- 11 Ağustos 2008
- 12.337
- 1.633
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.901
geçmiş olsun canım daha iyisindir inşallahHerkese günaydınlar güzeller güzeli annişler ve bebişleri...bugün nasılsınız bakalım...ben sersem gibiyim:) dün akşam eşimin sofrasını hazırladım ezan okunur okunmaz yattım ve sabah 7 ye doğru kalktım ve işteyim yemek bile yemeden uyumuşum nasıl uyumak hemde eşim kaçkere geldi bişiler ye dedi hatırlar gibiyim ama kafamı kaldıramadım gece saurada kaldıramadım eşimi kendisi kalkmış yemiş bişiler sonra yine geldi bana sordu ben yine kafamı kaldırıpta bişi yiyemedim gece sütümü bile içemedim bir bardak suyu zor içtiğimi hatırlıyorum...başım inanılmaz çok ağrıyordu daha iş yerinde başlamıştı ağrısı eve zor gittim üstelik birazda eşimle tartışınca dahada kötü oldu başımın ağrısı..o niyetli ben baş ağrısı çeken hamile çarpıştık dün iki agresif deli gibi olduk sonra çok üzüldüm ama oda alttan almadı bende neyseki uyudumda kendime geldim şimdi daha iiyim en azından... bu gece uyumam herhalde:))))
hadi bakalım maşallah nazar değmesin inş..iki hafta sonra bizde yolu yarılamış olacağız inşşşş :)
amin canım tez zamanda inşallah hissedersiniz sizdemaşallah canım
darısı bana ve daha hissetmeyenlerin başına :hulya:
canım geçmiş olsun
migren felan mı var?
kızlar siz tetenoz aşısını ne zaman vuruldunuz?
aile hekimliğini aradık 24.hafta demişler ilk aşıyı
bir ay sonrada ikinci aşı.
günaydın kızlar biz bugün itibariyle yolu yarılamış durumdayız şafak 140 :lepi:
bugün bebişimde baya hareketli maşallah
hareketlerini hissetmeye başlayalı çok oluyor canım bu günlerde baya arttı eskiden elimle hissederdim şimdi dokunmadan hissedebiliyorum
Herkese günaydınlar güzeller güzeli annişler ve bebişleri...bugün nasılsınız bakalım...ben sersem gibiyim:) dün akşam eşimin sofrasını hazırladım ezan okunur okunmaz yattım ve sabah 7 ye doğru kalktım ve işteyim yemek bile yemeden uyumuşum nasıl uyumak hemde eşim kaçkere geldi bişiler ye dedi hatırlar gibiyim ama kafamı kaldıramadım gece saurada kaldıramadım eşimi kendisi kalkmış yemiş bişiler sonra yine geldi bana sordu ben yine kafamı kaldırıpta bişi yiyemedim gece sütümü bile içemedim bir bardak suyu zor içtiğimi hatırlıyorum...başım inanılmaz çok ağrıyordu daha iş yerinde başlamıştı ağrısı eve zor gittim üstelik birazda eşimle tartışınca dahada kötü oldu başımın ağrısı..o niyetli ben baş ağrısı çeken hamile çarpıştık dün iki agresif deli gibi olduk sonra çok üzüldüm ama oda alttan almadı bende neyseki uyudumda kendime geldim şimdi daha iiyim en azından... bu gece uyumam herhalde:))))
kızlar siz tetenoz aşısını ne zaman vuruldunuz?
aile hekimliğini aradık 24.hafta demişler ilk aşıyı
bir ay sonrada ikinci aşı.
sağol canımcım. allah razı olsun..valla migrenim bildiğim kadarıyla yoktu canım bir haftadır hep ağrıyordu başım ama dün tavan yaptı eve gidince dahada tavan yaptı..bugün ağrımıyor artık okadar uykudan sonra ağrımasında zaten:))hafif hafif zonkluyor aralarda okadar
canım orda aile hekimliği başlamadı daha değil mi?Ayy ben daha gidip sağlık ocağına kaydolcam unutup duruyorum
günaydın cnm sanada geçmiş olsun a.s.Gunaydin kizlar hergun okuyorum okuyorum okumaktan sohbete katilamiyorum.. Deniz masallah sizin gunler hep hizli geciyor, ben sanki hep yerimde sayiyorum gibi geliyor bana :)
Aksam bende hesap ediyordum 20. hafta gelse yarisi bitmis olacak diye.. Bu arada siz sicaklardan bunaldiniz bende soguktan kendimi korumaya calisiyorum, burasi cok sogudu kalin kisliklarimi giyiyorum onda bile usuttum sancilaniyorum surekli.. Sizlerde dikkat edin klimalariniza fln cunku ilk bebek usuyor ilk ona sanci giriyor.
Gunaydin kizlar hergun okuyorum okuyorum okumaktan sohbete katilamiyorum.. Deniz masallah sizin gunler hep hizli geciyor, ben sanki hep yerimde sayiyorum gibi geliyor bana :)
Aksam bende hesap ediyordum 20. hafta gelse yarisi bitmis olacak diye.. Bu arada siz sicaklardan bunaldiniz bende soguktan kendimi korumaya calisiyorum, burasi cok sogudu kalin kisliklarimi giyiyorum onda bile usuttum sancilaniyorum surekli.. Sizlerde dikkat edin klimalariniza fln cunku ilk bebek usuyor ilk ona sanci giriyor.
günaydın kızlar bayanssulusmile
belgün geçmiş olsun canım dikkat et kendine stres yapma bebişin etkilenir sonra:CüvCüv:
deniz kocaman bir maşallah sana ve bebişine cnm
dirim ben 17 haftalıkken oldum aşımı çağırdılar hemde öyle gittim sanada 24 haftalık demişler heryerde farklımı oluyorki acaba:uhm:
Canım senin inatçı bebiş yine göstermemiş sürpriz yapmak istiyor herhaldegünaydın kızlar bayanssulusmile
belgün geçmiş olsun canım dikkat et kendine stres yapma bebişin etkilenir sonra:CüvCüv:
dirim ben 17 haftalıkken oldum aşımı çağırdılar hemde öyle gittim sanada 24 haftalık demişler heryerde farklımı oluyorki acaba:uhm:
canım hiç bilgim yok aile hekimliğiyle ama sağlık ocağına kayıt yaptırmamız lazım gidemedim bir türlücanım orda aile hekimliği başlamadı daha değil mi?
ben de kayıt yaptırmadım
aile hekimliği başladığı için gerek yok heralde
kafam karıştı gerek var mı yok mu?
gerçi bide mikrop kaparsak görsen ağrıyı benneyaptımki
lal canım hoşgeldin
geçmiş olsun
benide klima çarpmış,klimaları kapattırdım iş yerinde valla
hoşbuldum canım nasılsınŞenizumarım erken olduğum için zararı olmaz bebişimebilmiyorumkismilehoşgeldin canım günaydınnayy dikkat et canımm ya iyi kolla kendini biz burda pişerken sen donuosunn.... aman sar sarmala kendini battaniyelere ööle geç bilgisayar başına aklinialirimsmile yerimseniben
günaydın cnmmm hoşgeldinnbeni çağırmadılar 17. hafta da taaa 1 ekim de gel dedilerr dediğin gibi her yerin değişik heralde :CüvCüv:
ohoooo sen bol bol yee:)))) ben 59la başladım en son 2 hafta önce 61 oldum... şimdi kaç oldum bilmiyorum tahminimce 1-2 kilo almışımdır..tartılmaya korkuyorum...
Gunaydin kizlar hergun okuyorum okuyorum okumaktan sohbete katilamiyorum.. Deniz masallah sizin gunler hep hizli geciyor, ben sanki hep yerimde sayiyorum gibi geliyor bana :)
hihiiiii sorma denizcim bu bebişim inat çıktı gerçekten herhalde bize süpriz yapacakkaydirigubbakcemile3ama benim kız hissim kuvvetlenmeye başladı :lepi:bence fatma feyzam gelicek zemuszemusCanım senin inatçı bebiş yine göstermemiş sürpriz yapmak istiyor herhalde
canım hiç bilgim yok aile hekimliğiyle ama sağlık ocağına kayıt yaptırmamız lazım gidemedim bir türlü
Tesekkurler canlarim.. Sicaginda sogugunda fazlasi zarar, béni asil korkutan kisin en zor zamani ocakta dogum yapicaz nasil koruycaz bebeklerimizi kendimizi
canım günaydın,bebeğin yine göstermemişgünaydın kızlar bayanssulusmile
evet canım heryerde farklı oluyor,sanıırım senin ilk aşıyı 5.ayda vuracaklarhanımlarrrr herkese günaydınnnnnn
ayy ne güselllll boshayallersmile benimde az kaldı yarılamama :lepi:
bende artık hissedebiliyorum dokunmadan hatta çok uzun süre oturursam basıo tekmeyi benimki gezmeyi çok sevcek kaydirigubbakcemile3
sorma canım yaaa napıcas bu uykularla :sinifsinif: bende bütün gün ve gece uyuyorummmm mirmirmirmir
olsun kıss yap nazını eşine bizi şimdi çekmiceklerde ne zaman çekicekler :jeyyar:
bizde akşam tartıştık yani biz tartışamıyoruz benimki sinirlendi ende surat yaptım hiç cevap vermedim benimki daha da sinirlendi baktı konuşmucam sonra hiç bişii olmamış gibi geldi sırnaşıo konuşmaya çalışıo aklinialirimsmile yani anlıyoruz kiii en büyük tepki tepkisizlikk aklinialirimsmile
canım beni 9 ağustosta çağırmışlardı gittim sonra tetenoz için 1 ekimde gel dedi 2 kere yapcakmış galiba valla başka testler mi ne yapcakmış aç gel dedi bence sen yakınsa eğer git bi öğren aç mı geleyim filan die bi sor yerimseniben
Tesekkurler canlarim.. Sicaginda sogugunda fazlasi zarar, béni asil korkutan kisin en zor zamani ocakta dogum yapicaz nasil koruycaz bebeklerimizi kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?