- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.761
Herkese merhaba..ocak annelerine yeni katılıyorum..Allah hepimin yardımcısı olsun.
Canım bende yaklaşık 1 aydan beri balık yağı hapını içiyorum ama kilo aldırır mı bilmiyorum.. ben 57 dim 61,5 oldum.. ama balık yağı hapından kilo alınsa daha fazla alırdım sanırım...:uhm:
Herkese merhaba..ocak annelerine yeni katılıyorum..Allah hepimin yardımcısı olsun.
:roflol: :roflol: "istanbul için iftar, özgey için yoğurt vakti!" alkisalkisalkis :roflol:
hoşgeldin buki82.. a.s.
bilgilerinide verirsen deniz girince senide listeye ekler..
canım az yıyorsun aslında...pılav yeme bence..makarnayıda az tuket..cnm ben demir hapını öğlen 12 gibi içiyorum sabah süt,peynir falan tükettiğim için.vitamin hapı iştah açıyor die gece alıyorum.sabah kahvaltı dışında ekmek yemiyorum hatta doğru düzgün yemek bile yemiyorum 2 çatal ondan 2 çatal bundan pilav,makarna vs.bile yemiyorum...aralarda hep meyve arada da bisküvi falan çok deil ama..sigarayı bıraktım bu sebep olurmu bilmiyorum bir de bazen gece kabak çekirdeği falan yiyorum bu yüzden bu kadar çok alınır mı bilmem ki:roflol:
balık yagını neden ıçıyorsun..balık ye daha ıyı degılmı...ha bir de balık yağı hapı içiyorum bunun etkisi var mı bilmem???
hoşgeldın..bebegın kızmı erkekmıHerkese merhaba..ocak annelerine yeni katılıyorum..Allah hepimin yardımcısı olsun.
sendemı balık yagııı..neden..doktormu verdı..Canım bende yaklaşık 1 aydan beri balık yağı hapını içiyorum ama kilo aldırır mı bilmiyorum.. ben 57 dim 61,5 oldum.. ama balık yağı hapından kilo alınsa daha fazla alırdım sanırım...:uhm:
afıyet olsun...canım istedi ben de yiyeyim bari:)))
cnm dr um kilomu hiç umursamıyor ben çok kilo aldım dedim şişkinliktir dedi geçti...evet su tutuyor olabilir vücüdum tuz yemiyorum ama??
biliyor musun ekmek birtek kahvaltıda yiyorum makarna pilav 2 çatal yersem yiyorum ama nie bole:Saruboceq:
afıyet olsun....
ıyıyız sen nerdesın bakalımmm..opuyorumnanaktan
afıyet olsun....
teşekkür ederim...bebişe kalsiyum olsun et olsun hihoyyyt
canım az yıyorsun aslında...pılav yeme bence..makarnayıda az tuket..
ozellıkle et ve makarna..yada et yada pılav tuketme..etı sadece sebze ıle tuketmeye calıs..
aslında az yıyorsun..belkıde su tutuyordur vucudunnn..
balık yagını neden ıçıyorsun..balık ye daha ıyı degılmı...
hoşgeldın..bebegın kızmı erkekmı
sendemı balık yagııı..neden..doktormu verdı..
afıyet olsun...
yok canım..afıyet olsun..ben geldim yineeee okuyorum ara ara yazdıklarınızıda cvp yazamıyorum yoğun burası..kilo sohbetlerini görünce bende yazim dedim.. benim doktorumda kiloyu sorun etmedi şimdiye kadar bakalım bu haftasonu kaç çıkıcaz bişi dicekmi..en son 62 olmuştum 5 kilo aldım yani..
sabahları evden çıkmadan bir bardak süt içiyorum..kahvaltıyı çok severim ben ama burda öle kahvaltı etmek mümkün olmayabilyior bende genelde ya evde tost hazırlıyorum yada ekmek arası peynir zeytin domates gibi hazırlayıp işe getiriyorum ara ara yumurta haşlıyorum şirkette hemen yiyorum mesela yanındada hergün bir meyvesuyu ama haftasonları genelde normal kahvaltımı ediyorum..
öğlenleri öğle yemeğimi yiyorum ekmek bir dilim yada hiç genelde saat 12 - 1 arası öğlen yemeğimiz. bir kase çorba ve yanında olan bir yemekle geçiyor
saat birde yiyince en son 4e doğru acıkıyorum yanımda genelde meyveli yoğurt oluyor yada atıştırmalık çerez meyve yada kuru meyve gibi şeler en kötü ihtimal çubuk kraker falan atıştırıyorum hiç bişi yoksa yanımda salatalık yada bir kase yoğurt yiyorum işyerinde o bastırıyor.
akşam şu anda ramazan diye erken çıkıyoruz saat 6,30 7 gibi evde oluyorum ee iftar saati 8i geçiyor bende eşime eşlik etmek için bişi yemiyorum iftar saatinde normal yemeğimizi yiyoruz belki bir dilim ekmek yiyorum yine yemeğin yanında. pilav makarna olabildiğince az yiyorum bizim evde hergün pişiyor eşim pilavsız yemek yiyemiyorda:))ama ben genelde çorba yemek yiyip pilavdan yememeyi tercih ediyorum..ve mutlaka yemeğin yanında komposto ayran meyve suyu limonata bişi içiyorum
yemek sonrası bir tane soda mutlaka içiyorum , sonra çay faslı başlıyor eşim çay içerken ben de bir bardak içiyorum yanında ya bir tatlı yada yoksa aperatif çerez gibi bişiler azcık yiyoruz çayın yanı aburcubur saati yani ama abartmadan..sonra meyve yiyorum birtane ve yatmadan önce mutlaka bir bardak sütümü içip öle yatıyorum..
yazarkende farkettim ki yoğurt çok az tüketiyorum üff alıştıramadım kendimi sade sade yoğurdu yemeye illa yemekle karıştırıp yada ayran cacık olarak tüketebiliyorum..
benim günlük beslenme düzenim bu şekilde kıslar:))))))fazlamı yiyorum acaba..yani az az ama sık yiyorum
süper olmuş sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
madem gerçekten dikkat ediyorsun hiç canını sıkma. İÇtiğimiz vitaminlerle aldığımız kilonun pek alakası olduğun sanmıyorum. Bende balık yağı hapı içmeye başladığım ilk 1-2 gün sabah kahvaltısından sonra içmiştim. O günlerde sanki iştahım açıldı gibi geldi. Ben de hapı akşam yemeklerinden sonra içmeye başladım. Şu anda normal herşey...
kendini üzme, herşeyden önemlisi bebeğin sağlığı...
hoşgeldın..bebegın kızmı erkekmı
QUOTE]
bebeğim erkek güzelim.
canım ya ne şanslısın boshayallersmileallah senı goruyor ya..
ne ışın var..çok kurcalama sıteleriii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dogum ıznıne ayrılınca yatarsın bol bol canım..
allah verıyor kolaylıgınıkaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
slm canımmrb kızlar oku oku bitmiyor valla..dünden beri benim moraller bozuk tatilden dün döndük 60 kilo geldim tartıda ağlıcam ya((52 kilo ile hamile kaldım 18 haftalık olduk ve ben tam 8 kilo aldım ama nie?yediklerime dikkat ediyorum yada ole sanıyorum?offfff ne olcak benim sonum hiç 53 ün üstüne bile çıkmazdım..
slm canım benimslm kızlaaarrr geçmişe bakamadım umarım bütün anneler ve bebişler iyidir..
slm canım hoşgeldinselam güzel annelerrr.... opuyorumnanaktan
canım hayırlı olsunHerkese merhaba..ocak annelerine yeni katılıyorum..Allah hepimin yardımcısı olsun.
ben geldim yineeee okuyorum ara ara yazdıklarınızıda cvp yazamıyorum yoğun burası..kilo sohbetlerini görünce bende yazim dedim.. benim doktorumda kiloyu sorun etmedi şimdiye kadar bakalım bu haftasonu kaç çıkıcaz bişi dicekmi..en son 62 olmuştum 5 kilo aldım yani..
sabahları evden çıkmadan bir bardak süt içiyorum..kahvaltıyı çok severim ben ama burda öle kahvaltı etmek mümkün olmayabilyior bende genelde ya evde tost hazırlıyorum yada ekmek arası peynir zeytin domates gibi hazırlayıp işe getiriyorum ara ara yumurta haşlıyorum şirkette hemen yiyorum mesela yanındada hergün bir meyvesuyu ama haftasonları genelde normal kahvaltımı ediyorum..
öğlenleri öğle yemeğimi yiyorum ekmek bir dilim yada hiç genelde saat 12 - 1 arası öğlen yemeğimiz. bir kase çorba ve yanında olan bir yemekle geçiyor
saat birde yiyince en son 4e doğru acıkıyorum yanımda genelde meyveli yoğurt oluyor yada atıştırmalık çerez meyve yada kuru meyve gibi şeler en kötü ihtimal çubuk kraker falan atıştırıyorum hiç bişi yoksa yanımda salatalık yada bir kase yoğurt yiyorum işyerinde o bastırıyor.
akşam şu anda ramazan diye erken çıkıyoruz saat 6,30 7 gibi evde oluyorum ee iftar saati 8i geçiyor bende eşime eşlik etmek için bişi yemiyorum iftar saatinde normal yemeğimizi yiyoruz belki bir dilim ekmek yiyorum yine yemeğin yanında. pilav makarna olabildiğince az yiyorum bizim evde hergün pişiyor eşim pilavsız yemek yiyemiyorda:))ama ben genelde çorba yemek yiyip pilavdan yememeyi tercih ediyorum..ve mutlaka yemeğin yanında komposto ayran meyve suyu limonata bişi içiyorum
yemek sonrası bir tane soda mutlaka içiyorum , sonra çay faslı başlıyor eşim çay içerken ben de bir bardak içiyorum yanında ya bir tatlı yada yoksa aperatif çerez gibi bişiler azcık yiyoruz çayın yanı aburcubur saati yani ama abartmadan..sonra meyve yiyorum birtane ve yatmadan önce mutlaka bir bardak sütümü içip öle yatıyorum..
yazarkende farkettim ki yoğurt çok az tüketiyorum üff alıştıramadım kendimi sade sade yoğurdu yemeye illa yemekle karıştırıp yada ayran cacık olarak tüketebiliyorum..
benim günlük beslenme düzenim bu şekilde kıslar:))))))fazlamı yiyorum acaba..yani az az ama sık yiyorum
yok canım..afıyet olsun..
ben cevız yada fındık tarzı cerezlerı oglen tuketıyorum..zaten hareket çok etmıyorum...barı akşama kadar yakayım dıye...
akşam olmadan tatlı, cerez, kuru meyve ,dondurma ıhtıyacımı gıderıyorum kı akşam canım cekmesın dıye...
akşam yakmak çok zor oluyor..
akşam yemegı sonrası bol meyve tuketıyorum..
bende şımdıye kadar 1 kılo aldım...
anladım kuşum...buralardayım canım elektrik yoktu saolsun burda sık sık kesiliyo gelemedim o yüzden
akşam yaklaşıyo iftar hazırlığına başlıcam birazdan kaçarım bi bakayım dedim..
allah allah..cnm dr um bu konuda çok katı.balık yesen bile omega 6 alamazsın die illa içiriyor bana(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?