2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ooooo tebrik ederim canımm :lepi: benim oğluşuma bi arkadaş daha geliomuşşşş opuyorumnanaktan
ay hakikaten insan karnındayken bu kadar çok sevio doğunca naparıs bilmemmboshayallersmile ayyy yerim ben onuuuŞeniz
maşallah sağlığı kilosu da iyimişş böyle güsel haberleri aldıkça oğluumda sevinio tekmeler başlıo kaydirigubbakcemile3
canım daha çoookk değişir doğum tarihleri o yüzden bizim doktor bişii demio ama benim ki 1 hafta önden gidiomuş sadece o kadar dedi acele edicek galiba eyvahedigeldismile aman sağlıklı olsunlarda kucağımıza alıp bi güsel sevelim de Allah ım uzun hayırlı ömürler versin hepimisin bebişlerine boshayallersmile

sanada günaydın canımcım..seninki gezenti olcak desene ben hala hissedemiyorum ya sabırsızlıkla bekliyorummm..inatçımı olcak ne..valla nazımı yapıyorum eşime canım ama dün bende çok bağırdım önce sonra küstüm gittim yattım sonra kalktım iftara yakın sofraısnı kurdum yine gittim yattım o tek yedi oruçlu olmasa sofrasınıda kurmıcaktımda dua etsin oruçlu vicdanım el vermedi.aynen bizimkdie sinirlendi akşam ama gereksiz yere sinirlendi yatıyordu uzanmış bende yemekleri hazırladım daha 45 dk vardı bu yüzden hemen nete girimde bakim napıyorsunuz dedim hemde şu başağrımla ilgili danışcaktım sizede o anda burda kim varsa tam pcyi açtım ayyy kıyamet koptu illa gireceksin şu internete gelir gelmez ben burda açım bilmemne ay şok oldum dedim ay yemek hazır ayrıca gelir gelmez girmedim yemeğini hazırladım iftara daha var bende girip bakim dedim birde eve girerken annemle telde konuşyuorduk önemlibir konuydu onada kızmış beyimiz sinirleniyorum ya konuşurken beni üzüyorlar diye kızdı muhtemelen ama tepkisi aileme olamayacağından bana oldu..ikisinide bir anda söleyiverdi bende sert patladım zaten başım ağrıyordu birden gereksiz şelere kızınca birden öle tepkiyle karşılığım sert oldu bu sefer sert olunca o daha çok kızdı sonra ben gittim uyudum :)))küsünce tabi iftar sonrası yemeğide önüne kondu baktı hatun hala yok piyasada geldi kaçkere karnımı dinlemeye çalışıyor öpüyor hemen sırnaşıyorrr ayyy hemen şımarıklık diz boyu ama affetmedim dün gecelik..dediğin gibi tepkisizlik en büyük tepki..bişi olmamış gibi gelmiyolarmı birde ayyy bu akşam bakıcam duruma göre icabına:)))))anlıcan böle cnm ben baya dertlenmişim:)içimi döktüm valla..

günaydın kızlar bayanssulusmile
belgün geçmiş olsun canım dikkat et kendine stres yapma bebişin etkilenir sonra:cüvcüv:

sanada günaydın canım seninki baya inatçı çıktı kız ama senin kızın olcak galiba:)))))))yerim onu ben yerr..sağol cnm haklısın ama arada böle stres oluyor birde zaten iş ortamım çok gergin birde buranın dışınd abişi olunca en ufacık birşeyde geriliyorum bebeğime yansımasa bari sinirli bir bebek olmasın benim kuzummmm

maşallahh senin oğluşuna
negüzel bir hafta önceden gidiyormuş

Canım çok teşekkürler..Seninki de erkek mi? :)
evet canım öyleymiş
doktora sordum değişirmi diye
yavrum krmozomları hiç değişir mi diye lafı yapıştırdı
aslında ben iyice görebildiniz mi demek istemiştim

iyiyim canımm
evde yiz bakalım.
sen nasıslın.
çok şükür canım iyiyim havalar serinleseydi bi daha iyi olacaktı.

siz bile merak ettiniz ya ben 2 aydır çatlıyom meraktandelikafaduldenaradım bile akşam üstü gidicem iş çıkışı :dance:

citos cum bence senin bebişş kız
kızlar edepli olurmuş hemen göstermezlermiş.
valla benim de içime kız doğuyor artık kuvvetli ihtimalle ama dktrunda ağzından duymayınca kaptırmak istemiyom kendimiohaoldumsmile

ay git biz çatlıyoruz meraktan kız olsa gerek ama göstermediğine göre bayanssulusmile
inşallah kızdır cnm:Saruboceq:

Citos beklemek gerçekten zor bide zamanı gelipte öğrenememek daha da zor..Bence de senin ki kız o yüzden göstermiyor :)
evet cnm burda sizler öğrendik dedikçe ben daha çok merak ediyom seninde oğluşun hayırlı olsun cnm yerimseniben

aradım bile canım gitcem dua edin nolur bu sefer göstersin bari:gitme:

Canım çok teşekkürler..İlk hamile kaldığımdan beri içimden erkek geçiyordu.Çevremdeki herkeste kesin erkek diyordu..Kontrole gittiğimizde de oğlumuzun cinsiyetini öğrenmeye geldik dedik doktora o kadar yani :)))) Allah herkesin gönlüne göre versin..Sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin..Bu arada benimki de 5 gün önden gidiyor..Sanırım erkekler hızlı büyüyolar..Oğluşum arkadaşsız kalmayacak ohh ne güzell alkisalkisalkis

Bizim doktor teyzemiz her gittiğimizde farklı cinsiyet söylediğinden eşim hala bir umut erkek diyor içine öyle doğuyormuş bak görürsün diyor bende kıza alıştım erkek derse Allahın gücüne gitmesin üzülürüm dedim inşallah değişmez de kızdır bayadır gitmiyoruz da 2 eylülde muayenemiz

sezeryan olursa doğum daha önce oluyor
2011 de olsun diye umut ediyorum
canım ne kadar önce oluyor ki sezeryan olsa?

ay canım kim neyi yanlış anlamış anlamadımm sempatiksalakcinni
ay canım önemli değil aslında senide ekimde çağırmışlar ya ben eylül anladımeyvahedigeldismile

belgumcuğum olur öyle şeyler
dün bizimde ufak tartışmamız oldu,konuşmuyordum bende aynı
uyuya kalmışım,sen git ben uyurken ayaklarımı boya :roflol:
deli ya
kendiliğinden barışı verdik :hulya:

aman canım boşver benim ki de kızıo geliom gidiom bilgisayar başında sın die :jeyyar: ama takmıyorum artık daha yeni oturdum sabahtan beri oturmadım filan diorum kaydirigubbakcemile3 ama yemio tabii sırnaşık şey
aman bunlarda hamile psikolojisine hemen giriyolar bizmi stres yapıcas onlarmı belli diğil hemen herşeye sinirleniyolar :dilcikar:
bırak ben hemen ağlayamamda ağlayabilsem daha çok elimden çekeceği var

ben 10 gün önce oluyor diye biliyorum
birde doktur ameliyat gününe ayarlamaya çalışıyorrr

Allah ım yaaa bu erkeklerin işi gücü muzurlukk kaydirigubbakcemile3 ay çok güldüm canım yaaaa kaydirigubbakcemile3

belgüncüm
sıkma canını yaa
olur bazen böle şeyler
o da sıkılmıştır bişiylere sana yansımıştır
barış gitsin :)
ayak boyamakta süper fikir haaklinialirimsmile

ben 10 gün önce oluyor diye biliyorum
birde doktur ameliyat gününe ayarlamaya çalışıyorrr
canım sen ameliyat felan deyince içim bi hoş oldu
son aylar bi hayli heyecanlı geçecek :a015:

Allah ım yaaa bu erkeklerin işi gücü muzurlukk kaydirigubbakcemile3 ay çok güldüm canım yaaaa kaydirigubbakcemile3
öyle canım ya
dedim bari diğerini de boyasaydın sempatiksalakcinni

kızlar ben daha kahvaltı yapmadım oğluşum beni yicek eyvahedigeldismile hemen yiyip geliommm
fazla kaynatmayım okuması zor oluo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…