- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.421
evet cnm 2 saat ama kayınvalidem yüzünden izmirden soğudum valla
kızlar kocişko uyuklamaya başladı gitti yatmaya ben de gidem bariii yarın 10:30 da dr kontrolü azcık erken kalkcaz...öpüyorum hepinizi ve güzell bebişlerinizi iyi geceler:teytey:
ben daha kızıma bişey almadım hiçççç
ama anneannesi almış kış bebeği olcak ya dışarda giyilen robot gibi tulumların tavşanlısından çok şekerrrrr
tmm cnmm iyi geceler inşş güsel haberlerle gelirsinn Allah gönlüne göre versinn opuyorumnanaktan :teytey:
ayy canım benimm opuyorumnanaktan en kısa zamanda senden de foto bekliyoruss :jeyyar:
kızlar kocişko uyuklamaya başladı gitti yatmaya ben de gidem bariii yarın 10:30 da dr kontrolü azcık erken kalkcaz...öpüyorum hepinizi ve güzell bebişlerinizi iyi geceler:teytey:
evet ya baya bir eğilmem gerekti ben şimdiden böyleysem sonrasını düşünemiyorum bileehüm ehümm sırnaşık şey ööleyimdir zemuszemus yok kıss can sıkıntısı işte takılıom ööle kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versinn :roflol: ayaklarını mı göremedinnn ay çok hoşsun cnmm
ahh ahhh benimde ne zaman o kadar olcak kiii boshayallersmile
denizcim senin kesinleşmemişmiydi kız olduğu
valla bizim dr.muzda yüzde 80 kız dedi bizimkide aynı belki erkek olur dio
kızlar çitos yazmadı dimi ayy öğrendimi acaba cinsiyetiniii ???
evet ya baya bir eğilmem gerekti ben şimdiden böyleysem sonrasını düşünemiyorum bile
canım doktor kesin kız dedikten sonra ki muayenesinde birden erkek mi demiştim dedi yok dedim kız demiştiniz dedim pipi gördüm ama şimdi dedi ya kendi muayenizde kesin kız demiştiniz eşya alabilirsiniz dediniz dedim o zaman kızdır dedi ayakta duruyordu çekti sandalyeyi baya inceledi evet kız bu dedi ama az önce gösterdiği neydi acaba dedi baktı baktı bir şey bulamadı kaydirigubbakcemile3 eşimde yok diyor daha kesin değil baksana karıştırıp duruyor diyor yani hala umutlu
işten sonra gideceğini söylemişti evde girmiyor sanırım sabah yazar işi yoğun olmazsa
bende yatayım kızlar saat 1 e geliyor malum sabah işe gideceğim hepinize iyi geceler ve bol tepik yemeler inşallah öpüyorummm
kızlar çitos yazmadı dimi ayy öğrendimi acaba cinsiyetiniii ???
işten sonra gideceğini söylemişti evde girmiyor sanırım sabah yazar işi yoğun olmazsa
bende yatayım kızlar saat 1 e geliyor malum sabah işe gideceğim hepinize iyi geceler ve bol tepik yemeler inşallah öpüyorummm
selam kızlar bu saatte kimse olmazdı ama bugün uyuyamadı galiba kimse:)
ben işlerimi halldeip geldim
bütün tatlılar gitmiiiişşş
hu huuuu ben geri geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?