- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.921
hihiiiii sorma denizcim bu bebişim inat çıktı gerçekten herhalde bize süpriz yapacakkaydirigubbakcemile3ama benim kız hissim kuvvetlenmeye başladı :lepi:bence fatma feyzam gelicek zemuszemus
hoşbuldum canım nasılsınŞenizumarım erken olduğum için zararı olmaz bebişimebilmiyorumkismile
utangaç benim kuzum yesin annesi onun totosunu ekranda en çok totosunu görüyoz gidince kaydirigubbakcemile3bugün için tekrar gel bakalım demişti dktr ama gitmiycem geçendede üst üste gittik göstermedi eminim bundada göstermiycek bidahaki kontrolümü bekliycem biraz daha büyünce bi köşede kıstırırız muhakkak kuzu dolmamıaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3dirim cim bende kayıt yaptımak zorunda olduğumuzu biliyorum bizim de aile hekimliği ama 10 kere aradılar kayıt için benim çok bulantım olmuştu hastanede filan yatmıştım o yüzden gidememiştim ama sonra gittim kaydımı oldumm inş kısmet olursa 1 ekimde yine gidicem aşı içinn... sende git biran önce kaydını yaptırr yerimseniben
çitos cum senin bebek çok inatçı çıktı hee yandın sennn :jeyyar:
yada çok edepli sırnaşık şey hiç göstermio şeyini kaydirigubbakcemile3
inş bu gittiğinizde öğrenirsiniz artık :CüvCüv: valla ben çatlıycam meraktan
evet antalyanın en soğuğu bizim sonbaharımız gibi geçiyor çok güzel bi şehir ama hayranım oraya inşallah bu senede oraya gideriz tatileAntalya da yaşamamın iyi yanı da bu kışı çok soğuk olmuyor yazın kavruluyoruz kışı başka illerin son baharı gibi geçiriyoruz
utangaç benim kuzum yesin annesi onun totosunu ekranda en çok totosunu görüyoz gidince kaydirigubbakcemile3bugün için tekrar gel bakalım demişti dktr ama gitmiycem geçendede üst üste gittik göstermedi eminim bundada göstermiycek bidahaki kontrolümü bekliycem biraz daha büyünce bi köşede kıstırırız muhakkak kuzu dolmamıaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
bugün aradık bişey demediler canımdirim cim bende kayıt yaptımak zorunda olduğumuzu biliyorum bizim de aile hekimliği ama 10 kere aradılar kayıt için benim çok bulantım olmuştu hastanede filan yatmıştım o yüzden gidememiştim ama sonra gittim kaydımı oldumm inş kısmet olursa 1 ekimde yine gidicem aşı içinn... sende git biran önce kaydını yaptırr yerimseniben
çitos cum senin bebek çok inatçı çıktı hee yandın sennn :jeyyar:
yada çok edepli sırnaşık şey hiç göstermio şeyini kaydirigubbakcemile3
inş bu gittiğinizde öğrenirsiniz artık :CüvCüv: valla ben çatlıycam meraktan
Günaydın hamişler ve kuzuları a.s.
Uzun zamandan beri giremiyordum geçmişi şöyle biokuyım dedim ama cıkk çok kaynatmışsınız bende vazgeçtim a.s
Cumartersi kontrolüm vardı bebişimizin cinsiyetini öğrendik..Topiğe bir tane daha erkek gamyoncuiremsu geliyor kızlar alkisalkisalkis.. Oğluşumuz maşallah büyümüş artık parmaklarını emmeye başlamış teyzeleri..Öyle tatlı ki karnımda bile bu kadar çok seviyorum doğduğunda ne olur bilemiyorum.. 160 gr.olmuş..Doktorumuz herşey normal dedi..Daha önce doğum için 23 Ocak demişti bu sefer 25 Ocak dedi sanırsam son ana kadar değişecek :))))
ay çok tatlısın canım yautangaç benim kuzum yesin annesi onun totosunu ekranda en çok totosunu görüyoz gidince kaydirigubbakcemile3bugün için tekrar gel bakalım demişti dktr ama gitmiycem geçendede üst üste gittik göstermedi eminim bundada göstermiycek bidahaki kontrolümü bekliycem biraz daha büyünce bi köşede kıstırırız muhakkak kuzu dolmamıaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
mrb kızlar markete gittim geldim
sıcak başlamadan gideyim geleyim dedim.
ben sağlıkocagına kayıt oldum
eylül başında aşı için gelin dediler
kız kanıma girme bak dayanamayıp gitcem delikafaduldenzaten zor duruyom ablamda kızıyor bu kadar sık ultrasona girme bişi olucak diye sonra öğrenin göstermiyor işte diye üstüne çok düşüyon ondan göstermiyor diyo ayy napsam acaba heveslendirdin yine benieyvahedigeldismileayyy canım yaa git valla ben olsam giderimm bol bol çikolata ye yürüyüş yap git sende bak gösterir belki hihoyyyt kesin göstercek bak a.s biz perşembe kontrole gittik göstermedi ertesi gün cuma günü tahlil sonuçlarını vermeye gittik hemen gösterdi :lepi: senin de ööle olur a.s ay ben çatlıcam burda meraktann delikafadulden sen gitmemm dionn :1shok:
kız kanıma girme bak dayanamayıp gitcem delikafaduldenzaten zor duruyom ablamda kızıyor bu kadar sık ultrasona girme bişi olucak diye sonra öğrenin göstermiyor işte diye üstüne çok düşüyon ondan göstermiyor diyo ayy napsam acaba heveslendirdin yine benieyvahedigeldismile
bugün aradık bişey demediler canım
bi daha sorup kaydımı yaptırayım bende
canım hiç sana orda tahlil felan yaptılar mı?
Günaydın hamişler ve kuzuları a.s.
Uzun zamandan beri giremiyordum geçmişi şöyle biokuyım dedim ama cıkk çok kaynatmışsınız bende vazgeçtim a.s
Cumartersi kontrolüm vardı bebişimizin cinsiyetini öğrendik..Topiğe bir tane daha erkek gamyoncuiremsu geliyor kızlar alkisalkisalkis.. Oğluşumuz maşallah büyümüş artık parmaklarını emmeye başlamış teyzeleri..Öyle tatlı ki karnımda bile bu kadar çok seviyorum doğduğunda ne olur bilemiyorum.. 160 gr.olmuş..Doktorumuz herşey normal dedi..Daha önce doğum için 23 Ocak demişti bu sefer 25 Ocak dedi sanırsam son ana kadar değişecek :))))
kız kanıma girme bak dayanamayıp gitcem delikafaduldenzaten zor duruyom ablamda kızıyor bu kadar sık ultrasona girme bişi olucak diye sonra öğrenin göstermiyor işte diye üstüne çok düşüyon ondan göstermiyor diyo ayy napsam acaba heveslendirdin yine benieyvahedigeldismile
canım gözün aydın
hayırlı olsun
banada 22 ocak demişti ilk muanede
daha çok değişecek sanıırm
ay çok tatlısın canım ya
kuzu dolman gösterek bu sefer,git mutlaka canım ya
ultrasondan önce azcık zıplaya zıplaya yürü
belki bu sefer gösterir valla bende merak ettim
canım slm nasılsın?
hunny yanlış anlamışım senide ekim gibi çağırmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?