2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

allahtan benim bulantım falan olmadı hiç
hamilelikten önce neysem yine oyumlülülülülülü

git artık kıznaniknanik
bakalım bizde sonradan coşarmışız:roflol:

kıs sen daha gitmedin mi aklın burda dimiiiiii :jeyyar:
yaaa nası oluomuşş akşamda ben gitmiştim şimdi senn kaydirigubbakcemile3
canım benim çok özletme kendini çabuk git gel yerimseniben

doğru cnm olabilir sigarayı bıraktık etkisi var tabi.özelden yazarsın kullan bi koşu bandını.hadi öpüyrm bende seni cnm

ya kızlar bende kilolardan dertliyim aldığım kilo kalçalarımda toplanıyorbilmiyorumkismile kendimi çok kötü hissediyorum bende 6 kilo falan aldım herhalde söylemesi ayıp 71 kilo oldummafoldumben

ohhh çok şükür bugünde iftar yaptık
davul gibi şiştim
kocik de yok dışarı çıksak:sinifsinif:
evin içinde dolanıp duruyorum ama bi taraftan da yiyorum günün acısını çıkarmak içincokacimcoook
:roflol:

al bendende okadar canım yaa

şimdi koca bi dilim yaş pasta indirecem mideye cokacimcoook

Selam kızlar biz de iftara davetliydik şimdi geldik eve.Benim akşamları karnım şişiyo taş gibi oluyo çok rahatsız oluyorum ya size de oluyo mu hiç....

slm hanımlaaaarrr ne güsel bugün kalabalık burası
yaptınızmı iftarları
çok şükür bugünde doydu karnımız
nasılsınızz????:hulya:

iyi akşamlar kızlar,ne çok yazmışsınız,biraz okuyayım dedim ama hepsini okumak zor.umarım herkes iyidir.biz de bugün ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık.herşey iyi çok şükür.

iyi akşamlar kızlar,ne çok yazmışsınız,biraz okuyayım dedim ama hepsini okumak zor.umarım herkes iyidir.biz de bugün ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık.herşey iyi çok şükür.

çok sevindim canm allahm sağlık versin hepimize:)
benmkide bayramdan sonra inş.
bnde mutlu dönerim allahm izniyle inş:)):Saruboceq:

slm hanımlarrr opuyorumnanaktan
bizde eşimle dışarı çıktık ramazan eğlenceleri vardı minderlerimizi çekirdeklerimizi aldık yeşilliklerde oturduk ohh zemuszemus serin serin pek iyi geldi..
bende de akşaları çok şişlik oluyo karnım taş gibi oluyo birazda yürüyüş yaptık iyi oldu yani zemuszemus
kıss bebiş gelmişsin ama gitmişsinn :gitme:
greenpearl hoşgeldin cnmm nasılsınn ??
oğluşum benim günden güne hareketlenio :CüvCüv: delikafadulden maşşallah
senin bebiş nasıl hareketlerini hissediomusun sende boshayallersmile

herkescikler uyudu galiba neyse bende yatayımm mirmirmirmir
herkese iyi gecelerr
yarın görüşürüs artıkın kendinize iyi bakın anacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…