- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.741
evet ya kaşıntı için gittim kadın doğum prof.a o fakültede 2farklı bölüme yönlendirdi,fakültede bazı tahliller yapıldı 1tahlilim kaldı o da özelde yapılıyomuş 60TL.bugün yarın onu da yaptırıp hem fakülte hem profa tekrar gidecem.karaciğer enz yüksek çıkıyo 0-64 arası olması gereken bi değer bende 377 olmuş.bazı değerler öle 2-3 katına çıkmış yani.karaciğerimi zorluyo hamilelik ama bakalım inş derdini veren RABBİM dermanını da verir.ama ALLAHIM kimseye yaşatmasın bu kaşıntı çok berbat bişey.
ne olsun başakcım gün sayıyorum detaylı ultrason için haftaya değil ondan sonraki hafta gidicez inş güzel haberlerle gelirim sayfaya oğluşumla koşturup duruyoruz hareketliyiz öyle işte sen neler yapıyorsun nası gidiyo
elifcim valla bugün benim kontrol vardı iyiyiz bizz ama hala cinsiyet öğrenemedik...inşallh iyi haberlerle dönersin öbür topik kapatılınca senden haber alamam diye korkmuştum bak sevindim şimdiolumunekankayizsmile
ben bulurdum gene sizi :)) bu aralar böbreklerim ağrıyo nedense sizlerdede öle bişey varmı acaba???
yok cnm benim genelde kalçamda ağrı oluyor...bolca su içiyorsun dimi?
günlük 2-2,5 lt oluyor içiyorum kalçamda ağrı oluyor çok oturunca :))) doktorum demişti ama hangi haftalarda olduğunu hatırlayamadım böbrek kanallarında genişleme olucak o zaman sancı yapar diye içime kurt düştü olmazsa yarın bi doktora gidiyim eşimde kızıyo çok üstüne düşüyorsun diye..........
anladım cnm benim de sürekli burnum kanıyor bu da normalmişşş dr ole dedi.
aşı olayını sordum 20.haftadan sonra öneririm vurulmanı dedi bende sağlık ocağında o vakit vurulurum.bi de zaten o aralar mı ne şeker yüklemesi de yapılcakmış
benim yapıldı şeker yüklemesi çok şükür çıkmadı aşıyıda bu hafta olucam nasipse bakalım
burcu hoşgeldinn cnm
canımmcımm ya geçmişe bakıodum yeni grdüm ama sen gtmişsin..
ya bnm şimdi aklıma takıldı bu aşı işi bn salı günü oldum öle 5. ayda falan demediler bana 1 ay sonrayada öbürü için gün verdiler.
inşallah iyi haberleri alır için rahatlar. Bazen diyorumki acaba çok mu araştırıyoruz. Yani belki burada 2011 ocak anneleri olarak 100 kişi bu kadar ayrıntılı testler yaptırsa belki 50sinde sorun çıkardı bide böyle düşünmek lazım. Büyük bir ihtimalle bebeğinin çok sağlıklı ama detaylı araştırmalar yapıldığından her türlü riski değerlendirme gereği duyuluyo bilmen ne demek istediğimi anlatabildimmi?
selam kızlar, ben döndüm de bir haber vereyim dedim.
çok haklısın canım bugün doktorum da normalde 2li test bu kadar iyi çıkınca 3lü-4lü yaptırmıyorum kafada karışıklık yaratmasın diye ama sende sağlama yapmak istemiştim dedi. 4lü testte önceki bebeğin de risk faktörünü ekleyip hesaplandı, o yüzden yüksek çıktı dedi ama onun otopsisi falan yapılmış kromozomla ya da genetikle ilgili bir sorun çıkmamıştı.
sonuç olarak ben ikinci bebeğimi de kaybetmek istemiyorum. %99 ihtimale odaklanıp, olumlu düşünmeye karar verdim. amniyosentez yaptırmayacağım. ya 4lüyü hiç yaptırmasaydım, şimdi iki doktor da bana bebek sağlıklı diyecekti. inş. doğru olanı yapıyorumdur. oğluşumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilirim. :Saruboceq:
karar verdikten sonra kutlamak için joker'e gidip oğluşuma nevresim takımı aldım bir tane ve moralimi düzeltmeye karar verdim.
sizleri seviyorum...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?