- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.281
aman cnm alışveriş için acele etme indirime filan giren olur yeni şeyler çıkar yerimseniben
hem alırken çok markalı almayın derim çünkü 1. ay giydiklerini 2. ay giyemicekler verdiğiniz onca para boşuna ben ucuz ama çeşitten yanayım yerimseniben
bu arada benim adım gülden zemuszemus
kızlar alışverişler başlamış iyice ben sadece tchibodan bi önlük takımı aldım onuda eve gelince farkettik çin malıymış dün gittim geri verdim.. daha hiçbişeyi yok kuzucuğumunn..
ben de geldim,toz aldım evim mis gibi oldu,arada bir de turşu kurdum küçük bir bidona hemen olsa da yesemzemuszemus
teşekkür ederim cnm bundan sonra sana güldencim diyebilirimmm:kedi:
tabiiki başak cımm olumunekankayizsmile
hoşgeldin cnm senin bebiş kızmı?turşu murşu?
hoşgeldin cnm senin bebiş kızmı?turşu murşu?
cnm senin ilk bebeğinmiydi
canım bebişimizi öğrenemedik henüz,haftasonu inşallah.ama ben her daim turşuyu çok severim o yüzden yanizemuszemus
kızlarrr 1030 oldukkkk :lepi: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :hooray:
canım bebişimizi öğrenemedik henüz,haftasonu inşallah.ama ben her daim turşuyu çok severim o yüzden yanizemuszemus
mügecan canım ne çok şey almışınız maşallah canım
iyi günlerde giysin,resimlerini eklersen bizede örnek olur
dilekçiğim yaşama gücü demek anlamı canım
ewet cnmm
benim ilk gebeliğim 8. haftada düştü aşırı kanamadan dolayı
ikinci gebeliğim 6. haftada düştü oda kanamadn dolayı
Allah ım bu bebişime ömür veriri inşşş bakalım 5. aya girdikk hayırlısıyla
ama bu sabah çok korktum yataktan kalkarken çok fena sancılandım nefesim kesildi nerdeyse, çokkorktum bişii olcak die Allah dan sonra hareketlerini hissettim de rahatladım şimdi fıkır fıkır oğluşumm :CüvCüv: sırnaşık şey
senin de ilk mi ?? opuyorumnanaktan
dirimcim teşekkür ederim. resimlerini bende eklemek istiyorum ama henüz 100 mesajım olmadığı için ekleyemiyorumgerekli mesaj sayısına ulaşır ulaşmaz resimleri buraya ekleyeceğim.
bende hiçbişey almadım canım daha biraz daha büyüsün diyorum ramazandan sonra başlarım yavvaş yavaşş..
gesmelere kaçıyomuşsunn ohh ne güzeell..eğlen bol bol..
seni görünce aklıma ıspanaklı börek geliyo yaaa:))
cnm ben ütüden nefret ederimmm en üşendiğim ev işi...izmirde gezersen bizim için de gez ha.eşim karşıyakalı benimde ama ben pek gitmek istemiom izmire kayınvalidem dolayısıyla:):1ninca:
güldencim kusura bakma bilmediğim için...üzüldümm geçmiş olsun canımm.inşallh bebişin sağlığıyla doğar.benimde ilk üç ay hep düşük tehlikem vardı çokk korkuyodum hep kasığım ağrıyorduuu seni anlıyorummm.hatta bazen halen daha aniden kasığıma kramp girio korkuyorumm.
benim de ilk bebek plansız oldu sürpriz yaptı bizeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?