- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.821
slm kızlarrr,,,
duyduğuma göre doğumdan sonra doğumda alınan kilolar kolay veriliomuş bence şimdiden bunları dert edip en güsel günlerinizi karartmayınn yerimseniben olumunekankayizsmile
sonuçta bebeklerimis sağlıklı ya şükredinn :1hug:
hoşbulduk canım..Yaş:27 SAT:16 NİSAN Doğ.Tarihi:20 OCAK Ham.Kal.Kg:49 Tah.Cinsiyet:Erkek Cinsiyet:Erkek İsim:Hasan Kayra
beşik konusunu düşünen varsa yurt dışında çok ünlü bakın yaptırrabilirsiniz bende 11 ocakda allah izin verirse anne olcam şimdiden beşik telaşına düştüm.co sleper diye geçiyo
al bendende okadarrr süper yazmışsın canımcım..benim çok arkadaşım var nerdee 12 kilolar 20 25 30 kilo alanlar var hemen hepsi verdi..biraz vucud yapısıylada ilgili normal doğum yapan arkadaşlarımda verdi sezeryanla doğum yapanlardanda veren oldu birde süt veren anneler çok rahat kilo veriyorlarmış bir kuzenim veremedi aldığı kiloları çok kilo almıştı şimdi süt veriyor ama yin çok yiyor işte süt yapsın falan diye şimdide veremiyor hatta daha bile şişmiş diyebilirim..oysaki nekadar zayıftı normalde..amannnn boşverin kiloları yediklerimize dikkat edelim sağlıklı beslenelim bebeklerimiz sağlıklı olsunlar yeter...zemuszemus
benimde sat 15 nisan 20 ocak doğum gözüküyor tekrar hoşgeldin aramıza
bende 3 kilo aldım
normal diyorum bakalım
biraz yürüyüş yapabilsem çok
iyi olacakta.
Evet ben de sıcaklardan dolayı eve kapandım klimanın karşısında oturdum durdum.Akşamları sitenin içinde yürüyüş parkuru var beş tur atsam iki km oluyo zaten ben de yürümeye başlıycam artık.Hem şimdi çokça hareket edersek sonra doğumumuz da kolay olur inşallah...
herkese slm epeydir buraya yazamıyordum işlerimin yoğunluğundan arada yazılarınızı okuyup çıkıyordum
umarım herkes iyidir bilmiyorumkismile
bizi sorcek olursanız bebişimde bende gayet sağlıklıyız allahıma şükür dktra gittik herşeysi normal dedi ayrıntılı ultrasonlada baktı boyu kilosu iyiymiş boyu 23cm 370 gram olmuş kalp atışını dinledik tıkır tıkır maşallahyalnız yine cinsiyetini öğrenemedik ters durduğu için bacaklarını açmadı bi türlü dktr bile şaşırdı ben böyle inatçı bebek görmedim o kadar uğraştı göbeğimi salladı resmen banamısın demedi :1shok:artık bıraktık kendi haline ne zaman gösterirse bidahaki kontrolde bakalım napıcak bizim yumurcak birgün biyerde kıstırırız muhakkak:roflol:ben ufaktan alışverişe başlıycam renklerinide her iki cinsiyete uygun almayı düşünüyorum bizim bebişin keyfini beklersek oohho bi iğne alamıycaz sırnaşık şeyee sizin bebişler ne alemde tepikler hissediliyor artık dimi ufak ufak :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?