- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.881
herkescikler yatmışşş
öfff bnm kocacım işe gtti kaldım tek başımaa:gitme:
günaydın anneleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr
günaydınnn
nasılsınız buğünn bakımm
çok iyiyim enerji dolu başladım işe bakalım ilerleyen saatlerde durum nasıl olacak sen nasılsın a.s.
günaydın kızlar,
sıcaklar hafta sonu gidiyormuş çok şükür,nemsiz ve serin günler bizi bekliyor inşallah opuyorumnanaktan
günaydın kızlar,
sıcaklar hafta sonu gidiyormuş çok şükür,nemsiz ve serin günler bizi bekliyor inşallah opuyorumnanaktan
günaydın canımm.
günaydın canım
maşallah yarılamışsın:)
hareketlerde başlamış
günaydın kızlar biz bugün itibariyle yolu yarılamış durumdayız şafak 140 :lepi:
bugün bebişimde baya hareketli maşallah
maşallah canımhareketlerini hissetmeye başlayalı çok oluyor canım bu günlerde baya arttı eskiden elimle hissederdim şimdi dokunmadan hissedebiliyorum
canım geçmiş olsunHerkese günaydınlar güzeller güzeli annişler ve bebişleri...bugün nasılsınız bakalım...ben sersem gibiyim:) dün akşam eşimin sofrasını hazırladım ezan okunur okunmaz yattım ve sabah 7 ye doğru kalktım ve işteyim yemek bile yemeden uyumuşum nasıl uyumak hemde eşim kaçkere geldi bişiler ye dedi hatırlar gibiyim ama kafamı kaldıramadım gece saurada kaldıramadım eşimi kendisi kalkmış yemiş bişiler sonra yine geldi bana sordu ben yine kafamı kaldırıpta bişi yiyemedim gece sütümü bile içemedim bir abrdak suyu zor içtiğimi hatırlıyorum...başım inanılmaz çok ağrıyordu daha iş yerinde başlamıştı ağrısı eve zor gittim üstelik birazda eşimle tartışınca dahada kötü oldu başımın ağrısı..o niyetli ben baş ağrısı çeken hamile çarpıştık dün iki agresif deli gibi olduk sonra çok üzüldüm ama oda alttan almadı bende neyseki uyudumda kendime geldim şimdi daha iiyim en azından bu gece uyumam herhalde:))))
hadi bakalım maşallah nazar değmesin inş..iki hafta sonra bizde yolu yarılamış olacağız inşşşş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?