- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.361
bizim burda top patladı oruçluların orucunu allah kabul etsin bende tutmak istiyorum ne ailem ne eşim izin vermiyor..denicem ama dayanabilirim inşallhh
bende yidimmm cokacimcoook
ama çok su içiyorum ve karnım sanki acıkıo :1shok: neden bööle oluo
yarım saat oldu daha yiyelii
sizde de oluyomu yoksa ben mi anormalimm sempatiksalakcinni
benim de arada yanma oluo onun için doktorum gaviscon verdi iyi gelio naneli gibi ferahlatıo delikafadulden
canım belki insan dayanmasına dayanır ama bebek için çok sakıncalı diyolarra.s ama yine de sen bilirsinn
hem dinimizde bi zorlama getirmemiş ben sonra telafi ederim die düşünüyorumm ama çocuk için telafisi olmass a.s
canım geçen gün haberlerde gstermiş bnmde annem izlemiş
hamile bi kadın denemiş 4-5 saat boyunca bişey yemeyip içmemiş kadın ultrasona giriyo bebek hiç kıpırdamıomuş kıyamam elini yüzüne koyup kapatmış,sonra kadın dondurma yemiş galiba sonra tekrar bakıolar kıpırdamaya oynamaya başlamış yani onlar bizden daha çok etkileniolarmış.
vuslatcım burdasın ama sesin çıkmıo nasılsın iyimisinn opuyorumnanaktan
sağol canım geçmişi okumakla meşguldüm 32sf falan okudum 1000e geldim ama yeter gayrı şincilik.
o ne anammmm kitap gibi yazmışsınız maşallah oku oku bitmedisırnaşık şey
3gündür dr işleriyle uğraşıyorum henüz sonuç elde edemedim.
kaşıntıdan ölüyorum özellikle akşam ve gece sahura kadar kaşın kaşınkafamçokkarıştı
davulcuyla konuşsam da bari onunla gezsem diyorum en azından hem yürüyüş hem de bahşiş toplarız beraberlülülülülülü
şaka bi yana ama artık bu kaşıntıdan kurtulmak istiyorum.RABBİM kimseye yaşatmasın çok zor.
bu arada hunnycim 2aydır propycil kullanıyodum dr bana bıraktırdı ve iyotsuz kullan dedi 2hafta sonra tekrar kontrole gitcem dua et yükselmesin dedi.yoksa 24-26.haftalarda ameliyat gerekebilir dedi. korktum açıkçası:uhm:
bilmiyorum yaaa canım çok sıkkın kaşıntdıkça sinirleniyorum ve bazen ağlıyorumsenağlama
loliss canım valla ben de senin bu fotonu gördükçe ünivesitede bir arkadaşım vardı aynı ona benzetiyorum yaaopuyorumnanaktan
sağol canım ya ne bileyim işte.olumunekankayizsmilesorma canım bugün herkesin dili düştü kaydirigubbakcemile3 çok konuştukk
canım yaa prof a gidicem diodunn noldu ilaç filan vermedi mi ?? bilmiyorumkismile ayy sen ööle dedikçe sanki bende kaşınıyorumm kafamçokkarıştı çok zor canım yaa inş Allah ım en kısa zamanda çaresini de verir yerimseniben
canım bende haftaya gidicem kontrole bakalım sonuç ne çıkıcak belki bıraktırırm demişti belki bana da bıraktırır
nası yani düşmesse ameliyat mıııı :1shok: benide ameliyat edermi acabaa eyvahedigeldismile
sakın canım üzülme bak bebişler çok çabuk etkilenio pozitif düşünmeye çalış Allah dermansız dert vermezmiş seninde bulunucak tabiki bi ilacı hem bak bebişin sağlıklı şükür et Allah ım onların acılarını göstermesinn olumunekankayizsmile sakın üzülme hele ağladım die duymayayım bidahaa :mymeka:lmaz: canım en büyük desteği sen verebilirsin kendine aşıcam bunları geçicek de sürekli pozitif düşün yerimseniben bak bizde yanındayız olumunekankayizsmile her zaman destek veririss opuyorumnanaktan
vuslatyarencim çok geçmiş olsun,inşallah yakında kurtulursun.
sağol canım ya ne bileyim işte.olumunekankayizsmile
profa gittim özel muayaenehanesiydi zaten onun.bebekler iyi ultrasonla baktı.rahim ağzına falan baktı herşey iyi.o da tahliller için tıp fakültesine yönlendirdi
fakültede iki farklı bölüme gittim karaciğer enzimlerim yüksek kaşıntının ssebebi bu gibi ama safra ile ilgili bir tahlil daha varmış onu da fakülte yapmıyormuş.dışarda yaptırcam sonucu alınca tekrar fakülteye ve prof.a götürcem.
benim tiroid tahlilleri normale dönmüş sadece bir tanesinde hafif düşüklük var.ben dedim ki bende nodül yok.ama doç.dr nodülle ilgisi yok dedi anlamadım ki ne ameliyatı.
iyotsuz tuz kullanmamı söyledi 2hafta sonra tekrar yapılcak tahliller nebileyim.
ALLAHIM hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.bu hamileliğim bi hayli sıkıntılı geçiyor buna bakarak kızım da bayağı rahattım.
ikiz olması da mı zorluyor ne anlamadım
CADIARZU
sağol canım geçmişi okumakla meşguldüm 32sf falan okudum 1000e geldim ama yeter gayrı şincilik.
o ne anammmm kitap gibi yazmışsınız maşallah oku oku bitmedisırnaşık şey
3gündür dr işleriyle uğraşıyorum henüz sonuç elde edemedim.
kaşıntıdan ölüyorum özellikle akşam ve gece sahura kadar kaşın kaşınkafamçokkarıştı
davulcuyla konuşsam da bari onunla gezsem diyorum en azından hem yürüyüş hem de bahşiş toplarız beraberlülülülülülü
şaka bi yana ama artık bu kaşıntıdan kurtulmak istiyorum.RABBİM kimseye yaşatmasın çok zor.
bu arada hunnycim 2aydır propycil kullanıyodum dr bana bıraktırdı ve iyotsuz kullan dedi 2hafta sonra tekrar kontrole gitcem dua et yükselmesin dedi.yoksa 24-26.haftalarda ameliyat gerekebilir dedi. korktum açıkçası:uhm:
bilmiyorum yaaa canım çok sıkkın kaşıntdıkça sinirleniyorum ve bazen ağlıyorumsenağlama
hu huuuu huuuuuuuuuu zemuszemus
kimsecikler yokk :gitme:
slmm kıslarrrrrrr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?