- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.501
prensesim bi doğsundaaa varsın 10 sene olsunn:lepi:
tatlımm yaa bnde çıkayım artık 3 ü geçio artık saat
öpüyorum senii, minişini ve oğluşunu
iigecelerrrrrrropuyorumnanaktan
cnm bnde ufak ufak çıkıorum
çay falan koyucam
sende yat uyu dinlen artık
yarın görüşürüz heralde
aynı anda demişizzolumunekankayizsmile
Bugün en erkenci benim heralde gerçi siz gece kaynatmaktan uyuyamamissiniz hiç:)Nasıl dayaniyiosunuz anlamıyorum ben saat 11 de uyuklamaya başlıyorum kocamın kucağında sonra da nasıl yatağa gectigimi bile hatirlayamiyorum
Çok heyecanlıyım bugün kızımızı gorucez bakalım nasılmış minik kelebeğim:))
Günaydın kizlarrrrrrr
günaydın kızlar.
bugün çok mutluyum.gece yatağa yatınca ilk defa bebeğimi hissettim.eşim elini göbeğime koydu 2 defada eşimin elini tekmeledi.gülmekten bir hal olduk.Rabbime şükürler olsun.hep canım sıkılıyordu herkes hissetti bir ben kaldım diye demekki vakti zamanı varmış.ayy çok güzel bir duygu.erkenden kalktımki kahvaltımı yapayım tekrar uzanayım bakalım yine hissedecekmiyimopuyorumnanaktan
Rabbim bu duyguyu herkese tattırsın muhteşem birşey.şimdi tam anlamıyla hamile olduğuma inanıyorum:dance:
günaydın kızlar,
ne kadar yazışmışsınız akşam valla bravo bende uyuya kalıyorum hemencik
ya sizler ne yaptınız dün öğleden sonra okumayı bıraktım 50 sayfa olmuş nasıl bitircem şimdi sempatiksalakcinni
günaydın kızlar.
bugün çok mutluyum.gece yatağa yatınca ilk defa bebeğimi hissettim.eşim elini göbeğime koydu 2 defada eşimin elini tekmeledi.gülmekten bir hal olduk.Rabbime şükürler olsun.hep canım sıkılıyordu herkes hissetti bir ben kaldım diye demekki vakti zamanı varmış.ayy çok güzel bir duygu.erkenden kalktımki kahvaltımı yapayım tekrar uzanayım bakalım yine hissedecekmiyimopuyorumnanaktan
Rabbim bu duyguyu herkese tattırsın muhteşem birşey.şimdi tam anlamıyla hamile olduğuma inanıyorum:dance:
Herkese günaydıııınnnnn kızlar :)
cancer68'cim ne güzel bugün bebişini göreceksin, doya doya seyret :)
manolya83'cım senin adına çok sevindim. bende bebişimi tam anlamıyla hissedeceğim anı sabırsılıkla bekliyorum :))
Evet canim gercekten çok güzel bi duygu ben de onceden gaz falanmi acaba diyodum ama bı kaç gündür çok belirgin.Sürekli elim karnım da yüzümde mutlu bı tebessüm oluyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?