2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

deep isimli arkadaşım dualarımız seninle bebeğimin beyninde kist çıktı bende dua ediyorum geçmiş olsun diye dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim yavrularımızı rabbim sağlıkla bizlere bağışlasın.....

cnm herşey düzelir inşallh...sen merak etme allah verir dermanını...

elifcim valla bugün benim kontrol vardı iyiyiz bizz ama hala cinsiyet öğrenemedik...inşallh iyi haberlerle dönersin öbür topik kapatılınca senden haber alamam diye korkmuştum bak sevindim şimdiolumunekankayizsmile

elifcim valla bugün benim kontrol vardı iyiyiz bizz ama hala cinsiyet öğrenemedik...inşallh iyi haberlerle dönersin öbür topik kapatılınca senden haber alamam diye korkmuştum bak sevindim şimdiolumunekankayizsmile

ben bulurdum gene sizi :)) bu aralar böbreklerim ağrıyo nedense sizlerdede öle bişey varmı acaba???

yok cnm benim genelde kalçamda ağrı oluyor...bolca su içiyorsun dimi?

günlük 2-2,5 lt oluyor içiyorum kalçamda ağrı oluyor çok oturunca :))) doktorum demişti ama hangi haftalarda olduğunu hatırlayamadım böbrek kanallarında genişleme olucak o zaman sancı yapar diye içime kurt düştü olmazsa yarın bi doktora gidiyim eşimde kızıyo çok üstüne düşüyorsun diye..........

anladım cnm benim de sürekli burnum kanıyor bu da normalmişşş dr ole dedi.

aşı olayını sordum 20.haftadan sonra öneririm vurulmanı dedi bende sağlık ocağında o vakit vurulurum.bi de zaten o aralar mı ne şeker yüklemesi de yapılcakmış

benim yapıldı şeker yüklemesi çok şükür çıkmadı aşıyıda bu hafta olucam nasipse bakalım

deep canım geçmiş olsun.içini ferah tut sıkma canını inşallah herşeyi tertemiz çıkıcak oğluşunun

ii düşünelim herşey ii olsun

bilmiyrm ki cnm bende anlamadım 20.haftadan sonra vurulmanı tavsiye ediyorum dedi riskler azalıyormuş ne riskiyse???

selam kızlar, ben döndüm de bir haber vereyim dedim.

çok haklısın canım bugün doktorum da normalde 2li test bu kadar iyi çıkınca 3lü-4lü yaptırmıyorum kafada karışıklık yaratmasın diye ama sende sağlama yapmak istemiştim dedi. 4lü testte önceki bebeğin de risk faktörünü ekleyip hesaplandı, o yüzden yüksek çıktı dedi ama onun otopsisi falan yapılmış kromozomla ya da genetikle ilgili bir sorun çıkmamıştı.

sonuç olarak ben ikinci bebeğimi de kaybetmek istemiyorum. %99 ihtimale odaklanıp, olumlu düşünmeye karar verdim. amniyosentez yaptırmayacağım. ya 4lüyü hiç yaptırmasaydım, şimdi iki doktor da bana bebek sağlıklı diyecekti. inş. doğru olanı yapıyorumdur. oğluşumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilirim. :Saruboceq:
karar verdikten sonra kutlamak için joker'e gidip oğluşuma nevresim takımı aldım bir tane ve moralimi düzeltmeye karar verdim.
sizleri seviyorum...opuyorumnanaktan

cnm en güzel kararı vermişsin iyi düşün ki herşey iyi olsunn..moralini hep yüksek tut.sen üzerine düştükçe kafan karışacak canın sıkılacak,tedirginliğin artacak moralin bozulacak o kadar..üzme artık kendini de bebişinidevereliniortak

2li testte ense kalınlığı 0,9 mm idi. şimdi 5,47'ye çıkmış. 20. haftada 6,5'a kadar normal kabul ediyoruz dedi doktorum. son zamanlarda ense kalınlığını ölçtüren var mı aranızda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…