2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım bizimde erkekti ve bacaklarını kasmıştı oda nazlıydı doktor baya uğraşmıştı

bende bebeğimi hissedebiliyorum acaba gerçekten bebekmi böle bir karıncalanma içimde sanki karınca dolaşıyormuş gibi acaba bebekmidir yemek yediğim ve tatlı yediğim zamanlar özellikle çok hissediyorum

canım maşallah
ne güzel bi duygudur kimbilir bende daha hissetmeye başlamadım

günaydın kızlar,

ne kadar yazışmışsınız akşam valla bravo bende uyuya kalıyorum hemencik
canım günaydın a.s.

canım günaydın,
bende saat 10 oldu mu uyuklamaya başlıyorum fisfisfis

canım günaydın kaydirigubbakcemile5

canım sanada günaydın a.s.

:teytey:
hihhiih ben demiştim bide erkek oluyormuş diye sempatiksalakcinni
kız kız dedik oğlan oldu
canım çok sevindim adına alkisalkisalkis
gözün aydın

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: ayyy canım inan çok sevindim ben demiştimmm :jeyyar: bak gösterdi pipisiniii hihoyyyt ayy benim oğluşuma arkadaş geliooo :sm_cool: :sm_cool: ayy tekrardan tebrik ederim cnmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis oh beee rahatladım vallaa :lepi: olumunekankayizsmile
neyse canım yine kaynatırıss tekrardan hayırlı olsunn opuyorumnanaktan :teytey: :teytey:
kolay gelsin cnmm görüşürüssss
sabahdan beri bu haberi bekliodumm :sm_cool: delikafadulden

Herkese günaydiiiiiiiiiiiinbayanssulusmile

Cancercim senin adina cok sevindim zemuszemus ben ise cok hafif hisseder gibi oluyorum ama öyle tam belirgin degil canim

Manolyacim umarim güzel haberlerle gelirsin ...

Citoscum gözün aydin canim oglun oluyormus, Allah kucagina almayi da nasip eder insallah ... zemuszemus

Su cinsiyeti birde ben ögrene bilsem ya kizlar deli olucam artik .. delikafadulden

günaydın güzel annelerrr

canım bizim dünürlük devam ediyor yani kaydirigubbakcemile3 gözün aydın iyi bak damadıma

gözün aydın cnm.bizim oğlanlar çoğunluğu ele geçirdi yeniden.yakında gelin kavgası yaparız
bende bebeğimi hissedebiliyorum acaba gerçekten bebekmi böle bir karıncalanma içimde sanki karınca dolaşıyormuş gibi acaba bebekmidir yemek yediğim ve tatlı yediğim zamanlar özellikle çok hissediyorum

cnm benimki karıncalanma şeklinde değil resmen tekmeledi.hatta ben mi yanılıyorum diye eşimde elini koydu karnıma 2 defada onun elini tekmeledi.
söylediğin şey mantıklı aslında yemek yediğin zaman hissediyorsan büyük ihtimal bebişindir.takla atıyorlar keratalar içerdekaydirigubbakcemile3

kızlar benimde 3 lü testim iyi çıktı :1rolleyes:
eylülde 2 kere organ taramasına girecekmişim a.s

gözün aydın canım seninde benimde 2 eylülde organ taraması sabırsızlıkla bekliyorum kızımı özledim evdeki cd yi açıp açıp izliyoz babasıyla ama şimdi daha da büyümüştür kelebeğim

gözün aydın cnm.dirim'cim inanılmaz güzel bir duygu bebeğinin hareketlerini hissetmek.dedim ya ben şimdi hamile olduğuma inanıyorum.:CüvCüv:

saol tatlım.ben önceleri hissedemiyordum hah hareket etti diyebileceğim bir belirti yoktu.ama akşam çokk belirgin hissettim.:asigim:

gözün aydin canim ... bayanssulusmile

ayy inşş canım sende en kısa zamanda öğrenirsinn opuyorumnanaktan ya siz öğrenmedikçe ben meraklanıyorumm delikafadulden Allah ım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşş
aslında cinsiyet önemli değil ama insan merak edio işte boshayallersmile

teşekkürler canım.bizimde ilk tarama 7 eylülde
bide bizim cd miz olsaydı,maşallah canım
canım bende pek hissetmediğim için daha hamile gibi hissetmiyorum kendimi:)
maşallah

Herkese kocaman günaydınnnnnnnn zemuszemus

hadi bakalım git gel hayırlısıyla gör kızını canım

ayy negüzellll çok sevindim adına hadi gözün aydın cancercim herkes hissetti bir ben hissedemedim diyen bende varım bakk inş en kısa zmaanda hissederim bende ayy ne güzle bir duygudurrr:))

günaydınnn canımm hadi gözün aydınnn ayyyy oğlun olacak demekk heheheh herkes kız dedi erkek çıktı aslan parçasııı hihoyyyt :teytey: ayyy nasıl sevindim anlatamamm iiki gitmişsin bak hihoyyyt ohhh be dünya varmış ben bile rahatladım:))))))

çok güzel cnm hadi gözün aydın sevindim 3lü testin ii çıkmasına..ayyy benimde aminosentez olalı 11 gün oldu sonucu almama kaldı 17-20 gün...

hangi çatlak kremlerini kullanıyorsunuz doktormu önerdi henüz bende çatlak olmadı bu ay alıcam ama
canım çatlak olmadan kullanmaya başlaman gerekiyor
ben johnson's bebek yağını kullanıyorum.
doktor önerdi,
ayrıca çatlak kremi olarakta mustela ile liearac ı öneriyorlar

günaydınlar hepinizea.s.
uykusuz bir gecenin sabahında yine buralardayım.şimdi sağlık ocağına gidip gelcez kızımla.
hunny,bskozberk,belgun,buurcuum,bebish22 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim canlarımolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
dirim gözünaydın canım.
ALLAHIM hiç kimseye bu kaşıntı problemini yaşatmasın,bana ve benim gibi olanlara da şifa versin.:Saruboceq:

çok teşekkür ederim belgüncüm.inan muhteşem birşey umarım sende en kısa zamanda hissedersin.sen henüz 18.haftanın içindesin ben 20.haftamdayım yeni hissettim.umarım sen benim kadar geç hissetmezsin.
ben hep sağlıklı olsunda hissetmesemde olur diyordum ama biryandan da içim gidiyordu burda anlatıldıkça.:kedi:

belguncuğum günaydın canım
teşekkürler
inşallah seninde amniyosentezin sonucu güzel çıkar canım
güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…