2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

deep cınım çok geçmiş olsun. yengem de yaptırdı amniosentez. Sonucunda bebeğin beyninde sorun var dediler şimdi 1. sınıfa gidiyor ve çok sağlıklı. hiç dedikleriyle alakası bile yok maşallah. Çok kafanı takma böyle şeylere.. İnşallah hiçbişeycikler çıkmaz.

Dün tetanoz aşısının ilk dozunu vurdurdum. Ağrı ve ateş olabilir dediler. Sıkıntıdan öldüm sabaha kadar yatakta döndüm durdum, birsürü kabus gördüm. Bu sıcaklarda hiç de çekilmiyor.

Denizcim bu arada benim de bebeğim erkek. Skor 26-26 yani.. Ben doruk ismini çok beğeniyorum, Eşimin adı da Merthan. O yüzden şimdilik Doruk Mert koymaya karar verdik bebeğimizin ismini. Listeye eklersen sevinirim canım.

selam hanımlarrr
sağlık ocağından yeni geldimmm
tetonozun son dozunu yaptılar
u kabus benm için bitti artıkkaydirigubbakcemile2
yalnız kopuo kolum resmen
yarında en sevdiğim arkadaşlarım gelicek,bugün temizlik yarın yemek işleriyle ilgilenicem
niş.biraz hafifler ....
şirinem
sen nasılsın canım??

deep canım mesajını şimdi gördüm,dualarımız hep senle içini ferah tut,bebişin gayet sağlıklı olacak bak görürsün.allah şimdiden kolaylıklar versin.
anjelic canım sen de takıl kafana göre,ben de arada çok kızıyorum herkes kendi arasında muhabbet ediyor,daha da girmicem diyorum ama dayanamıyor insanopuyorumnanaktan
bebish ohh aşılandın hadi geçmiş olsun,sıkıntı bitti artık ne güzel.

merhaba kızlar ben geldım
melık ısmını bende begenıyorum..ama akrabalarda var koyamam...
melık kral demek sanırım..melıke kralıçe..

deep cıgım
canım benım..çok geçmıs olsun..canını sıkma lufen..hıç bır sey yoktur emınım...
hersey guzel olucak ..canını sıkma kuşum...

Evet Melike kraliçe demek. İsmimle ilgili bir problem yaşamadım.Duyan herkes beğeniyor. Ece ve Begüm de aynı anlama geldiği için bir kızım olursa bunlardan birini koymak istiyordum ama her ikisini de kuzenlerim koydu.Zaten benim de oğlum oluyor:)

ısım konusunda bende bulamadım...
hıç begendıremedık kocıse..daha var zamanımız..
ama çok kararsızız...
sen kesın karar verdınmı..

slm kızlar
geldim sonunda sempatiksalakcinni
anjelic canım duru ismi benim çok hoşuma gidiyor
ay senin ikizlerin olacak dimi:)
maşallah defte ve duru gayet güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…