- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.381
sağol canım ya ne bileyim işte.olumunekankayizsmile
profa gittim özel muayaenehanesiydi zaten onun.bebekler iyi ultrasonla baktı.rahim ağzına falan baktı herşey iyi.o da tahliller için tıp fakültesine yönlendirdi
fakültede iki farklı bölüme gittim karaciğer enzimlerim yüksek kaşıntının ssebebi bu gibi ama safra ile ilgili bir tahlil daha varmış onu da fakülte yapmıyormuş.dışarda yaptırcam sonucu alınca tekrar fakülteye ve prof.a götürcem.
benim tiroid tahlilleri normale dönmüş sadece bir tanesinde hafif düşüklük var.ben dedim ki bende nodül yok.ama doç.dr nodülle ilgisi yok dedi anlamadım ki ne ameliyatı.
iyotsuz tuz kullanmamı söyledi 2hafta sonra tekrar yapılcak tahliller nebileyim.
ALLAHIM hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.bu hamileliğim bi hayli sıkıntılı geçiyor buna bakarak kızım da bayağı rahattım.
ikiz olması da mı zorluyor ne anlamadım
CADIARZU
gel gel hoşgeldin cnmkaydirigubbakcemile3
sağol canım ya ne bileyim işte.olumunekankayizsmile
profa gittim özel muayaenehanesiydi zaten onun.bebekler iyi ultrasonla baktı.rahim ağzına falan baktı herşey iyi.o da tahliller için tıp fakültesine yönlendirdi
fakültede iki farklı bölüme gittim karaciğer enzimlerim yüksek kaşıntının ssebebi bu gibi ama safra ile ilgili bir tahlil daha varmış onu da fakülte yapmıyormuş.dışarda yaptırcam sonucu alınca tekrar fakülteye ve prof.a götürcem.
benim tiroid tahlilleri normale dönmüş sadece bir tanesinde hafif düşüklük var.ben dedim ki bende nodül yok.ama doç.dr nodülle ilgisi yok dedi anlamadım ki ne ameliyatı.
iyotsuz tuz kullanmamı söyledi 2hafta sonra tekrar yapılcak tahliller nebileyim.
ALLAHIM hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.bu hamileliğim bi hayli sıkıntılı geçiyor buna bakarak kızım da bayağı rahattım.
ikiz olması da mı zorluyor ne anlamadım
CADIARZU
canım dikkat et kendine ama yaa gerekiyorsa tutma oruç derim bebişini düşün
slm cnm nereye gittin sen:sm_cool:
mrblarrr
kedimi yeni topladım ancak gelebildim yaa
oruç çarptı beni valla
biara kendimi dağlara vurasım geldi
geçtim kendimdenn
siz nasılsınız????sempatiksalakcinni
canım dikkat et kendine ama yaa gerekiyorsa tutma oruç derim bebişini düşün
evet cnm bayağı kötüğ oldum iftardan sonra iftara kadar bişiyim yoktu
bide arefe günü tutarım allahn izniyle..seneye artık inş..
vuslatyaren çook geçmişler olsun cnmcm yaa
allah şifa versin inş.:Saruboceq:
mrblarrr
kedimi yeni topladım ancak gelebildim yaa
oruç çarptı beni valla
biara kendimi dağlara vurasım geldi
geçtim kendimdenn
siz nasılsınız????sempatiksalakcinni
belgun burcuu kıslar napıosunuss ??
bi buraya bakıorım bi face bakıorum canım bnyerimseniben
ben geldim uyku duş aldım uykum kaçtı kafamçokkarıştı
kızlar napıyorsunuz yatmadınız mı daha?:bbo:
ben geldim uyku duş aldım uykum kaçtı kafamçokkarıştı
valla anım bnm kociş gececi dün gece 4 te yattım tam şuanda henüz uykum yok bilmem artık ne zmn gelir
sorması ayıpp ne iş yapıo cnm?geceleri yalnız mı kalıon peki?sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?