2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yemekten sonra alış verişe gittik ve bebeğimize ciciler aldık

yarın akşam fotolarını çekip ekleyeceğim 7 parça aldık hepsi tam 50 tl tuttu 2 adet alttan çıtçıtlı atlet 3 adet kısa kollu yine altan çıtçıtlı bady 2 adette patikli alt aldık

güldencim ben geldimmmm:))allahtan bizim eşimle bilgisayarlar ayrıhihoyyyt

hoşgeldin cnmm ne güsell biz nöbetleşee boshayallersmile

bi buraya bakıorım bi face bakıorum canım bnyerimseniben

ben de bi buraya bakıyorum bide okey oynuyorumm sempatiksalakcinni

ben geldim uyku duş aldım uykum kaçtı kafamçokkarıştı

oohh zemuszemus rahatlamışsındır canımm serin serinn sıhhatler olsunn bebişin de rahatlamıştır
banyo yapmak onları da rahatlatıomuşş zemuszemus

okey mi maşallh cnm çok hamaratsınnn

sağolun kızlar rahatladım vallahi ohh

göbeğimi yıkadıkça sanki kendimi değilde bebeğimi yıkıyormuşum gibi geliyor çok hoşuma gidiyor bide bu akşam göbüşüm kocaman banyoda bir ara ayaklarımı göremedim eyvahedigeldismile

beklios resimleriii.bende 1 tane alttan çıtçıtlı aldım yeşil aldım artık cinsiyeti yarın bi belli olsun neler alcammm dahasempatiksalakcinni

hunny canım napim oturuyos kocişle sizlerle paylaştığımız alışveriş fikirlerini anlatıyordum sennapıyorsun uykuyamı yolladın sende kocişi:)

sırnaşık şeyewett yatsın uyusun bende rahatla yazayım burda size aklinialirimsmile sabah erken kalkıo 12 oldumu yatıo hemenn

ayy cnmm benimm opuyorumnanaktan
hemen ekle yarın bize de fikir olurrr
iyi günlerde giymek nasip olsun cnmm opuyorumnanaktan

oyyyy oyyyy

beklioruz cicilerinizi merakla

kızlar kocişko uyuklamaya başladı gitti yatmaya ben de gidem bariii yarın 10:30 da dr kontrolü azcık erken kalkcaz...öpüyorum hepinizi ve güzell bebişlerinizi iyi geceler:teytey:

sağolun teyzoşları
eşim bıraksa daha neler alacamda hala bir umut erkek olacak diyor pembe aldırmadı o ara bebek arabalarına bakıyordu bende nar çiçeği ve beyaz aldım bazısı düz bazısı çiçekli kalpli

ben daha kızıma bişey almadım hiçççç

ama anneannesi almış kış bebeği olcak ya dışarda giyilen robot gibi tulumların tavşanlısından çok şekerrrrr

okey mi maşallh cnm çok hamaratsınnn
ehüm ehümm sırnaşık şey ööleyimdir zemuszemus yok kıss can sıkıntısı işte takılıom ööle kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versinn :roflol: ayaklarını mı göremedinnn ay çok hoşsun cnmm
ahh ahhh benimde ne zaman o kadar olcak kiii boshayallersmile

belgüncüm ne mühendisisin çalışıyor musun bi yerde meraktan soruyorum bizim sülale mühendisss de bi ben öğretmen oldum herhal:)):dance:

gıda mühendisiyim canım :)çalışıyorum şu anda ama kendi işimi yapmıyorum çok ayrı bir sektörde çalışıyorum iletişim ve müşteri ilişkileri uzmanıyım:=))sen ne öğretmenisin

denizcim senin kesinleşmemişmiydi kız olduğu

valla bizim dr.muzda yüzde 80 kız dedi bizimkide aynı belki erkek olur dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…