2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar siz tetenoz aşısını ne zaman vuruldunuz?
aile hekimliğini aradık 24.hafta demişler ilk aşıyı
bir ay sonrada ikinci aşı.

geçmiş olsun canım daha iyisindir inşallah
evet zaman geçip gidiyor bir bakmışız kucaklarımızda inşallah :Saruboceq:
maşallah canım
darısı bana ve daha hissetmeyenlerin başına :hulya:
amin canım tez zamanda inşallah hissedersiniz sizde

canım geçmiş olsun
migren felan mı var?

sağol canımcım. allah razı olsun..valla migrenim bildiğim kadarıyla yoktu canım bir haftadır hep ağrıyordu başım ama dün tavan yaptı eve gidince dahada tavan yaptı..bugün ağrımıyor artık okadar uykudan sonra ağrımasında zaten:))hafif hafif zonkluyor aralarda okadar

Gunaydin kizlar hergun okuyorum okuyorum okumaktan sohbete katilamiyorum.. Deniz masallah sizin gunler hep hizli geciyor, ben sanki hep yerimde sayiyorum gibi geliyor bana :)
Aksam bende hesap ediyordum 20. hafta gelse yarisi bitmis olacak diye.. Bu arada siz sicaklardan bunaldiniz bende soguktan kendimi korumaya calisiyorum, burasi cok sogudu kalin kisliklarimi giyiyorum onda bile usuttum sancilaniyorum surekli.. Sizlerde dikkat edin klimalariniza fln cunku ilk bebek usuyor ilk ona sanci giriyor.

günaydın kızlar bayanssulusmile
belgün geçmiş olsun canım dikkat et kendine stres yapma bebişin etkilenir sonra:CüvCüv:
deniz kocaman bir maşallah sana ve bebişine cnm
dirim ben 17 haftalıkken oldum aşımı çağırdılar hemde öyle gittim sanada 24 haftalık demişler heryerde farklımı oluyorki acaba:uhm:

hanımlarrrr herkese günaydınnnnnn

günaydın kızlar biz bugün itibariyle yolu yarılamış durumdayız şafak 140 :lepi:

bugün bebişimde baya hareketli maşallah

ayy ne güselllll boshayallersmile benimde az kaldı yarılamama :lepi:

hareketlerini hissetmeye başlayalı çok oluyor canım bu günlerde baya arttı eskiden elimle hissederdim şimdi dokunmadan hissedebiliyorum

bende artık hissedebiliyorum dokunmadan hatta çok uzun süre oturursam basıo tekmeyi benimki gezmeyi çok sevcek kaydirigubbakcemile3

sorma canım yaaa napıcas bu uykularla :sinifsinif: bende bütün gün ve gece uyuyorummmm mirmirmirmir
olsun kıss yap nazını eşine bizi şimdi çekmiceklerde ne zaman çekicekler :jeyyar:
bizde akşam tartıştık yani biz tartışamıyoruz benimki sinirlendi ende surat yaptım hiç cevap vermedim benimki daha da sinirlendi baktı konuşmucam sonra hiç bişii olmamış gibi geldi sırnaşıo konuşmaya çalışıo aklinialirimsmile yani anlıyoruz kiii en büyük tepki tepkisizlikk aklinialirimsmile

kızlar siz tetenoz aşısını ne zaman vuruldunuz?
aile hekimliğini aradık 24.hafta demişler ilk aşıyı
bir ay sonrada ikinci aşı.

canım beni 9 ağustosta çağırmışlardı gittim sonra tetenoz için 1 ekimde gel dedi 2 kere yapcakmış galiba valla başka testler mi ne yapcakmış aç gel dedi bence sen yakınsa eğer git bi öğren aç mı geleyim filan die bi sor yerimseniben

canım geçen hafta bende de oldu baş ağrısı ben ömrümde öyle baş ağrısı görmemiştimm :1shok: ay dedim ölücem şimdi yatsam ağrıyo kalksam ağrıyo napıcamı şaşırmıştım sonra doktorumu aradım parol içeblirsin dedi ama ben yine de içmedim yattım ertesi güne hafifledi ve sonra geçti bidaha da ööle o kadar çok ağırma dı ama araştırdım internetten hamilelik dönemi olabiliyomuş.. yerimseniben ya inanabiliomusun gözlerimi bile oynatamıyodum acayip gözlerim bile ağrıyodu kulaklarım filan yani başım komple ağrıyodu kafamçokkarıştı ama şükür ki geçtii yerimseniben

Ayy ben daha gidip sağlık ocağına kaydolcam unutup duruyorum
canım orda aile hekimliği başlamadı daha değil mi?
ben de kayıt yaptırmadım
aile hekimliği başladığı için gerek yok heralde
kafam karıştı gerek var mı yok mu?
gerçi bide mikrop kaparsak görsen ağrıyı benneyaptımki

lal canım hoşgeldin
geçmiş olsun
benide klima çarpmış,klimaları kapattırdım iş yerinde valla

günaydın cnm sanada geçmiş olsun a.s.
valla bizde sıcaktan bunaldık biraz serinlesede rahat etsek akannehir

hoşgeldin canım günaydınn ayy dikkat et canımm ya iyi kolla kendini biz burda pişerken sen donuosunn.... aman sar sarmala kendini battaniyelere ööle geç bilgisayar başına aklinialirimsmile yerimseniben

günaydın cnmmm hoşgeldinn beni çağırmadılar 17. hafta da taaa 1 ekim de gel dedilerr dediğin gibi her yerin değişik heralde :CüvCüv:

Canım senin inatçı bebiş yine göstermemiş sürpriz yapmak istiyor herhalde
canım hiç bilgim yok aile hekimliğiyle ama sağlık ocağına kayıt yaptırmamız lazım gidemedim bir türlü

Tesekkurler canlarim.. Sicaginda sogugunda fazlasi zarar, béni asil korkutan kisin en zor zamani ocakta dogum yapicaz nasil koruycaz bebeklerimizi kendimizi

hoşbuldum canım nasılsınŞenizumarım erken olduğum için zararı olmaz bebişimebilmiyorumkismile

ohoooo sen bol bol yee:)))) ben 59la başladım en son 2 hafta önce 61 oldum... şimdi kaç oldum bilmiyorum tahminimce 1-2 kilo almışımdır..tartılmaya korkuyorum...

sibushcum merhaba; izmirli hamileler bölümünde okuduğum kadarıyla sen de Kahraman Bey'in şanslı hamilelerindenmişsin :)) Bende Kahraman Bey'e gidiyorum ve çok memnunum.

Tartılmaya bende korkuyorum :)) Özellikle de Kahraman Bey'e kontrole gittiğimizde :))) Fazla kilo almışsın der diye aklım çıkıyor resmen :)))) Ben 18 hafta 3 günlük hamileyim şimdiye kadar 2 kilo aldım. Bakalım bundan sonra nasıl olcak.

Kendine ve bebeğine çok iyi bak...

canım benim meslekte zaman çabuk geçiyor o yönden şanlıyım biraz
bizde üşümeye başlayacağımız günleri bekliyoruz burda
çok dikkat et kendine

Canım senin inatçı bebiş yine göstermemiş sürpriz yapmak istiyor herhalde

canım hiç bilgim yok aile hekimliğiyle ama sağlık ocağına kayıt yaptırmamız lazım gidemedim bir türlü
hihiiiii sorma denizcim bu bebişim inat çıktı gerçekten herhalde bize süpriz yapacakkaydirigubbakcemile3ama benim kız hissim kuvvetlenmeye başladı :lepi:bence fatma feyzam gelicek zemuszemus

dirim cim bende kayıt yaptımak zorunda olduğumuzu biliyorum bizim de aile hekimliği ama 10 kere aradılar kayıt için benim çok bulantım olmuştu hastanede filan yatmıştım o yüzden gidememiştim ama sonra gittim kaydımı oldumm inş kısmet olursa 1 ekimde yine gidicem aşı içinn... sende git biran önce kaydını yaptırr yerimseniben

çitos cum senin bebek çok inatçı çıktı hee yandın sennn :jeyyar:
yada çok edepli sırnaşık şey hiç göstermio şeyini kaydirigubbakcemile3
inş bu gittiğinizde öğrenirsiniz artık :CüvCüv: valla ben çatlıycam meraktan

Tesekkurler canlarim.. Sicaginda sogugunda fazlasi zarar, béni asil korkutan kisin en zor zamani ocakta dogum yapicaz nasil koruycaz bebeklerimizi kendimizi

Antalya da yaşamamın iyi yanı da bu kışı çok soğuk olmuyor yazın kavruluyoruz kışı başka illerin son baharı gibi geçiriyoruz

canım günaydın,bebeğin yine göstermemiş
bende merak ettim kaç gündür noldu diye :hulya:
hayırlısı bakalım,bizimkide ilkinde göstermedi
doktor tatlı bişeyler ye,yürü gel dedi,bizimkisiinin ayakları havada duruyor,kafası aşağıda
şimdiden nazlanmaya başladılar valla
hayırlısı olsun canım benim

galiba her yerde farklı oluyor doktora sormak lazım

evet canım heryerde farklı oluyor,sanıırım senin ilk aşıyı 5.ayda vuracaklar
bana 6 aylıkken gel dediler :hulya:

canım artık eskisi gibi soğuk olmuyor ama yinede dikkat etmek lazım
40 çıkana kadar evden çıkmam heralde bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…