2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynenn canım bana da kızıo eşim başkasına yaptırmama sempatiksalakcinni
aman onlar küçükken açıp amcalarına hiç göstermediler sanki sempatiksalakcinni
neolucak ki sonra 1 ay onlarda rahat bisde rahat edices halbuki :jeyyar:

güzelmişşşş.kızlar kipadan baktık bizde dün yürüyüş bandı,bisiklet,pilates topu 900 dü zannedersemm
biz geçen sene almıştık kipadan 650 tl birde masaj aleti hediyeli çok memnunum akşamları yürüyorum işten gelince rahatlıyorumzemuszemuszaten doğumada çok faydası var boshayallersmile

cnm ağda bende alerji ve kıl dönmesi yapıo zaten çokkk hassas cildim.bende üstleri makinayla alıyorum altları jiletle napalımsositososito

cilt tipine göre değişiyor tabii,ben sadece özel bölgeyi yaptıryorum,koltuk altı ve bacaklarıma philips satin ice kullanıyorum.

merhaba,

lazer epilasyonu denedinizmi hiç süper bişey arkadaşım yaptırdı doğumdan sonra bende yaptırıcam ve bir daha hiç uğraşmıycam

hamilelikten önce başlayacaktım Allahtan başlamamışım o ay hamile olduğumu öğrendim ama doğumdan sonra istiyorum yaptırmak çok büyük rahatlık valla,arkadaşlarım çok memnun.

evet bende kot tulum istiyorum ama yok lcw de,internette bir kaç yerde var ama denemeden alamam.

ben dunlopp marka koşu bandımdan çok memnunum arkadaşlar,tavsiye ederim..

ben gösteremem başkasına utanırım:kedi:
hep kendim yapmışımdır sir ağdamı aklinialirimsmile
son ayda eşime sinek kaydı ettiririm olur biter doğumdan sonra yine sire devam:lepi:

ben gösteremem başkasına utanırım:kedi:
hep kendim yapmışımdır sir ağdamı aklinialirimsmile
son ayda eşime sinek kaydı ettiririm olur biter doğumdan sonra yine sire devam:lepi:

ben de öyle düşünüyorum cnm. sir çok iyi ama bildiğim kadarıyla özel bölgede sarkmalara sebep oluyor.ben sadece bıyıklar için kendim kullanıyorum sir:tomato:

kızlar süpersiniz ya
ben ölsem eşime yaptıramam
ilginç ağdacıdan utanmıyorum ama eşime hiç gösteremem
gözlerini kapat derim heralde
kapatarak yaparsa siz düşünün artık ne hala gelirim

ay yetişemiyorum hızınıza bugünnnnn az işlere bakyıorum sonra bir sayfayı yeniliyorum kaç sayfa olmuş:)))))ben yemeğe gidiyorum 1010 sayfa şerefine:))))aç kanımı doyurcam:

ben de öyle düşünüyorum cnm. sir çok iyi ama bildiğim kadarıyla özel bölgede sarkmalara sebep oluyor.ben sadece bıyıklar için kendim kullanıyorum sir:tomato:
bende bikini bölgem ve bıyıklarımı sirle alıyorum sarkma yaptığını bilmiyorum cnm bilmiyorumkismilebacak ve koltuk altlarımı makineyle alıyorum :hulya:aslında orayıda makinayla alsam iyi olurda korkuyorum kıstırırsam diye çok hassasım bu konudasempatiksalakcinni

10 yıldır yaptırıyorum sarkma falan olmadı henüz hala ilk günkü gibi valla :roflol:
bendede durum aynı:roflol:

kızlar süpersiniz ya
ben ölsem eşime yaptıramam
ilginç ağdacıdan utanmıyorum ama eşime hiç gösteremem
gözlerini kapat derim heralde
kapatarak yaparsa siz düşünün artık ne hala gelirim
eşim onu görmeye alışık cnm aklinialirimsmileasıl başkasına gösterememsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…