- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.941
Günaydın hamişler ve kuzuları a.s.
Uzun zamandan beri giremiyordum geçmişi şöyle biokuyım dedim ama cıkk çok kaynatmışsınız bende vazgeçtim a.s
Cumartersi kontrolüm vardı bebişimizin cinsiyetini öğrendik..Topiğe bir tane daha erkek gamyoncuiremsu geliyor kızlar alkisalkisalkis.. Oğluşumuz maşallah büyümüş artık parmaklarını emmeye başlamış teyzeleri..Öyle tatlı ki karnımda bile bu kadar çok seviyorum doğduğunda ne olur bilemiyorum.. 160 gr.olmuş..Doktorumuz herşey normal dedi..Daha önce doğum için 23 Ocak demişti bu sefer 25 Ocak dedi sanırsam son ana kadar değişecek :))))
hunny yanlış anlamışım senide ekim gibi çağırmışlar
hanımlarrrr herkese günaydınnnnnn
Ayy ne güselllll boshayallersmile benimde az kaldı yarılamama :lepi:
Bende artık hissedebiliyorum dokunmadan hatta çok uzun süre oturursam basıo tekmeyi benimki gezmeyi çok sevcek kaydirigubbakcemile3
sorma canım yaaa napıcas bu uykularla :sinifsinif: Bende bütün gün ve gece uyuyorummmm mirmirmirmir
olsun kıss yap nazını eşine bizi şimdi çekmiceklerde ne zaman çekicekler :jeyyar:
Bizde akşam tartıştık yani biz tartışamıyoruz benimki sinirlendi ende surat yaptım hiç cevap vermedim benimki daha da sinirlendi baktı konuşmucam sonra hiç bişii olmamış gibi geldi sırnaşıo konuşmaya çalışıo aklinialirimsmile yani anlıyoruz kiii en büyük tepki tepkisizlikk aklinialirimsmile
günaydın kızlar bayanssulusmile
belgün geçmiş olsun canım dikkat et kendine stres yapma bebişin etkilenir sonra:cüvcüv:
ooooo tebrik ederim canımm :lepi: benim oğluşuma bi arkadaş daha geliomuşşşş opuyorumnanaktan
ay hakikaten insan karnındayken bu kadar çok sevio doğunca naparıs bilmemmboshayallersmile ayyy yerim ben onuuuŞeniz
maşallah sağlığı kilosu da iyimişş böyle güsel haberleri aldıkça oğluumda sevinio tekmeler başlıo kaydirigubbakcemile3
canım daha çoookk değişir doğum tarihleri o yüzden bizim doktor bişii demio ama benim ki 1 hafta önden gidiomuş sadece o kadar dedi acele edicek galiba eyvahedigeldismile aman sağlıklı olsunlarda kucağımıza alıp bi güsel sevelim de Allah ım uzun hayırlı ömürler versin hepimisin bebişlerine boshayallersmile
evet canım öyleymişCanım çok teşekkürler..Seninki de erkek mi? :)
çok şükür canım iyiyim havalar serinleseydi bi daha iyi olacaktı.iyiyim canımm
evde yiz bakalım.
sen nasıslın.
siz bile merak ettiniz ya ben 2 aydır çatlıyom meraktandelikafaduldenaradım bile akşam üstü gidicem iş çıkışı :dance:ay çok tatlısın canım ya
kuzu dolman gösterek bu sefer,git mutlaka canım ya
ultrasondan önce azcık zıplaya zıplaya yürü
belki bu sefer gösterir valla bende merak ettim
canım slm nasılsın?
hunny yanlış anlamışım senide ekim gibi çağırmışlar
valla benim de içime kız doğuyor artık kuvvetli ihtimalle ama dktrunda ağzından duymayınca kaptırmak istemiyom kendimiohaoldumsmilecitos cum bence senin bebişş kız
kızlar edepli olurmuş hemen göstermezlermiş.
inşallah kızdır cnm:Saruboceq:ay git biz çatlıyoruz meraktan kız olsa gerek ama göstermediğine göre bayanssulusmile
evet cnm burda sizler öğrendik dedikçe ben daha çok merak ediyom seninde oğluşun hayırlı olsun cnm yerimsenibenCitos beklemek gerçekten zor bide zamanı gelipte öğrenememek daha da zor..Bence de senin ki kız o yüzden göstermiyor :)
aradım bile canım gitcem dua edin nolur bu sefer göstersin bari:gitme:aman canım bişii olmass kimseye söylemedenn git gell :jeyyar: bizde görmedikk kaydirigubbakcemile3 ayy canım yaa çok merak ettim bak şimdi
hem ultrasonun zararı yok ööle olsa doktorlar her gittiğimizde bakmaslarr yerimseniben
ooooo tebrik ederim canımm :lepi: benim oğluşuma bi arkadaş daha geliomuşşşş opuyorumnanaktan
ay hakikaten insan karnındayken bu kadar çok sevio doğunca naparıs bilmemmboshayallersmile ayyy yerim ben onuuuŞeniz
maşallah sağlığı kilosu da iyimişş böyle güsel haberleri aldıkça oğluumda sevinio tekmeler başlıo kaydirigubbakcemile3
canım daha çoookk değişir doğum tarihleri o yüzden bizim doktor bişii demio ama benim ki 1 hafta önden gidiomuş sadece o kadar dedi acele edicek galiba eyvahedigeldismile aman sağlıklı olsunlarda kucağımıza alıp bi güsel sevelim de Allah ım uzun hayırlı ömürler versin hepimisin bebişlerine boshayallersmile
canım ne kadar önce oluyor ki sezeryan olsa?sezeryan olursa doğum daha önce oluyor
2011 de olsun diye umut ediyorum
ay canım önemli değil aslında senide ekimde çağırmışlar ya ben eylül anladımeyvahedigeldismileay canım kim neyi yanlış anlamış anlamadımm sempatiksalakcinni
sanada günaydın canımcım..seninki gezenti olcak desene ben hala hissedemiyorum yasabırsızlıkla bekliyorummm..inatçımı olcak ne..valla nazımı yapıyorum eşime canım ama dün bende çok bağırdım önce sonra küstüm gittim yattım sonra kalktım iftara yakın sofraısnı kurdum yine gittim yattım o tek yedi oruçlu olmasa sofrasınıda kurmıcaktımda dua etsin oruçlu vicdanım el vermedi.aynen bizimkdie sinirlendi akşam ama gereksiz yere sinirlendi yatıyordu uzanmış bende yemekleri hazırladım daha 45 dk vardı bu yüzden hemen nete girimde bakim napıyorsunuz dedim hemde şu başağrımla ilgili danışcaktım sizede o anda burda kim varsa tam pcyi açtım ayyy kıyamet koptu illa gireceksin şu internete gelir gelmez ben burda açım bilmemne ay şok oldum dedim ay yemek hazır ayrıca gelir gelmez girmedim yemeğini hazırladım iftara daha var bende girip bakim dedim birde eve girerken annemle telde konuşyuorduk önemlibir konuydu onada kızmış beyimiz sinirleniyorum ya konuşurken beni üzüyorlar diye kızdı muhtemelen ama tepkisi aileme olamayacağından bana oldu..ikisinide bir anda söleyiverdi bende sert patladım zaten başım ağrıyordu birden gereksiz şelere kızınca birden öle tepkiyle karşılığım sert oldu bu sefer sert olunca o daha çok kızdı sonra ben gittim uyudum :)))küsünce tabi iftar sonrası yemeğide önüne kondu baktı hatun hala yok piyasada geldi kaçkere karnımı dinlemeye çalışıyor öpüyor hemen sırnaşıyorrr ayyy hemen şımarıklık diz boyu ama affetmedim dün gecelik..dediğin gibi tepkisizlik en büyük tepki..bişi olmamış gibi gelmiyolarmı birde ayyy bu akşam bakıcam duruma göre icabına:)))))anlıcan böle cnm ben baya dertlenmişim:)içimi döktüm valla..
günaydın kızlar biz bugün itibariyle yolu yarılamış durumdayız şafak 140 :lepi:
bugün bebişimde baya hareketli maşallah
Herkese günaydınlar güzeller güzeli annişler ve bebişleri...bugün nasılsınız bakalım...ben sersem gibiyim:) dün akşam eşimin sofrasını hazırladım ezan okunur okunmaz yattım ve sabah 7 ye doğru kalktım ve işteyim yemek bile yemeden uyumuşum nasıl uyumak hemde eşim kaçkere geldi bişiler ye dedi hatırlar gibiyim ama kafamı kaldıramadım gece saurada kaldıramadım eşimi kendisi kalkmış yemiş bişiler sonra yine geldi bana sordu ben yine kafamı kaldırıpta bişi yiyemedim gece sütümü bile içemedim bir bardak suyu zor içtiğimi hatırlıyorum...başım inanılmaz çok ağrıyordu daha iş yerinde başlamıştı ağrısı eve zor gittim üstelik birazda eşimle tartışınca dahada kötü oldu başımın ağrısı..o niyetli ben baş ağrısı çeken hamile çarpıştık dün iki agresif deli gibi olduk sonra çok üzüldüm ama oda alttan almadı bende neyseki uyudumda kendime geldim şimdi daha iiyim en azından... bu gece uyumam herhalde:))))
cnm umarım iyisindir artık..canını sıkma bişeye bebeğin de üzülür sonra:2:
canım ne kadar önce oluyor ki sezeryan olsa?
ay canım önemli değil aslında senide ekimde çağırmışlar ya ben eylül anladımeyvahedigeldismile
belgumcuğum olur öyle şeyler
dün bizimde ufak tartışmamız oldu,konuşmuyordum bende aynı
uyuya kalmışım,sen git ben uyurken ayaklarımı boya :roflol:
deli ya
kendiliğinden barışı verdik :hulya:
canım ne kadar önce oluyor ki sezeryan olsa?
ay canım önemli değil aslında senide ekimde çağırmışlar ya ben eylül anladımeyvahedigeldismile
belgumcuğum olur öyle şeyler
dün bizimde ufak tartışmamız oldu,konuşmuyordum bende aynı
uyuya kalmışım,sen git ben uyurken ayaklarımı boya :roflol:
deli ya
kendiliğinden barışı verdik :hulya:
günaydın o zaman canım :sm_cool:merhabalar hepiniseeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5
herkes burda oohh ne güzel
ben uyya kalmışım bugünmafoldumben
canım sen ameliyat felan deyince içim bi hoş olduben 10 gün önce oluyor diye biliyorum
birde doktur ameliyat gününe ayarlamaya çalışıyorrr
öyle canım yaAllah ım yaaa bu erkeklerin işi gücü muzurlukk kaydirigubbakcemile3 ay çok güldüm canım yaaaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?