2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim de ole cnm ki, ben tatildeydim hergün 1 saat yüzdüm 1 saat yürüdüm ama bi döndüm 3 kilo daha almışım anlamıyorum.bence güzel besleniyorsun olabildiğince...

Herkese merhaba..ocak annelerine yeni katılıyorum..Allah hepimin yardımcısı olsun.

aramıza hoşgeldin buki..amin inş.

selam güzel annelerrr.... opuyorumnanaktan

selam canımm hoşgeldinn opuyorumnanaktan

bskozberk biraz fazla olmuş kilon galiba evet ama diğer arkadaşlarında dediği gibi su olabilirmi acaba doktorunla konuş istersen yinede sen belki bir tavsiyesi olur yda neden böle oldunu söler

selam,

bende kahvaltı sadece peynir yiyorum benimde canım hep hamurlu karbonhidratlı şeyler istiyor ama karar verdim artık çok dikkatli olacağım hem kendim hem bebek için:CüvCüv:

cnm bilmiyorum ama yeterli diil diyor dr um o takar bole.ilk üç ayımdada vermişti balık yağı hapı ben kullanmadım kızdı bir sürü şimdi kullanıyorum artık

selam kızlar ne kadar uzun yazmıssınız massallah oglenden berı oku oku bıtmedı sanırım konu yıne kılolarrrr ne yaparsak yapalım alıcaz kılo kaçarı yok barı az alsak

slm kızlarrr,,,
duyduğuma göre doğumdan sonra doğumda alınan kilolar kolay veriliomuş bence şimdiden bunları dert edip en güsel günlerinizi karartmayınn yerimseniben olumunekankayizsmile
sonuçta bebeklerimis sağlıklı ya şükredinn :1hug:

canım canını sıkma..ama cıps kek aburcuburu yememeye calıs..
yerıne meyve ye..sut ıçemıyorsa peynırı fazla tuketmelısın..yada yogurt..
tavuk bende az yıyorum..oda kayınpeder kesınce tavuk yıyorum..market tavugunu az alıyorum..
şimdiye kadar sadece 1 kilomu süper kaç kilo idin hamile kaldığında ben 68 dim ve sadece 1 kilo aldım umarım hep böyle devam eder
ben 54 le kaldım hamıle..sımdı 55 ım..
ılk oglumdada 53 le hamıle kalmıstım..aynı boyle devam etmıstım..9 ayda 12 kılo almıstım..bundada oyle olurum ınşallah..
cnm bilmiyorum ama yeterli diil diyor dr um o takar bole.ilk üç ayımdada vermişti balık yağı hapı ben kullanmadım kızdı bir sürü şimdi kullanıyorum artık
anladım canım
doktorunun bır bıldıgı vardır mutlaka..içmelısın iç dıyorsa..
ben 5 ayda 3 kılo cevız bıtırmısımdır..
belkı daha fazla..
hergun yemeyı unutabılıyorum..2-3 gunde bır yıyorum bazen...
ama cevızde ömega 6 var..baktım sımcık...
hem omega 3 hem omega 6 var dıyor net..
netın yalancısıyım...

selam,

bende kahvaltı sadece peynir yiyorum benimde canım hep hamurlu karbonhidratlı şeyler istiyor ama karar verdim artık çok dikkatli olacağım hem kendim hem bebek için:CüvCüv:

makarnadan asla vazgeçemiyorum ben ...dikkat etmeye çalışsamda pek başarılı değilim.. akşamada bol peynirli makarda yanınada börülce salatası yapıcam... Benim için makarna tek başına akşam yemeği çooook seviyorumm

:çok üzgünüm:
canım ben abur cubur pek yemiyorum
sıcaklardan canım istemiyor
üzülme hiç,önemli olan peynir,süt,yoğurt,yumurta,ceviz,badem,balık
bunlardan fazla tüketmeye çalış,tavuğu bende yiyemiyorum,yesem iyi de
hele kırmızı et :çok üzgünüm:
birde meyve,abur cuburu azaltmaya çalış okadar

kızlar bişi sorucam..bilgileri buraya mı yazıyoz yoksa deniz1958 e mi

canım özele atsan daha mı iyi olur acaba
burda göremeyebilir
sayfalar hızlı ilerliyor bazen

bu kadar yemek yemekle ilgil konuşunca acıktım :))) nesfit&süt yiyeceğim :)) buyrun kızlar :)
bende acıktım..bende yıycemm yımekk

once onların saglıgı...allah hepızınkıne saglık versın..Şeniz
aynen oyle dogum sonrası çabucak gıdecek kılolar...allah tarafından ıste..

afıyet olsun......borulce salatasını çokkk severım..sarımsak koyuyormusun ..mıs gıbı..........cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…