı maddesi var çünkü. %100 doğal dediklerinde bile... içime sinmiyor yani bir türlü... ama fazla kuruntu yapmaya da gerek yok tabii...
selamımıda kimsecikler almıyormuu artıkkkkmafoldumben
kızlar beslenme konusunda ben çok başarısızım galiba bir kahvaltıyı düzgün yapıyorum peynir yumurta ile.. onun dışında makarna pilav patates bol yiyorum.. en cok canım onları istyor.. balık daha 2 kez yedim hap olarak alıp kendimi kandırıyorum, tavuk hiç yemedim... süt günde en fazla bir bardak içiyorum.. ama abur cubur booool boool tüketiyorum... canım sıkıldı şimdi düşününce
benim de ole cnm ki, ben tatildeydim hergün 1 saat yüzdüm 1 saat yürüdüm ama bi döndüm 3 kilo daha almışım anlamıyorum.bence güzel besleniyorsun olabildiğince...
akşama taze fasulye pişircem makarna istiyor canım birazda makarna yaparım belki eşim pek sevmiyor makarna ama ben her gün yesem bıkmam
afıyet olsun......borulce salatasını çokkk severım..sarımsak koyuyormusun ..mıs gıbı..........cokacimcoook
of menu çok guzel..çok severım..afıyet olsunn..akşama taze fasulye pişircem makarna istiyor canım birazda makarna yaparım belki eşim pek sevmiyor makarna ama ben her gün yesem bıkmam
formulu mu..bılmem..sadece dıkkat edıyorum..ılk oglumda bı kıtapcık vermıstı hastane...ılk 3 ay 0 kılo ..yanı kılo almamak gerekya süpersin formülü ne bunun kesinlikle yazmalısın ben hep kilolu bir insandım zaten ama en son baya kilo verdim ve direnç gösterdim ben 12 kilo alsam bile 80 olurum çok kötü bu durum ya şişerim eyvah eyvah hemen gidiyormu peki kilolar normal doğummu yapmıştın 1. de
olsun canım...beim derdim makarna pilav patates ve ekmekler:) peşimi bırakmıyorlarrrrr
ha bu arada bende balık yağı kullanıorum benim doktorda balık ne kadar yesende bu hapı kullanıcaksın dedi eh bende pek yemediğimden üstüne gitmedim.. ama iki yıl önce kullandım balık hapı 3 ayda 2 kilo aldırmıştı...
akşama taze fasulye pişircem makarna istiyor canım birazda makarna yaparım belki eşim pek sevmiyor makarna ama ben her gün yesem bıkmam
sanslısın..babamız hazırladı valla ben de bişey demedim.sağlıklı olsun başka bişey istemem.
of..mıs mısbenimki hergün yiyebilir makarna.... malesef bende:)
sarımsaksız olurmu hiiiççç bol bol koyuyorum:)))
babamız hazırladı valla ben de bişey demedim.sağlıklı olsun başka bişey istemem.
of menu çok guzel..çok severım..afıyet olsunn..
formulu mu..bılmem..sadece dıkkat edıyorum..ılk oglumda bı kıtapcık vermıstı hastane...ılk 3 ay 0 kılo ..yanı kılo almamak gerek
4.ay 1 kılo.
5 ay 2 kılo
6 ay 2 kılo
7 ay 2 kılo
8 ay 2 kılo
9 ay 3 kılo alınırsa ıdeal yazıyordu..
bende onu yapmaya calısmıstım..fazla alırsam kendıme dur dedım..ıdealını bulmaya calıstım hepsı bu..
ama 12 kılodan fazla alan arkadaslarım var..30 kılo alan bıle var..hemen verdıler...
ben normal dogum yaptım canım..
ama sezeryan yapanlarda cabuk verıyor...
nediyim harikasın bundan sonra makarna ve pilav yemiyorum o kadar salmıştım kendimi dikkat edicem sonra doğumdan sonra tırmalıycam tabi kiloları vermek için öyle yapmaktansa şimiden dikkat etmem lazımklava:sadece bebişe kilo aldırcam kendim almıycam bakalım başarabilecekmiyim
adileciğim şimdi düşündümde verilebilir aslında amaof menu çok guzel..çok severım..afıyet olsunn..
formulu mu..bılmem..sadece dıkkat edıyorum..ılk oglumda bı kıtapcık vermıstı hastane...ılk 3 ay 0 kılo ..yanı kılo almamak gerek
4.ay 1 kılo.
5 ay 2 kılo
6 ay 2 kılo
7 ay 2 kılo
8 ay 2 kılo
9 ay 3 kılo alınırsa ıdeal yazıyordu..
bende onu yapmaya calısmıstım..fazla alırsam kendıme dur dedım..ıdealını bulmaya calıstım hepsı bu..
ama 12 kılodan fazla alan arkadaslarım var..30 kılo alan bıle var..hemen verdıler...
ben normal dogum yaptım canım..
ama sezeryan yapanlarda cabuk verıyor...
olsun canım...
afıyet bal olsun.Şeniz
sanslısın..ben ısım konusunda çok dusunuyorum...
dunya kadar ısım buldum kociş begenmıyor..alsanaalsanasmile[/QUO
sana isim konusunda bir öneri erkese ömer koy emir ömer benim eşimin adı ömer tuna bende bebişe emir aras ismini buldum:teytey:
sanslısın..ben ısım konusunda çok dusunuyorum...
dunya kadar ısım buldum kociş begenmıyor..alsanaalsanasmile
canım benim çok sağol vallahi süper olurdu ya düşünmen yeter :1hug:menümüz aynı bu akşam, cokacimcoook sen zahmet etme, benim fasulye pişti. yarısını sana göndereyim. sen bütün gün işte yorulmuşsundur naniknanik
sağol canım benim gel beraber olsun cokacimcoookof menu çok guzel..çok severım..afıyet olsunn..
ben makarna yapalım dediğimde o sucuklu yumurta yapar kendine bende onu sevmem kaydirigubbakcemile3benimki hergün yiyebilir makarna.... malesef bende:)
sarımsaksız olurmu hiiiççç bol bol koyuyorum:)))
bende acıktım..bende yıycemm yımekk
once onların saglıgı...allah hepızınkıne saglık versın..Şeniz
aynen oyle dogum sonrası çabucak gıdecek kılolar...allah tarafından ıste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?