- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.081
ben evlenmeden önce ağdaya gidiyordum ilkinde nasıl ağladım ama kadın cinnet geçirecekti kendim hayatta yapamam daha sonrakilerde biraz daha alıştım bide alan kişide önemli tabi başka yere gidiyordum artık evlenmeden önce gelin ağdasına gittim eşim götürmüştü hatta çok ağrıyorsa yapma dedi ağrımaz olur mu dedim ama yaptırcam dedim neyse girdim salona düğün stresinden mi ne nasıl acıyor canım daha o bölgeye gelmeden yok dedim en son orası kalsın yaptırmadım o günden beride yaptırmıyorum eşimde hiç istemiyor gidip de başkasına yaptırmam mı
biz geçen sene almıştık kipadan 650 tl birde masaj aleti hediyeli çok memnunum akşamları yürüyorum işten gelince rahatlıyorumzemuszemuszaten doğumada çok faydası var boshayallersmilegüzelmişşşş.kızlar kipadan baktık bizde dün yürüyüş bandı,bisiklet,pilates topu 900 dü zannedersemm
güzelmişşşş.kızlar kipadan baktık bizde dün yürüyüş bandı,bisiklet,pilates topu 900 dü zannedersemm
kızlar ben kaçıyorum evim çok tozlandı yavaş yavaş temizliyeyim diyorum.çok kaynatmayın okuması zor oluyor sonrazemuszemus
kızlar ben kaçıyorum evim çok tozlandı yavaş yavaş temizliyeyim diyorum.çok kaynatmayın okuması zor oluyor sonrazemuszemus
aynenn canım bana da kızıo eşim başkasına yaptırmama sempatiksalakcinni
aman onlar küçükken açıp amcalarına hiç göstermediler sanki sempatiksalakcinni
neolucak ki sonra 1 ay onlarda rahat bisde rahat edices halbuki :jeyyar:
cnm ağda bende alerji ve kıl dönmesi yapıo zaten çokkk hassas cildim.bende üstleri makinayla alıyorum altları jiletle napalımsositososito
merhaba,
lazer epilasyonu denedinizmi hiç süper bişey arkadaşım yaptırdı doğumdan sonra bende yaptırıcam ve bir daha hiç uğraşmıycam
ben burda çok rahat buluyorum lcw den ama netteki bazı kıyafetler yok kot tulum çok istiyorum ama onu burda bulamadım akşam özdilek avm ye gideceğiz ordakine bakacam bide ama orda da pek çeşit olmuyor ya da kalmıyor bide idil bebeye bakacağız zemuszemus
ben gösteremem başkasına utanırım:kedi:aynenn canım bana da kızıo eşim başkasına yaptırmama sempatiksalakcinni
aman onlar küçükken açıp amcalarına hiç göstermediler sanki sempatiksalakcinni
neolucak ki sonra 1 ay onlarda rahat bisde rahat edices halbuki :jeyyar:
bnde baktım kipadan biri 699 biri 899 vardı marka activeydi ne biliim güvenemedik
bu dediğimin 81ilde servisi varmışş
ben gösteremem başkasına utanırım:kedi:
hep kendim yapmışımdır sir ağdamı aklinialirimsmile
son ayda eşime sinek kaydı ettiririm olur biter doğumdan sonra yine sire devam:lepi:
ben de öyle düşünüyorum cnm. sir çok iyi ama bildiğim kadarıyla özel bölgede sarkmalara sebep oluyor.ben sadece bıyıklar için kendim kullanıyorum sir:tomato:
bende bikini bölgem ve bıyıklarımı sirle alıyorum sarkma yaptığını bilmiyorum cnm bilmiyorumkismilebacak ve koltuk altlarımı makineyle alıyorum :hulya:aslında orayıda makinayla alsam iyi olurda korkuyorum kıstırırsam diye çok hassasım bu konudasempatiksalakcinniben de öyle düşünüyorum cnm. sir çok iyi ama bildiğim kadarıyla özel bölgede sarkmalara sebep oluyor.ben sadece bıyıklar için kendim kullanıyorum sir:tomato:
10 yıldır yaptırıyorum sarkma falan olmadı henüz hala ilk günkü gibi valla :roflol:
bendede durum aynı:roflol:10 yıldır yaptırıyorum sarkma falan olmadı henüz hala ilk günkü gibi valla :roflol:
eşim onu görmeye alışık cnm aklinialirimsmileasıl başkasına gösterememsırnaşık şeykızlar süpersiniz ya
ben ölsem eşime yaptıramam
ilginç ağdacıdan utanmıyorum ama eşime hiç gösteremem
gözlerini kapat derim heralde
kapatarak yaparsa siz düşünün artık ne hala gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?