- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.401
hunny canım napim oturuyos kocişle sizlerle paylaştığımız alışveriş fikirlerini anlatıyordum sennapıyorsun uykuyamı yolladın sende kocişi:)
yok canım hergece deil 3 haftada bir geceye gidiyo
bi ambalaj fabrikasında makina operatörü.
bu arada DENİZCİMkaç gündür sorıyım diyorum senin ismin tuğba mı
nerden çiktı diyceksin
bi profil foton vardı ya senin işte ben o fotoya çok yakıştırdım bu ismi
anladım cnm izmirde nerde oturuosunuz bak özledimmm şimdisositososito
güldencim ben geldimmmm:))allahtan bizim eşimle bilgisayarlar ayrıhihoyyyt
bi buraya bakıorım bi face bakıorum canım bnyerimseniben
ben geldim uyku duş aldım uykum kaçtı kafamçokkarıştı
kemalpaşadayız canım biz sende izmirlimisinkaydirigubbakcemile5
hoşgeldin cnmm ne güsell biz nöbetleşee boshayallersmile
ben de bi buraya bakıyorum bide okey oynuyorumm sempatiksalakcinni
oohh zemuszemus rahatlamışsındır canımm serin serinn sıhhatler olsunn bebişin de rahatlamıştır
banyo yapmak onları da rahatlatıomuşş zemuszemus
kızlar yemekten sonra alış verişe gittik ve bebeğimize ciciler aldık
yarın akşam fotolarını çekip ekleyeceğim 7 parça aldık hepsi tam 50 tl tuttu 2 adet alttan çıtçıtlı atlet 3 adet kısa kollu yine altan çıtçıtlı bady 2 adette patikli alt aldık
hunny canım napim oturuyos kocişle sizlerle paylaştığımız alışveriş fikirlerini anlatıyordum sennapıyorsun uykuyamı yolladın sende kocişi:)
yarın akşam fotolarını çekip ekleyeceğim 7 parça aldık hepsi tam 50 tl tuttu 2 adet alttan çıtçıtlı atlet 3 adet kısa kollu yine altan çıtçıtlı bady 2 adette patikli alt aldık
yok ben aydınlıyım cnm eşim izmirli bizde tatillerde bi izmir bi aydın napalımmm...ama alaşehirde yaşıyoruz.izmire fazla gitmek istemiyorum ben sevsemde kayıvalidem falan:1ninca:
alaşehir yakın buraya demi 2 saat falandır
aman aman bu kayınvalidelerdenkaydirigubbakcemile illallahhhhhhhh
ehüm ehümm sırnaşık şey ööleyimdir zemuszemus yok kıss can sıkıntısı işte takılıom ööle kaydirigubbakcemile2okey mi maşallh cnm çok hamaratsınnn
sağolun kızlar rahatladım vallahi ohh
göbeğimi yıkadıkça sanki kendimi değilde bebeğimi yıkıyormuşum gibi geliyor çok hoşuma gidiyor bide bu akşam göbüşüm kocaman banyoda bir ara ayaklarımı göremedim eyvahedigeldismile
belgüncüm ne mühendisisin çalışıyor musun bi yerde meraktan soruyorum bizim sülale mühendisss de bi ben öğretmen oldum herhal:)):dance:
sağolun teyzoşları
eşim bıraksa daha neler alacamda hala bir umut erkek olacak diyor pembe aldırmadı o ara bebek arabalarına bakıyordu bende nar çiçeği ve beyaz aldım bazısı düz bazısı çiçekli kalpli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?