2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kocişko uyuklamaya başladı gitti yatmaya ben de gidem bariii yarın 10:30 da dr kontrolü azcık erken kalkcaz...öpüyorum hepinizi ve güzell bebişlerinizi iyi geceler:teytey:

tmm cnmm iyi geceler inşş güsel haberlerle gelirsinn Allah gönlüne göre versinn opuyorumnanaktan :teytey:

ben daha kızıma bişey almadım hiçççç

ama anneannesi almış kış bebeği olcak ya dışarda giyilen robot gibi tulumların tavşanlısından çok şekerrrrr

ayy canım benimm opuyorumnanaktan en kısa zamanda senden de foto bekliyoruss :jeyyar:

ohh ne güzel ciciler alınıyor ben daha hiç bişi almadım bebişime kociş aldırmıyor henüz erken diyer annemde aldırmıyor daha..herkes engel oluyor bana:)))ben kendime yatırım yapıyorum bu aralar habire üzerime tunik badi :)))ekleyin cicilerin resimlerinide görelim bizdeee ahh ahhh...benim kızımada hediyeler geliyor allahtan çok şeker minicik ciciler gelmiş hep arkadaşlar sağolsun herkes bişi alıyor çeyiz hazır olur yakında:)))

tmm cnmm iyi geceler inşş güsel haberlerle gelirsinn Allah gönlüne göre versinn opuyorumnanaktan :teytey:

ayy canım benimm opuyorumnanaktan en kısa zamanda senden de foto bekliyoruss :jeyyar:

ya bn daha göbüşümü koycam bi öğreneyim nasıl konduğunu yarın yada öbürsü gün koyayım iksinide

evet ya baya bir eğilmem gerekti ben şimdiden böyleysem sonrasını düşünemiyorum bile
denizcim senin kesinleşmemişmiydi kız olduğu

valla bizim dr.muzda yüzde 80 kız dedi bizimkide aynı belki erkek olur dio

canım doktor kesin kız dedikten sonra ki muayenesinde birden erkek mi demiştim dedi yok dedim kız demiştiniz dedim pipi gördüm ama şimdi dedi ya kendi muayenizde kesin kız demiştiniz eşya alabilirsiniz dediniz dedim o zaman kızdır dedi ayakta duruyordu çekti sandalyeyi baya inceledi evet kız bu dedi ama az önce gösterdiği neydi acaba dedi baktı baktı bir şey bulamadı kaydirigubbakcemile3 eşimde yok diyor daha kesin değil baksana karıştırıp duruyor diyor yani hala umutlu

sizin bıcırık biraz oyun oynuokaydirigubbakcemile3

bizimkininde kafası aşağıdaydı bacaklarını açmıştı bişey grnmüodu dr kız bebek bu dedi bnmkide atladı hmn kesinmi dedi dr.da yüzde 80 diyelim dedi çünkü bazı erkek bebeklerin pipileri küçük olurmuş sonradan büyürmüş dedi

kızlar çitos yazmadı dimi ayy öğrendimi acaba cinsiyetiniii ???

evet ya yazmadı yarın yazar belki ayy öğrendimi acabaaa

iyi geceler canım ayy inş tepik yerim bende:))

selam kızlar bu saatte kimse olmazdı ama bugün uyuyamadı galiba kimse:)

selam cnm hoşgeldinn naber dünde bu saatte kalablaıkmış galiba bende bugün fırsatını bulunca bir girim dedim

bebisshhh hoşgeldin canımcım bende kocişe yemek hazırlıcam şimdi yiyip yatıcakmış beyim :)çıkmam gerekiyor yarın görüşürüz allah izin verirse..iyi geceler tatlım kendine ve bebişe ii bak..

ay nolcak benim bu halim:))) gündüz öğlene kadar uyuyorum sonra gece uyuyamıyorum.. yarında tam aksi 8de kalkmam gerek offfffff.....şimdi bi sigara yakmak vardı ama tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…