- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.521
herkese günaydınlarrrrrrr
işe gitmeden damladım haber veriyim diye sıkı durun geliyorrrdelikafadulden
oğluşumuz olucakkkkkk nazlı oğluşşşgamyoncuiremsu nihayet öğrendik günlerden sonra yine inat etti ama zafer benim
öğrenmeden kalkmıycam dedim derin derin nefes aldım kalktım dolaştım tekrar baktı dktr bir boşlukta gördük pipisini nihayet :sm_cool:neyse ayrıntılı sonra konuşuruz ben işe gidiyom ordan bakarım hepicinizi öptük teyzoşlarrr:dance:
canım maşallahgünaydın kızlar.
bugün çok mutluyum.gece yatağa yatınca ilk defa bebeğimi hissettim.eşim elini göbeğime koydu 2 defada eşimin elini tekmeledi.gülmekten bir hal olduk.Rabbime şükürler olsun.hep canım sıkılıyordu herkes hissetti bir ben kaldım diye demekki vakti zamanı varmış.ayy çok güzel bir duygu.erkenden kalktımki kahvaltımı yapayım tekrar uzanayım bakalım yine hissedecekmiyimopuyorumnanaktan
Rabbim bu duyguyu herkese tattırsın muhteşem birşey.şimdi tam anlamıyla hamile olduğuma inanıyorum:dance:
canım günaydın a.s.günaydın kızlar,
ne kadar yazışmışsınız akşam valla bravo bende uyuya kalıyorum hemencik
canım günaydın,Bugün en erkenci benim heralde gerçi siz gece kaynatmaktan uyuyamamissiniz hiç:)Nasıl dayaniyiosunuz anlamıyorum ben saat 11 de uyuklamaya başlıyorum kocamın kucağında sonra da nasıl yatağa gectigimi bile hatirlayamiyorum
Çok heyecanlıyım bugün kızımızı gorucez bakalım nasılmış minik kelebeğim:))
canım günaydın kaydirigubbakcemile5günaydın kızlarrr hihoyyyt hihoyyyt
günaydın cnmm
ayy hadi gözünaydın cnmmmopuyorumnanaktan çok güsel bi duygu yaaa bende şimdi her sabah kalkınca ilk onun tepiklerini duyuyorum ondan sonra kalkıyorumm opuyorumnanaktan
canım sanada günaydın a.s.Herkese günaydıııınnnnn kızlar :)
cancer68'cim ne güzel bugün bebişini göreceksin, doya doya seyret :)
manolya83'cım senin adına çok sevindim. bende bebişimi tam anlamıyla hissedeceğim anı sabırsılıkla bekliyorum :))
:teytey:herkese günaydınlarrrrrrr
oğluşumuz olucakkkkkk nazlı oğluşşşgamyoncuiremsu nihayet öğrendik günlerden sonra yine inat etti ama zafer benim
öğrenmeden kalkmıycam dedim derin derin nefes aldım kalktım dolaştım tekrar baktı dktr bir boşlukta gördük pipisini nihayet :sm_cool:neyse ayrıntılı sonra konuşuruz ben işe gidiyom ordan bakarım hepicinizi öptük teyzoşlarrr:dance:
canım bizim dünürlük devam ediyor yani kaydirigubbakcemile3 gözün aydın iyi bak damadımaherkese günaydınlarrrrrrr
bende bebeğimi hissedebiliyorum acaba gerçekten bebekmi böle bir karıncalanma içimde sanki karınca dolaşıyormuş gibi acaba bebekmidir yemek yediğim ve tatlı yediğim zamanlar özellikle çok hissediyorum
kızlar benimde 3 lü testim iyi çıktı :1rolleyes:
eylülde 2 kere organ taramasına girecekmişim a.s
gözün aydın cnm.dirim'cim inanılmaz güzel bir duygu bebeğinin hareketlerini hissetmek.dedim ya ben şimdi hamile olduğuma inanıyorum.:CüvCüv:kızlar benimde 3 lü testim iyi çıktı :1rolleyes:
Herkese günaydiiiiiiiiiiiinbayanssulusmile
Cancercim senin adina cok sevindim zemuszemus ben ise cok hafif hisseder gibi oluyorum ama öyle tam belirgin degil canim
Manolyacim umarim güzel haberlerle gelirsin ...
Citoscum gözün aydin canim oglun oluyormus, Allah kucagina almayi da nasip eder insallah ... zemuszemus
Su cinsiyeti birde ben ögrene bilsem ya kizlar deli olucam artik .. delikafadulden
günaydın güzel annelerrr
günaydin canim ...zemuszemus
Kizlar ilk bebisleri olanlar belki bilirler ama belki bilmeyenler vardir,
cünkü ben bilmiyordum ilk bebisimde ve sonradan fark ettim ..
göbislerinizi yaglarken sirf göbek bölümünü degilde mesele kalcalarinizi ve bacaklarinizi da yaglayin orda bile catlamalar oluyor, o an anlasilmiyor ama sonradan yani dogumdan sonra catlakliklar belli oluyor ... benden söylemesi caniiiiiimmmolumunekankayizsmile
gözün aydin canim ... bayanssulusmile
günaydın güzel annelerrr
göbislerinizi yaglarken sirf göbek bölümünü degilde mesele kalcalarinizi ve bacaklarinizi da yaglayin orda bile catlamalar oluyor, o an anlasilmiyor ama sonradan yani dogumdan sonra catlakliklar belli oluyor ... benden söylemesi caniiiiiimmmolumunekankayizsmile
tavsiyen için teşekkürler.ben çatlaklar için bebe yağı kullanıyorum.banyodan çıkarken vücudum nemliyken heryere sürüyorum sonrada hafif duruluyorum.:kedi:
Herkese günaydiiiiiiiiiiiinbayanssulusmile
Cancercim senin adina cok sevindim zemuszemus ben ise cok hafif hisseder gibi oluyorum ama öyle tam belirgin degil canim
Manolyacim umarim güzel haberlerle gelirsin ...
Citoscum gözün aydin canim oglun oluyormus, Allah kucagina almayi da nasip eder insallah ... zemuszemus
Su cinsiyeti birde ben ögrene bilsem ya kizlar deli olucam artik .. delikafadulden
teşekkürler canım.bizimde ilk tarama 7 eylüldegözün aydın canım seninde benimde 2 eylülde organ taraması sabırsızlıkla bekliyorum kızımı özledim evdeki cd yi açıp açıp izliyoz babasıyla ama şimdi daha da büyümüştür kelebeğim
canım bende pek hissetmediğim için daha hamile gibi hissetmiyorum kendimi:)gözün aydın cnm.dirim'cim inanılmaz güzel bir duygu bebeğinin hareketlerini hissetmek.dedim ya ben şimdi hamile olduğuma inanıyorum.:CüvCüv:
saol tatlım.ben önceleri hissedemiyordum hah hareket etti diyebileceğim bir belirti yoktu.ama akşam çokk belirgin hissettim.:asigim:
gözün aydin canim ... bayanssulusmile
canım bende göbeğe,bacaklara sırtıma felan sürüyorumgünaydın güzel annelerrr
göğüslerede sürmek lazımmış ayrıca
kimi hamilenin kolları da çatlıyormuş
biz en iyisi heryeti yağlıyalım
Bugün en erkenci benim heralde gerçi siz gece kaynatmaktan uyuyamamissiniz hiç:)Nasıl dayaniyiosunuz anlamıyorum ben saat 11 de uyuklamaya başlıyorum kocamın kucağında sonra da nasıl yatağa gectigimi bile hatirlayamiyorum
Çok heyecanlıyım bugün kızımızı gorucez bakalım nasılmış minik kelebeğim:))
günaydın kızlar.
bugün çok mutluyum.gece yatağa yatınca ilk defa bebeğimi hissettim.eşim elini göbeğime koydu 2 defada eşimin elini tekmeledi.gülmekten bir hal olduk.Rabbime şükürler olsun.hep canım sıkılıyordu herkes hissetti bir ben kaldım diye demekki vakti zamanı varmış.ayy çok güzel bir duygu.erkenden kalktımki kahvaltımı yapayım tekrar uzanayım bakalım yine hissedecekmiyimopuyorumnanaktan
Rabbim bu duyguyu herkese tattırsın muhteşem birşey.şimdi tam anlamıyla hamile olduğuma inanıyorum:dance:
canım çatlak olmadan kullanmaya başlaman gerekiyorhangi çatlak kremlerini kullanıyorsunuz doktormu önerdi henüz bende çatlak olmadı bu ay alıcam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?