2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim cnm bundan sonra sana güldencim diyebilirimmm:kedi:

kızlar alışverişler başlamış iyice ben sadece tchibodan bi önlük takımı aldım onuda eve gelince farkettik çin malıymış dün gittim geri verdim.. daha hiçbişeyi yok kuzucuğumunn..

bende hiçbişey almadım canım daha biraz daha büyüsün diyorum ramazandan sonra başlarım yavvaş yavaşş..

gesmelere kaçıyomuşsunn ohh ne güzeell..eğlen bol bol..

seni görünce aklıma ıspanaklı börek geliyo yaaa:))

cnm senin ilk bebeğinmiydi

ewet cnmm
benim ilk gebeliğim 8. haftada düştü aşırı kanamadan dolayı
ikinci gebeliğim 6. haftada düştü oda kanamadn dolayı

Allah ım bu bebişime ömür veriri inşşş bakalım 5. aya girdikk hayırlısıyla

ama bu sabah çok korktum yataktan kalkarken çok fena sancılandım nefesim kesildi nerdeyse, çokkorktum bişii olcak die Allah dan sonra hareketlerini hissettim de rahatladım şimdi fıkır fıkır oğluşumm :CüvCüv: sırnaşık şey

senin de ilk mi ?? opuyorumnanaktan

ya kızlar ben de daha bebişim için bir şey almadım,daha doğrusu eşim aldırmıyor.şu cinsiyet bi kesinleşsin haftasonu inşallah koşa koşa alışverişe gidicemopuyorumnanaktan

canım bebişimizi öğrenemedik henüz,haftasonu inşallah.ama ben her daim turşuyu çok severim o yüzden yanizemuszemus

senin için de dua edicem cnm inşş öğrenirsinnn opuyorumnanaktan

bakalım çitos gidecekti öğrenmeye inşş öğrenirrr opuyorumnanaktan

mügecan canım ne çok şey almışınız maşallah canım
iyi günlerde giysin,resimlerini eklersen bizede örnek olur

dilekçiğim yaşama gücü demek anlamı canım

dirimcim teşekkür ederim. resimlerini bende eklemek istiyorum ama henüz 100 mesajım olmadığı için ekleyemiyorum gerekli mesaj sayısına ulaşır ulaşmaz resimleri buraya ekleyeceğim.

kıss çitos senin randevun kaçtaydıı opuyorumnanaktan öğrenmeden gelme heee
çatlıcas burdaa :roflol:

güldencim kusura bakma bilmediğim için...üzüldümm geçmiş olsun canımm.inşallh bebişin sağlığıyla doğar.benimde ilk üç ay hep düşük tehlikem vardı çokk korkuyodum hep kasığım ağrıyorduuu seni anlıyorummm.hatta bazen halen daha aniden kasığıma kramp girio korkuyorumm.

benim de ilk bebek plansız oldu sürpriz yaptı bizeopuyorumnanaktan

dirimcim teşekkür ederim. resimlerini bende eklemek istiyorum ama henüz 100 mesajım olmadığı için ekleyemiyorum gerekli mesaj sayısına ulaşır ulaşmaz resimleri buraya ekleyeceğim.

canım sende çok çok yaz bi arkadaşımız vardı resim eklşeyebilmek içinn herşeyi yazıodu kelime kelime yazıp gönderiodu :roflol: çok azimliydi ama ve o gün resim ekledi
senden de aynı performansı bekliyoruss zemuszemus

sırnaşık şey anneme daha gitmeden siparişi verdim.. hazırla ispanakları yufkaları dedim:))))))

cnm ben ütüden nefret ederimmm en üşendiğim ev işi...izmirde gezersen bizim için de gez ha.eşim karşıyakalı benimde ama ben pek gitmek istemiom izmire kayınvalidem dolayısıyla:):1ninca:

ütü benim kabusum.. kocam başka bişi giyiyor ve hepsi ütülenicek şeyler.. hoş bende piskopat gibi çorap dışında herşeyi ütülüyorum.. bebişten sonra sallamaya başlarım artık...
ayyyy ben karşıyakanın tam karşısından göztepedenim .... siz gelin boşverin kaynanayı bende kalın

yok canım ne kusuru insan başına herşey gelio Allah ım ewlat acısı göstermesinn yüzünü görüpde kaybetmek daha zorr

bende hala afedersin wc ye otururken bile korkuyorum ilk bebeğimi ewde wc de düşürmüştüm hep aklıma gelio
Allah ım kimseye göstermesinnn :çok üzgünüm:

ama kasık ağrıları normalmişş hatta ağrı olmaması anormalmiş hemen doktora gidin diolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…