2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hiç utanmam eşimden ben ilk evlendiğimiz zaman havuzdan mantar kapmıştım fitil atıyordum çoğu zaman eşim fitilliyordu kremliyordu kaydirigubbakcemile3 ama nasıl bir ağrıydı ya geçen gün ben demeden kendi dedi son aylarda ben yaparım temizliğini diye

Bakalım bu eşimi yapması fikri benim de mantıgıma yattı gibi.. Bi sorim bakalım geince nedicek :))

Neyse ben şimdilik kaçar arkadaşlar biraz evi toparlıyım.. Görüürüz tekrr.. :teytey:

:roflol: :roflol: ewett eşler alışık desem benimnki de yaparr başkasına göstermektense derr :jeyyar:
:jeyyar:hemde büyük bi zevkle yaparlar hiç meraklanma:roflol::roflol:

benimde aynen ilk evlendimiz sene sistismine ondan olmuştum ben yapamadım korktum eşim fitillemişti benidekaydirigubbakcemile3

valla kısar mısar ne me lazımmm ben de korkarım .bende sadece üst taraflara tutuyorum makinekafamçokkarıştı

Bakalım bu eşimi yapması fikri benim de mantıgıma yattı gibi.. Bi sorim bakalım geince nedicek :))

Neyse ben şimdilik kaçar arkadaşlar biraz evi toparlıyım.. Görüürüz tekrr.. :teytey:

kolay gelsin cnmm bende kalkıcam ama aklım burda muhabbet iyi aklinialirimsmile

neva'cım
sennkinin modeli ne yazarmısın bana ? ne zaman kaça almıştın
hiç sorun yaşadınmı
özellikle modelini yaz lütfen
cevap bekliorum cnm

Kızlar slm,
Yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum ama çok hızlı ilerliyorsunuz, bazen atlaya atlaya gidiyorum:)))
Koşu bandı bizde de var, markası dynamic 4250, biz çok memnunuz, ilgililere duyurulur.
Bende hamile kalmadan önce lazere gidiyordum ama maalesef istediğim gibi net bir sonuç alamadım, benim gibi arkadaşlarım da çok memnun kalmadılar, hamile olduğumu öğrenince bıraktım, fiyatını daha önce ödediğim için doğumdan sonra devam ederim sanırım.
Şuan ayda bir sir ağdaya gidiyorum, canım biraz acıyor ama rahat ediyorum, evlenene kadar ben de jilet yapıyordum ama sakal gibi çıkması da rahatsız ediyordu beni, artık alıştım böyle daha verimli oluo:))) sarkma filan da söylentiden ibaret.
Hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum yaaaa, walla özeniyorum size, ne güzel.
Kızlar son olarak da ben çok kilo aldım, 4,5 ayda 6 kilo, öyle çok da yemiyorum abur cubur da yok, anlamadım gitti...
Ne çok yazmışım yaaa.....

bu arada geçen ben de kocike açtım bu temizlik mevzunu
daha ben teklif etmeden o söyledi
ben yanında olduğum sürece korkma bendensin dedi:roflol:
büyük bi zevkle yaparmişşakkıdı

çitos kız biz de seni merak ediyoduk ne zamandır
senin fare göstermemiş hala çatlatcak bizi heee:roflol:

hoşbulduk canım
ancak uyanabildimmirmirmirmir

çitos bugün gidicek dua edelimde öğrensinn valla arkası yarın gibi heyecanla bekliyorumm delikafadulden
kıss çitoss öğrenmeden gelme heee kalkma sakın yattığın yerdenn :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…