- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.061
kaç para o dediğin :1shok::1shok::1shok:
Yaf permatikle sinek kaydı gibi geliyou sana agdayı yaptıktan sonra.. Bana gelmiyo işte :)
iyi yapmışsın cnmm görümcene afiyet olsun Allah kabul etsin cnmmhunyy'cim saol cnm.sıcakta hiç gözüm yemiyor gitmeyi ama niyetlendim artık gideyim en iyisi.
benim 13 yaşında bir görümcem var zihinsel özürlü.o pasta türü şeyleri çok seviyor ona ıslak kek yaptım canınız çekmesin.bugün perşembe sevinsin canım benim sevap olur yerimseniben
ewet en temizi ağda katılıyorum canım sana :lepi: ama işte hassaslaştık mı acaba hamile olduğumdan beri hiç yapmadım koykuyoyummm eyvahedigeldismileKız yohk korkmayın o kdar.. Daha önce hiç mi yapıyodunuz.. Ben yapardım.. Öyle korktugunuz kadar bişi degil.. Ben riskten korkmasam bi de cancerin dedigi gibi görebilsem hiç vazgeçmem agdadan acaip rahat ve temiz bişi sonu.. alkisalkisalkis
canım bana da özelden sitenin linkini atarmısınn ben aradım ama bulamadım hangisi olduğunu bide fotolarını da gönderirsen sevinirimm canım benimm opuyorumnanaktandirimcim biz çok araştırdık hele ben manyak oldum bi ara
taktımmı takarım bişeye
iki ürün arasında kaldım
birinde 222yorum var tek şikayeti garanti belgesi çıkmıomuş içinden
diğerinde 131yorum var garantili ürün
biz ikinciyi tercih ettik son anda
garantili ve arkası sağlam markaymış
ilkinkinden daha pahalı normalde
indirme girmiş
mekik aleti masaj aleti bide pilates topu varmış
topu verrim oğluma oynarkaydirigubbakcemile3
mekikde doumdan sonra çook işime yarıcak
ilki 742lira
ikincisi 699liraydı
biz bide yağ siparişi verdik 12liraya bakalım artık istersen yollim sana ikisinnde resmini
yazdıklarınıza yetişemiyorum :bbo:
ağdanın yerini hiçbirşey tutmaz tabi keloğlan gibi pürüzsüz oluyor kaydirigubbakcemile3
Cnm tamamiyle geçmiyo onda benimde bi arkım yaptrdı da.. Hem öle tek seansla da olmuyo.. Hem sonuç:ta o bölgede yumurtalıkların var ben riskli diye düşünüyorum
ben gebzede yaşıyorum hastanede 40 lira yaptırıosun 1 ay sonra kontrole çağrıyor 2 ay felan çıkmıyor max 5 seansta bitiyormuş ama hamileler için tehlikelidir sanırım bende doğumdan sonra yaptırcam arkadaşım şuan çok rahat
amin cnm çok saol.
aslında o kadar akıllı ki misafir gelse hemen koşar el öpmeye,sofra hazırlanırken yardım eder.ama konuşamıyor derdini anlatamadıkçada sinirlenip sağa sola çatıyor.:çok üzgünüm:
teşekkür ederim cnm.buyrun gelin sizede yapayım :asigim:
canım ben yaptırıyorumslm kızlar..hatta bana günaydın :))
kızlar bişi sorcam.. Hamileliginizden beri bikini bölgenize agda yapbiliyor musunuz?? Düşük riskin artırıyo dediler bna da korktum..
canım fiyatlarıda çok uygunmuşdirimcim biz çok araştırdık hele ben manyak oldum bi ara
taktımmı takarım bişeye
iki ürün arasında kaldım
birinde 222yorum var tek şikayeti garanti belgesi çıkmıomuş içinden
diğerinde 131yorum var garantili ürün
biz ikinciyi tercih ettik son anda
garantili ve arkası sağlam markaymış
ilkinkinden daha pahalı normalde
indirme girmiş
mekik aleti masaj aleti bide pilates topu varmış
topu verrim oğluma oynarkaydirigubbakcemile3
mekikde doumdan sonra çook işime yarıcak
ilki 742lira
ikincisi 699liraydı
biz bide yağ siparişi verdik 12liraya bakalım artık istersen yollim sana ikisinnde resmini
banada büyük geliyor canımlcw da da ben hiç beden bulamıyorum hep çok büyükler var,ben bulamadım orda bişi vallamafoldumben
ağdanın yerini hiçbirşey tutmaz tabi keloğlan gibi pürüzsüz oluyor kaydirigubbakcemile3
ana bende onu soracaktım kızınmı olcak güzelliğini mi alıo diye....bende yarın öğrenem be cinsiyetii:kedi:
ben gebzede yaşıyorum hastanede 40 lira yaptırıosun 1 ay sonra kontrole çağrıyor 2 ay felan çıkmıyor max 5 seansta bitiyormuş ama hamileler için tehlikelidir sanırım bende doğumdan sonra yaptırcam arkadaşım şuan çok rahat
[/url][/IMG] kızlar bu bizim sipariş verdiimiz..bu indirmde 699tl
[/url][/IMG] buda son anda vazgeçtiğimiz içinde garanti belgesi çıkmıo dedikleri.bu 742 tl
kızlar ben kaçıyorum evim çok tozlandı yavaş yavaş temizliyeyim diyorum.çok kaynatmayın okuması zor oluyor sonrazemuszemus
yukarı resileri ekledim
ayrıntı isteseniz isimlerini özelden yazarım siteden açıp bakar hatta yorumlarıda görürsünüz
yok canım oğluşum olacak..bu bebek bende ters etki yaptı :))
inş sende yarın öğrenirsin allah gönlüne göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?