2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün en erkenci benim heralde gerçi siz gece kaynatmaktan uyuyamamissiniz hiç:)Nasıl dayaniyiosunuz anlamıyorum ben saat 11 de uyuklamaya başlıyorum kocamın kucağında sonra da nasıl yatağa gectigimi bile hatirlayamiyorum

Çok heyecanlıyım bugün kızımızı gorucez bakalım nasılmış minik kelebeğim:))

günaydın kızlar.
bugün çok mutluyum.gece yatağa yatınca ilk defa bebeğimi hissettim.eşim elini göbeğime koydu 2 defada eşimin elini tekmeledi.gülmekten bir hal olduk.Rabbime şükürler olsun.hep canım sıkılıyordu herkes hissetti bir ben kaldım diye demekki vakti zamanı varmış.ayy çok güzel bir duygu.erkenden kalktımki kahvaltımı yapayım tekrar uzanayım bakalım yine hissedecekmiyimopuyorumnanaktan
Rabbim bu duyguyu herkese tattırsın muhteşem birşey.şimdi tam anlamıyla hamile olduğuma inanıyorum:dance:

günaydın cnm.yalnız değilsin merak etme bende varımyerimseniben
güzel haberlerle gel inşaallah doya doya izle minik kelebeğini.:1hug:

günaydın kızlarrr hihoyyyt hihoyyyt

Günaydın kizlarrrrrrr

günaydın cnmm

ayy hadi gözünaydın cnmmmopuyorumnanaktan çok güsel bi duygu yaaa bende şimdi her sabah kalkınca ilk onun tepiklerini duyuyorum ondan sonra kalkıyorumm opuyorumnanaktan

Herkese günaydıııınnnnn kızlar :)

cancer68'cim ne güzel bugün bebişini göreceksin, doya doya seyret :)

manolya83'cım senin adına çok sevindim. bende bebişimi tam anlamıyla hissedeceğim anı sabırsılıkla bekliyorum :))

Evet canim gercekten çok güzel bi duygu ben de onceden gaz falanmi acaba diyodum ama bı kaç gündür çok belirgin.Sürekli elim karnım da yüzümde mutlu bı tebessüm oluyo:))

cnm teşekkür ederim ama tam tersi olacak.
manolya bebişini görecek ben ise yeni bebeğimi hissetmeye başladım

Evet canim gercekten çok güzel bi duygu ben de onceden gaz falanmi acaba diyodum ama bı kaç gündür çok belirgin.Sürekli elim karnım da yüzümde mutlu bı tebessüm oluyo:))

aynen cnm.akşamdan beri okadar heyecanlıyımki resmen nefesimi tutuyorum net hissedeyim diye.
ben baya geç hissettim 20+3 günlüğüm daha yeni hissediyorum.kaydirigubbakcemile5

herkese günaydınlarrrrrrr
işe gitmeden damladım haber veriyim diye sıkı durun geliyorrrdelikafadulden
oğluşumuz olucakkkkkk nazlı oğluşşşgamyoncuiremsu nihayet öğrendik günlerden sonra yine inat etti ama zafer benim
öğrenmeden kalkmıycam dedim derin derin nefes aldım kalktım dolaştım tekrar baktı dktr bir boşlukta gördük pipisini nihayet :sm_cool:neyse ayrıntılı sonra konuşuruz ben işe gidiyom ordan bakarım hepicinizi öptük teyzoşlarrr:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…