2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet burcum san dedim prifilinde gezdin birilernn heralde :))

sibushcum bnmde ilk hamiş kaldıımda iki hafta falan oldu öldüm korkumdan ama sonra geçti
çok ayakta kalmak ve kabızlık çok neden oluo buna dikkat et
cerraha gitmek zorunda kalma cnm

burdayım beeennn... galiba bende basur oluştu onu araştırıyodum... sizde oldumu böyle bişe???
bnde şuan için yok böyle bişeyy

yok tatlım bakmadımda bn onlıne msj bölümünden takip ediyorum ondan sayfada grnmüom bazen sayfayı yenilemek zor gelioda o daha kolay oluo

kabız olmuyorum çok su içiyorum.. bugün ilk defa farkettim... korktum yaaa... bide acayip acayip resimler koymuşlar gece gece ufff... yarın doktorumu arayım ben içim rahat etsin.. belki bi krem bişe verir

öff baştan söleseydin bakma derdeim
meraketme ilk belirtide hemen var yada hep olacaka anlamına gelmior
ayakta çok kalma beslenmene dikkat et geçer
doktorun muhtemelen krem yazmaz canm da genel cerraha yönlendirir
şimdiden geçmiş olsun

bu arada cevaplar geç çıkıo

bu internet hem iyi hem kötü :) inşallah ilerlemez.. dikkat edeyim biraz daha bide bunla ugrasmıyayım sonra:sinifsinif:

banada cevaplar cok gec gozukuyooo

kızlar ben cıkayım uyumaya çalısayım erken kalkmam gerek dünya kadar işim var yarın... ikinizide öptüm kuzucuklara dikkat edin... bebish oğlusunuda öp benim için iyi gecelerr..

kızlar ben cıkayım uyumaya çalısayım erken kalkmam gerek dünya kadar işim var yarın... ikinizide öptüm kuzucuklara dikkat edin... bebish oğlusunuda öp benim için iyi gecelerr..

tamm canmcm yat sen hadi allah rahatlık versin
rüyanda meleğini gör inş.
öperim tabi:))fırsatın olursa ösletme kendini
bekleris bak
yokluun belli oldu bi günde:)
iigeceler cnm aeol:)a.s.

burcu meraktan bakar şimdi böögghh diye gelir:)))))))

izmirde bayrama kadar kalırım muhtemelen.. ama fırsat buldukca gırerım yoksa çokkk özlerimmmm

iyi geceler tatlımm

ben yarım saat daha buralardayım
bi burdayım bi facemdeyim
başka eğlence mi var bana:))
hadi yat sen
öslices seni desene
daa bayrama üç hafta var:))
neyse geldiinde giderriz hasret

burcu bakma dedik sana dinlemedin
gece gece bakmış kadar oldum yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…