2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla bnde aynıyım bi face bi bura bide doktorları izliom şimdi başka türlü zmn geçmio çünkü

yavaş yavaş uykum geldi
ama uyursam hayatta hiç bi kuvvet beni uyandıramaz bir saat sonra:)
eşimede kıyamıorum azcık uyusun die
kalkınca ders çalışcak,az daha uyusun die..

facede yokki kimse gitmiş herkes
hacıyatmaz gbiyimn yeminle yaa
uyku düzenim falan bişiy kalmadı valaCADIARZU

yaa bnde bnmki böle gececi olunca böle oluorum gece oturuom sabahta kocişle beraber yatıorum öğleden sonraya kadar. ama saat 3 olsunda kalkyım artık

gece gece uyuyamayınca bütün ayların annelerini gezeyim dedim bende kasım annesiyim inşallah pek aktif değilim ama sürekli okur takip ederim herkesi:))

bnde öle eşim nöbetten çıktıında kendim uyanmış olursam uyutmuorum adamı yok acıktık yok kalk yok kahvaltı yapalım yok ekmek kalmamış:))
o nöbetteyken oğlumla oturduk mu ertesi günü aile boyu yatos öğlene kadar
bebişinide aıştır o da öle olur bak:))
bnm eşim yatıo da hem oğlumun uykusu yok hem işte sahur ya ondan yatmıorum
geldi uykum aslında

gece gece uyuyamayınca bütün ayların annelerini gezeyim dedim bende kasım annesiyim inşallah pek aktif değilim ama sürekli okur takip ederim herkesi:))

hoşgeldin sefa geldin cnm
tabi tek hacıyatmaz biz miyiz:))
çok ii yaptın bak tanışmış olduk:))
senn şafak azalmış yine biz daha anca yarılıos yolu
nası geçio hamişlik
bebeğin ne cinsiyeti
anlatsana biraz:)):içelim:

evet yolu çok şükür yarıladım tabi korkularda başladı doğumla ilgili allah yardımcımız olsun hepimizin kızım olacak inşallah burası çok sıcak onun dışında hamileliğim çok güzel geçiyo bütün testlerimi yaptırdım bir şeker yüklemesi kaldı oda çarşamba onuda hayırlısıyla atlatırsam daha güzel olacak guclubacismile 24 yaşındayım 5 ıllık evliyim sizler

evet burcucum uyanık yaaa
aile boyu hacıyatmaz)))
yatırdım çıktı geldi arkamdan :))

güldrm inşallah son testinde güsel çıkar
allah evladını sağlıklı salih evlatlardan etsin inş.
korkma doğumdan
allahn izniyle bikaç saatlik şey
bebeği görünce hayat yeni başlıo zaten
miladı oluo insanın :))

bnde 22 yaşındayım 2,5 senelik evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…