2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
buğün ilk giren ben oldum.
uyuyamadım
sabah uyandığımda karnım çok acıkıyor
hemen birşeyler yiyorumm.

kahvaltı yaptım
çay içmiyorum pek
yeşil çay içebilirisn demişti doktur.

günaydın kızlar,
sıcaklar hafta sonu gidiyormuş çok şükür,nemsiz ve serin günler bizi bekliyor inşallah opuyorumnanaktan

Herkese günaydınlar güzeller güzeli annişler ve bebişleri...bugün nasılsınız bakalım...ben sersem gibiyim:) dün akşam eşimin sofrasını hazırladım ezan okunur okunmaz yattım ve sabah 7 ye doğru kalktım ve işteyim yemek bile yemeden uyumuşum nasıl uyumak hemde eşim kaçkere geldi bişiler ye dedi hatırlar gibiyim ama kafamı kaldıramadım gece saurada kaldıramadım eşimi kendisi kalkmış yemiş bişiler sonra yine geldi bana sordu ben yine kafamı kaldırıpta bişi yiyemedim gece sütümü bile içemedim bir bardak suyu zor içtiğimi hatırlıyorum...başım inanılmaz çok ağrıyordu daha iş yerinde başlamıştı ağrısı eve zor gittim üstelik birazda eşimle tartışınca dahada kötü oldu başımın ağrısı..o niyetli ben baş ağrısı çeken hamile çarpıştık dün iki agresif deli gibi olduk sonra çok üzüldüm ama oda alttan almadı bende neyseki uyudumda kendime geldim şimdi daha iiyim en azından... bu gece uyumam herhalde:))))

günaydın kızlar biz bugün itibariyle yolu yarılamış durumdayız şafak 140 :lepi:

bugün bebişimde baya hareketli maşallah

hadi bakalım maşallah nazar değmesin inş..iki hafta sonra bizde yolu yarılamış olacağız inşşşş :)

Son düzenleme:
hareketlerini hissetmeye başlayalı çok oluyor canım bu günlerde baya arttı eskiden elimle hissederdim şimdi dokunmadan hissedebiliyorum
maşallah canım
darısı bana ve daha hissetmeyenlerin başına :hulya:

canım geçmiş olsun
migren felan mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…