2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Biz 5. ayımızdayız daha yeni bir kilo almışım ama dün akşam fark ettik bardak gibi çukur olan göbek deliğim pörtlemeye başlamış iyicene tabak olmuş kaydirigubbakcemile3

beşik konusunu düşünen varsa yurt dışında çok ünlü bakın yaptırrabilirsiniz bende 11 ocakda allah izin verirse anne olcam şimdiden beşik telaşına düştüm.co sleper diye geçiyo

al bendende okadarrr süper yazmışsın canımcım..benim çok arkadaşım var nerdee 12 kilolar 20 25 30 kilo alanlar var hemen hepsi verdi..biraz vucud yapısıylada ilgili normal doğum yapan arkadaşlarımda verdi sezeryanla doğum yapanlardanda veren oldu birde süt veren anneler çok rahat kilo veriyorlarmış bir kuzenim veremedi aldığı kiloları çok kilo almıştı şimdi süt veriyor ama yin çok yiyor işte süt yapsın falan diye şimdide veremiyor hatta daha bile şişmiş diyebilirim..oysaki nekadar zayıftı normalde..amannnn boşverin kiloları yediklerimize dikkat edelim sağlıklı beslenelim bebeklerimiz sağlıklı olsunlar yeter...zemuszemus

hoşbulduk canım..Yaş:27 SAT:16 NİSAN Doğ.Tarihi:20 OCAK Ham.Kal.Kg:49 Tah.Cinsiyet:Erkek Cinsiyet:Erkek İsim:Hasan Kayra

benimde sat 15 nisan 20 ocak doğum gözüküyor tekrar hoşgeldin aramıza

kızlar herkes iyice oburlaşmaya başlamış ben mide bulantısını ve kusmayı yogun şekilde yaşamış biri olarak:1closedeyes: kilo almayı oburlaşmayı tercih ediyorum allah kimseye çektirmesin valla 3 ay ne çektim o yüzden şükredelim sallayın kiloları:lepitabi aşırısındanda kaçınalım:kedi:)

mrb kızlar
yemek yaptım yeşil fasulye
biraz komşuya çıktım
evde oturmaktan sıkılmıştım
ben buğün pek iyi şeyler yiyemedim.
ben büyük yatak almayacagım
benim bir bazam var çoçuk odasıda küçük
beşikler oluyorya onlardan alacagım
şimdilik düşüncem böyle.

co sleper aslında ii bişey ama başlangıç için diğer zamanlar için normal beşikte ve kendi odasında yatması en mantıklısı bence

20 sini beklermiyiz acaba:)hoşbulduk tekrar.opuyorumnanaktan

Kızlar geçmişi okumayı ancak bitirebildim dünden beri o kadar çok yazmışsınız ki....:)Bugün babasıyla kızımıza bi sürü oyuncak aldık ciciler aldık:) Bebeğin doğumundan itibaren algıları açık oluyo öğrenmeye hazır yani bol bol müzikli oyuncaklardan almanızı tavsiye ederim.
Kilo konusunda herkes dertli heralde ben de 58 le başladım ne güzel daha hiç almıyorum göbeğim de çok yok derken ne olduysa oldu iki haftanın içinde...Göbeğim top gibi oldu 2 kilo aldım ama normal sanırım artık yavaş yavaş başlıycaz almaya bi de belim kalınlaştı sanki ama olsun güzel bebişlerimiz için buna da katlanıcaz.Seneye şu zamanlarda eski formumuza dönmüş oluruz umarım:))

bende 3 kilo aldım
normal diyorum bakalım
biraz yürüyüş yapabilsem çok
iyi olacakta.

Evet ben de sıcaklardan dolayı eve kapandım klimanın karşısında oturdum durdum.Akşamları sitenin içinde yürüyüş parkuru var beş tur atsam iki km oluyo zaten ben de yürümeye başlıycam artık.Hem şimdi çokça hareket edersek sonra doğumumuz da kolay olur inşallah...

haklısın doğumda kolay olur
hayırlısıyla şu sıcaklar bir gitse
yavaş yavaş yürüyecegim.

herkese slm epeydir buraya yazamıyordum işlerimin yoğunluğundan arada yazılarınızı okuyup çıkıyordum
umarım herkes iyidir bilmiyorumkismile
bizi sorcek olursanız bebişimde bende gayet sağlıklıyız allahıma şükür dktra gittik herşeysi normal dedi ayrıntılı ultrasonlada baktı boyu kilosu iyiymiş boyu 23cm 370 gram olmuş kalp atışını dinledik tıkır tıkır maşallah yalnız yine cinsiyetini öğrenemedik ters durduğu için bacaklarını açmadı bi türlü dktr bile şaşırdı ben böyle inatçı bebek görmedim o kadar uğraştı göbeğimi salladı resmen banamısın demedi :1shok:artık bıraktık kendi haline ne zaman gösterirse bidahaki kontrolde bakalım napıcak bizim yumurcak birgün biyerde kıstırırız muhakkak:roflol:ben ufaktan alışverişe başlıycam renklerinide her iki cinsiyete uygun almayı düşünüyorum bizim bebişin keyfini beklersek oohho bi iğne alamıycaz sırnaşık şeyee sizin bebişler ne alemde tepikler hissediliyor artık dimi ufak ufak :CüvCüv:

sevindim cnm sağlıklı olmanıza:)))benim de kontrol 2 gün sonra bizimki de göstermiyor cinsiyeti belki gösterir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…