2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben burda çok rahat buluyorum lcw den ama netteki bazı kıyafetler yok kot tulum çok istiyorum ama onu burda bulamadım akşam özdilek avm ye gideceğiz ordakine bakacam bide ama orda da pek çeşit olmuyor ya da kalmıyor bide idil bebeye bakacağız zemuszemus

iyi yapmışsın cnmm görümcene afiyet olsun Allah kabul etsin cnmm

ewet en temizi ağda katılıyorum canım sana :lepi: ama işte hassaslaştık mı acaba hamile olduğumdan beri hiç yapmadım koykuyoyummm eyvahedigeldismile
ama en kısa zamanda denicemm sositososito
canım bana da özelden sitenin linkini atarmısınn ben aradım ama bulamadım hangisi olduğunu bide fotolarını da gönderirsen sevinirimm canım benimm opuyorumnanaktan
yazdıklarınıza yetişemiyorum :bbo:

al benden de o kadar bi cevap yazmaya kalkıyorum 2-3 sayfa atlamış yetişemiyorum hanımlarrr sempatiksalakcinni

Cnm tamamiyle geçmiyo onda benimde bi arkım yaptrdı da.. Hem öle tek seansla da olmuyo.. Hem sonuç:ta o bölgede yumurtalıkların var ben riskli diye düşünüyorum

evet tamamen geçmiyormuş ama bir tüy şeklinde olması var birde kıl şeklinde tüy şeklinde hemen çıkmıyormuşta doğumdan sonra mutlaka deneyeceğim

hamileyken olmazzlmaz: benimde teyzem koltuk altına yaptırdıydı fazla masraflı diil.bi de açık tenliysen fazla yoksa kurtuluveriyon hepsindenkaydirigubbakcemile2

ah canım allah razı olsun n egüzel düşünmüşsün opuyorumnanaktan

[/url][/IMG] kızlar bu bizim sipariş verdiimiz..bu indirmde 699tl

[/url][/IMG] buda son anda vazgeçtiğimiz içinde garanti belgesi çıkmıo dedikleri.bu 742 tl

slm kızlar..hatta bana günaydın :))
kızlar bişi sorcam.. Hamileliginizden beri bikini bölgenize agda yapbiliyor musunuz?? Düşük riskin artırıyo dediler bna da korktum..
canım ben yaptırıyorum
şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı
acı eşiğiniz yüksekse 3 haftada bir yani sık sık yapmak gerekiyor

canım fiyatlarıda çok uygunmuş
link verirsen bakarız
lcw da da ben hiç beden bulamıyorum hep çok büyükler var,ben bulamadım orda bişi vallamafoldumben
banada büyük geliyor canım
düşün 36 beden lastikli şort aldım
o bile büyük :dilcikar:

ben evlenmeden önce ağdaya gidiyordum ilkinde nasıl ağladım ama kadın cinnet geçirecekti kendim hayatta yapamam daha sonrakilerde biraz daha alıştım bide alan kişide önemli tabi başka yere gidiyordum artık evlenmeden önce gelin ağdasına gittim eşim götürmüştü hatta çok ağrıyorsa yapma dedi ağrımaz olur mu dedim ama yaptırcam dedim neyse girdim salona düğün stresinden mi ne nasıl acıyor canım daha o bölgeye gelmeden yok dedim en son orası kalsın yaptırmadım o günden beride yaptırmıyorum eşimde hiç istemiyor gidip de başkasına yaptırmam mı

benimde arkadaşlarım yaptırdı kayınlidem yaptırmıştı bende hamilelik öncesi başlamıştım koltuk altımdan ama yarıda kaldı hamilelere zararlı kesinlikle önerilmiyor zaten yapmyıorlar diye biliyorum bende inş hamilelikten sonra yaptırcam bende koltuk altına seans başı 40 vermiştim galiba öle hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…